Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Uzun zamandır böyle bir yer açmak istiyordum. Şimdilik İngiltere şubesi daha sonra Türkiye , Amerika , Fransa, Avustralya , Yeni Zelanda diye gidecek. :32:

Ortaklarım kimler: beratti, ylnzeskici (kendilerinin haberi yok ama oldu :27: )

Sınırsız geyik...

Neyse efem. Başlayalım mı ? :34:

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun o zaman : )))
İngiltere'ye olan sempatimden hemen gözüme çarptı : )

Uzun zamandır böyle bir yer açmak istiyordum. Şimdilik İngiltere şubesi daha sonra Türkiye , Amerika , Fransa, Avustralya , Yeni Zelanda diye gidecek. :32:

Ortaklarım kimler: beratti, ylnzeskici (kendilerinin haberleri yok. :27: )

Sınırsız geyik...

Neyse efem. Başlayalım mı ? :34:

Hayirlisi olsun luckycim, cok iyi dusunmussun :13:

Simdilik Ingiltere disindakilerde gelsin canim:) sonra kalabaliklastikca bakarsin duruma:)

Ben de dedim ki "Ne kadar şapşalım" orada İngiltere şubesi yazıyor sazan gibi atladım diye düşündüm utandım utandım : )))

Ben de dedim ki "Ne kadar şapşalım" orada İngiltere şubesi yazıyor sazan gibi atladım diye düşündüm utandım utandım : )))

Yok ya her gelene yapariz bunu. Gecen gun ylnzeskici arkadasi denize atacaktik ama bulasik yikamasinda anlastik. :)) Zamanla anlarsin beni.:33:

Ikinci ortak geliyor :40:

Gelsin gelsin. Devreleri tamam mi ona bir bakalim.

Bu arada Leo dicaprio'nun filmi bu cuma geliyormus. Gidelim isterseniz. :)

Yok ya her gelene yapariz bunu. Gecen gun ylnzeskici arkadasi denize atacaktik ama bulasik yikamasinda anlastik. :)) Zamanla anlarsin beni.:33:

vallaaa o kadar ustume geldiler ki en sonunda bulasiga razi oldum :52:

haber alir almaz geldim Lucky cigim , bensiz olmas di zaten :20:

Kizlar benim misafirlerim geliyor cuma gunu. Iki haftaligina. Siz bensiz gidersiniz artik :14:

Kizlar benim misafirlerim geliyor cuma gunu. Iki haftaligina. Siz bensiz gidersiniz artik :14:

Arkadaslar ben daha orjinal dilde film izleyebilecek kivama gelmedim ( boyle gider de dil okulu falan hayal olursa ne zaman gelirim onu da allah bilir de :17: )

altyazili film bulursaniz gidelim :53:

Back
X