• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ltfff akil verinnn

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Arkadaslar bu konuyu hamilelik bolumundede paylastim ama cvp gelmiyo kimseden bellki siz bana akil verebilirsiniz.
2 hafta once dr.a gitmistim bebegim 1kg 500gdi 30haftalikken suan 32 haftaligim bebegim 2kg 150g niye bole birden kilo almis ben kendim 2 kg vermisim anlamiyorum gercekten cok mutsuzum normalmi bu kg nolur yardim edin

Rabbim saglıklı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin canım.. Konuna gelincede normalmi degilmi yardımcı olamıcam ama kilo alması iyi degilmi?
Ne güzel kilo almış :D

Ayy bende viyana komsu cıktık :)
Bu arada bebişin kılo alması güzel bi arkadasımda kılo verdı bebiş kılo aldı belkı sendede öyledir.. Kacıncı viyana :KK68:

Son haftalariniz sayılmaz aslinda ama Son haftalarda hızlı kilo alımı normal diye biliyorum. Benim oğlum 34 haftalikken 2100'du 2 hafta sonra ise 3000 gelmişti. 2 haftada 900 gr. almıştı yani.

Sanirim su anda sizin oralarda makul bir saat ki, avusturya'dan iki arkadaş, bir de dis agrisindan uyuyamamis zavallı ben varız forumda :) bebeğinizin sağlıkla kucaginiza almanizi dilerim. Sevgiler.

Teşekkürler arkadaşlar. Sizin orada da pek normal bir vakit değilmiş gerci. Ben de saat 8 olsa da hazırlanıp diş doktoruna gitsem diye bekliyorum.

Şimdi sende zaman gecmezde agrıdan, hemen 8 olur insallah..

Canım ben 25 yaşındayımda öyle vur kafayı yat olmuyor valla.
Kafayı vuruyorumda yatamıyorum :KK53:
O degıl uyku hapı yuta yuta hapkolik oldum iyice o yüzden oturmayı tercih ediyorum hergün hap yutmaktansa

Şimdi sende zaman gecmezde agrıdan, hemen 8 olur insallah..

Canım ben 25 yaşındayımda öyle vur kafayı yat olmuyor valla.
Kafayı vuruyorumda yatamıyorum :KK53:
O degıl uyku hapı yuta yuta hapkolik oldum iyice o yüzden oturmayı tercih ediyorum hergün hap yutmaktansa

O bi ara bendede vardi cok kotu ya bas agrisindan duramiyordum hap icme yatmadan once iki bardak ayran ic bak nsl uyuyorsun

Back
X