Ltfrn yardım edin

Yoo benimle olmak hic zor değil :)
Asla sıkmam kısıtlamam kendim de özgürüm hayatımdaki kişi de
kimse kusura bakmasın ama 2 hafta tanıdığım bir erkek bana Çiçek alsa benimki ortalığı yıkar.
Ha sizin eşiniz sevgiliniz ses çıkarmazsa bu duruma zaten bir sıfatı var ama ben demeyeyim.

Bana kızılacaksa ben de kızarım.
Bana Çiçek gelemezse o da gönderemez bu işler böyle.
2 haftada sokaktan geçen adam/kadın çiçek alıyorsa evet sıkıntı. Ama iş arkadaşı bu, bu işin normali budur. 2 haftada size çiçek geldi diye sizinki ortalığı ayağa kaldırıyorsa gelen her yeni iş arkadaşına potansiyel sevgili gözüyle bakıyordur benim nazarımda. Onun da bi ismi var mı bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz :)

Dünyadaki bütün insanlar birbirine yürümez. Çiçek illa biriyle flört ederken gönderilmez. Tanımadığınız insanlar, aslarınız üstleriniz size gayet tabi çiçek yollayabilirler normal ve basit iş dünyasında. Gidip iş yeri basıp kolaçan ederek de aldatma engellenmez zaten yapan yine yapar. Ki kıyameti koparanlar daha çok yapar. E zihniyet meselesi :) Kolaylıklar diliyorum size sevgiler

Kızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
Öncelikle sogukkanli olun. Ya bende isyerinde bu nasil kalemlik dediklerinde iyi o zaman güzelini maasta bekliyorum falan derim. Hatta masa üzerimde de böyle birçok anısı olan eşyam vardir. Kendimde alırım. Cinsiyet farketmeksizin. Sizi aldattigina dair bunun harici belirtiler var mi? Esinizin sizin sordugunuz andaki tepkisi nasıldı? Siz ehemmiyeti koruyun ama iliskinize zarar vermeden.

2 haftada sokaktan geçen adam/kadın çiçek alıyorsa evet sıkıntı. Ama iş arkadaşı bu, bu işin normali budur. 2 haftada size çiçek geldi diye sizinki ortalığı ayağa kaldırıyorsa gelen her yeni iş arkadaşına potansiyel sevgili gözüyle bakıyordur benim nazarımda. Onun da bi ismi var mı bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz :)

Dünyadaki bütün insanlar birbirine yürümez. Çiçek illa biriyle flört ederken gönderilmez. Tanımadığınız insanlar, aslarınız üstleriniz size gayet tabi çiçek yollayabilirler normal ve basit iş dünyasında. Gidip iş yeri basıp kolaçan ederek de aldatma engellenmez zaten yapan yine yapar. Ki kıyameti koparanlar daha çok yapar. E zihniyet meselesi :) Kolaylıklar diliyorum size sevgiler
Karısından neden gizledi?
Sizin mezhep baya geniş yazıp durmayın bana daha da.
Seninle aynı fikirde mi olmak zorundayım bu nedir ya bu sitede engelleme yok mu şaka gibi

Karısından neden gizledi?
Sizin mezhep baya geniş yazıp durmayın bana daha da.
Seninle aynı fikirde mi olmak zorundayım bu nedir ya bu sitede engelleme yok mu şaka gibi

Engelleme de var banlama da. Dilinin kemiği olmayanları uçuruyollaa uzay boşluğuna.

siz esinizi tanirsiniz,
boyle is arkadaslarina jestler yapan biri midir?
Eger oyle ise, hikaye de notla ayni sekilde oldugu icin kafaniza takmayin.

Benim esim gondermez, bilirim, hele ki 2 haftalik tanistigi birine cicek gonderiyorsa bana danisir sence boyle mi yapsam hos bir jest olur mu gibisinden. O yuzden sizin yerinizde olsam bir noluyoruz olurum yani.

siz esinizi tanirsiniz,
boyle is arkadaslarina jestler yapan biri midir?
Eger oyle ise, hikaye de notla ayni sekilde oldugu icin kafaniza takmayin.

Benim esim gondermez, bilirim, hele ki 2 haftalik tanistigi birine cicek gonderiyorsa bana danisir sence boyle mi yapsam hos bir jest olur mu gibisinden. O yuzden sizin yerinizde olsam bir noluyoruz olurum yani.

Eşiöi tanıyorum. 5 yıldız
Böyle jestler yapan adam değil...
asla kimsye de birşey göndermez ben hariç
Bana gönderir
Bana karşı hiçbirşeyi esirgemez de...
o yüzden şaşırdım ya zaten

Bence sağ duyunuzu kaybetmeyin. Eşinizin flörtöz olmasından başka bir durum var burda. Eşiniz yalan söylemek konusunda yetenekli midir? Bu hemen uydurulacak bir mazerete benzemiyor. Ayrıca iş hayatı onun bireysel alanı yaptığı her eylemi size söylememesi bana normal geliyor. Gaza gelmeyin 😁.
Peki canım
Yorumun için teşekkğr ederimmm

Öncelikle sogukkanli olun. Ya bende isyerinde bu nasil kalemlik dediklerinde iyi o zaman güzelini maasta bekliyorum falan derim. Hatta masa üzerimde de böyle birçok anısı olan eşyam vardir. Kendimde alırım. Cinsiyet farketmeksizin. Sizi aldattigina dair bunun harici belirtiler var mi? Esinizin sizin sordugunuz andaki tepkisi nasıldı? Siz ehemmiyeti koruyun ama iliskinize zarar vermeden.
Öğrendim
Ve direj karşısına geçip sordum.
Oda gayet bir şekilde anlattı...
onun dışında şüphelendiğim hiçbirşey olmado

Back
X