Ltfrn yardım edin

işe girişine destek olmuş birisiyse jest yapmak istemiş olabilir.
çat kapı iş yerine gidip bakın rahat değilseniz.
ama gerçekten dediği gibi çıkarsa kendinizi büyük rezil etmiş olursunuz.

Evet o yüzden en iyisi isyerine gitmeden takipte kalmak.

Özel günlerde insan arkadaşlarına çiçek gönderebilir evet, doğumgünü, terfi bilmem ne. Ama durduk yere eşim sevgilim çiçek gönderecek bi arkadaşına ve bu herhangi birşey ifade etmeyecek benim için? İnsanları yanlış yönlendirmeyelim çok ayıp

Gayet yanlis anlasilabilcek bir durum, esin birine cicek göndermesi. Farkli olmak adina aa ne var bunda her seyi abartmayin diye yorumlar yaptiginizi düsünüyorum.

bizim işyerindeki bahçivan abi de ben seviyorum ve bakıyorum diye senelerdir çiçek getirir bana hatta ben yokken msamın yanındaki çiçeklere bakar.
henüz aşk ilişkisi doğmadı aramızda.

İşe yeni girmiş adamın iş yerine pat diye gitmek çok küçük düşürücü değil mi? Hepiniz buraya bakın bu adam benim tamam mı, ayağınızı denk alın. Benim kocam size sarkabilir ama sakın yüz vermeyin, sahipli bu demek gibi bişey bence.

işyerine gidip kadını görme şansınız var eşinize söyleyin, kadını görun. sipariş detayı mailine gelmişse yazdığı not varsa o da görunur.
bana inandırıcı gelmedi, çunku eğer yaşlı abla olsa neden eliyle çiçek alıp göturmek varken online siparişi tercih etsin.
Bende aynı şekilde düşündüm.
Notta “lütfen kurutmayın :) “
Bu şekilde

bizim işyerindeki bahçivan abi de ben seviyorum ve bakıyorum diye senelerdir çiçek getirir bana hatta ben yokken msamın yanındaki çiçeklere bakar.
Öyle doğru söylüyorsun da eşim işyerine gireli 15 gün oldu... ne kadar samimi olabilirsin de çiçek gönderebilirsin.

Kisilere bagli bence insan esini az cok tanir. Konu sahibinde neden öyle bir süphe dogdu bilmiyorm, belki kocasi odunun teki hic böyle seyler yapip düsünemeyecek biri.

Kisilere bagli bence insan esini az cok tanir. Konu sahibinde neden öyle bir süphe dogdu bilmiyorm, belki kocasi odunun teki hic böyle seyler yapip düsünemeyecek biri.
Hayır eşim çok romantik ve bana sürekli çiçekler alır sürprizler alır. Özellikle martta düşük yaptım. Ondan sonra daha çok üzerime düşer. Herkes bizi örnek olaran gösterir çift olaran. Ama böyle neden oldu anlayamıyorum. Beynim almıyor

Kızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....
inandırıcı gelmedi mi ?! tabi ki inanmayacaksın bariz bir yalan var ortada. iş yerine git kadını araştır çiçekte ne yazıyor

Nasıl oluyorsa telefonu şarjdayken eşinin telefonunu bişeye bakmak için eline alan her kadının önüne mutlaka kafaya takılacak bir mesaj düşüyor. Firmalar özellikle o anı bekliyor herhalde.

Birine çiçek göndermek arada aşk ilişkisi olduğunun göstergesi değildir. İstediğimiz herkese gönderebiliriz bence. Keşke insanlar daha çok çiçek gönderse. Ama saksılılardan 😉
İlk yorumunuza aşırı katılıyorum. Bu forumda her telefon Kurcalayan kadının ilk cümlesi telim şarjdaydı onunkini aldım. Tesadüfen de her şey önlerine çıkar 😬Valla ben gayet güzel alıp kurcalardım . Hiç de inkar etmem. Babama bile güvenmem, annemi aldattı çünkü. Bilerek kurcaladım deyince kimseye bir şey olmuyor yani.
İkinci yorumda kısmen haklı olsanız da adam işe daha yeni girmiş. Hangi ara çiçekle dalga geçecek kadar samimi olmış da çiçek alıyor? Daha bismillah işe yeni başlamış adam. Bu işte bir gariplik var cidden

Bilmiyorım
Bana her akşam sorduğumda kız yok varsa be. GÖrmedim burası saplarla dolu diyordu. Çiçeği görünce inanamıyorum şimdide hiçbir söylediğine.

Çok mu kıskançsınız, fazla mı baskılıyorsunuz eşinizi? Gelip size iş yerinde böyle böyle bir durum oldu, çiçek gönderdim haberin olsun dese ne tepki verirdiniz?

İş yerindeki kadın oranını neden size açıklama gereği duyuyor? Güzel kadınlar olsa işten mi çıkaracaksınız?

Back
X