lucrin iğnesi hakkında acillll

ELGXIXZ

Bebeğim gelll aytıkk:)
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
601
5
96
43
Kocaeli
kızlarrr lucrinn iğnesi dik bir sekildemi vurulması gerekiyo yoksa yanlamasına vurabilirmiyimm yardımcı olun lütfenn

:roflol::roflol:Elgomm delüm benim söyledim sana ama bana inanmadım cevaplar gelsin o zaman konuşucam senle

kızlarrr lucrinn iğnesi dik bir sekildemi vurulması gerekiyo yoksa yanlamasına vurabilirmiyimm yardımcı olun lütfenn

canımcım lucrın kullanmadıım ama hıc..asılama tedavısınde gobekten ıgne vurundum..
ama hep dık vurdum..hemsıre o sekılde anlatmıstı bana..
yan oldugu zamn morarama olluyor..sen dık vur elgızcım

ayrıoca tedavın hayılrı olsun..ınsalalh bende hamıleyımmm koseınde topıgınıde goruruz halaylar cekerızalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Elgiz'cim bende Lucrin kullandım Tüp bebek tedavimde dik olarak yapıyorsun iğneyi, hiç acı vermiyor.
Her gün aynı saatte yapmaya çalış.

Bu arada Gonal-F'i sormuşsun.450 ünite olanı al derim çünkü içinden 150 ünite fazla ilaç çıkıyor ( Yani 600 Ünite oluyor ).Daha ucuza gelmiş olur.Ben her gün 300 ünite kullanmıştım. Yaşına,hormon değerlerine,sigara içmene,bir çok çevresel faktöre göre değişiyor doktorun verdiği ünite değeri.

canım cok saol cevabınız icin insallah canım acaba hamileyim diyebilecekmiyim nasip :Saruboceq::Saruboceq:

Elgiz'cim bende Lucrin kullandım Tüp bebek tedavimde dik olarak yapıyorsun iğneyi, hiç acı vermiyor.
Her gün aynı saatte yapmaya çalış.

canım cok saol tesekkür ederim peki koldan yapmam daha iyi değilmi?hormon iğneleri zaten göbekten olucak ikisi birden göbişimi agrıtmazmı

canım senin yasın kac öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa birde ben prugon 300 alıcam arkadastan sanırım artık yetmezse alırım ya ilaclar cok pahalıı

:roflol::roflol:Elgomm delüm benim söyledim sana ama bana inanmadım cevaplar gelsin o zaman konuşucam senle

minnoşşşş kafa hemende biseyi bilmesen olmaz zaten seni yaramaz seniii haklı cıktın göbek at oldumuuuuu-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Şeniz

minnoşşşş kafa hemende biseyi bilmesen olmaz zaten seni yaramaz seniii haklı cıktın göbek at oldumuuuuu-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Şeniz

:dilcikar:Kalas kafam benim daha bişi demicem sana zaten dediğim hiçbirşeye inanmıyosunn .Başkalarından duyunca inan bana gelince hıhh:dilcikar::mymeka:

Koldanda yapabilirsin ama göbek kısmı malum yağlı bir bölge olduğu için daha az acıtır.Genelde göbekten istiyo doktorlar. Zaten pregon u en fazla 10 gün yapacaksın.Hiç korkulacak bir şey yok.
Ben 30 yaşındayım.Sigarayı fazla içmeminde etkisi oldu . Allah şükür 14 yumurtamm toplandı.
3 tane ambriyo transfer edildi.6 haftalık hamileyim :)))
Darısı başına :))))

Merhaba cnm. Ben göbekten yapmıştım lucrinide gonalıda hiç bir acı duymuyosun dik olarak yap zaten iğnelerin uçları da çok kısa Tedavin hayırlı olsun en kısa zamanda anne olman dileğiyle....

canım dik vuracaksın 90 derece açı ile
koldan tavsiye etmem çünkü daha çok acıyor
göbüş kolay hemde evde kendin yapabiliyorsun
kol için mutlaka biri gerekecek:ecrin_bebek:
hayırlı olsun Şeniz

ayyy cok sevindim arkadasımmm darısı bana insss bugun ilk iğnemi yaptım sonunda cok komik ama yapmadan önce agladım ama hic acımıyomus aslında acıyacagından korkmadım ama bi garip oldum senağlama göbişimden yaptımm canım saol ya inan biraz korkmustum ama sanki biraz gectii

canım dik vuracaksın 90 derece açı ile
koldan tavsiye etmem çünkü daha çok acıyor
göbüş kolay hemde evde kendin yapabiliyorsun
kol için mutlaka biri gerekecek:ecrin_bebek:
hayırlı olsun Şeniz

dıptısım saol ya sonunda yaptım bugun ilk iğnemi koldan evet yapmadım göbek daha kolay oldu birazda göbişim olunca senin nasıl gidiyo tedavin kacıncı iğneni oldunnn ins hamis oluruz :CüvCüv:

Merhaba cnm. Ben göbekten yapmıştım lucrinide gonalıda hiç bir acı duymuyosun dik olarak yap zaten iğnelerin uçları da çok kısa Tedavin hayırlı olsun en kısa zamanda anne olman dileğiyle....

saol canımm tesekkürler cevabın içinn evet sonunda yaptım iğnemi göbişten artık devamı gelir galiba sen hamismisinn

saol canımm tesekkürler cevabın içinn evet sonunda yaptım iğnemi göbişten artık devamı gelir galiba sen hamismisinn

Hyr cnm 1,5 ay önce kalbi atmadığı için aldılar şimdi beklemedeyim toparlanmak için hz gibi ikinci denememi Allah kısmet ederse tabi yapmaya hazırlanıyorum. İğnelerden korkma bir iki gün zorlanırsın o da kendine yapmak tuhaf geldiği için sonra alışıcaksın önemli olan ilkiydi zaten aynı saatte yapmaya çalış cnm birde

canım cok üzüldüm hayırlısı olsun saol canım ya hani adı bi tuhaf ya tüp bebek bi garip oldum ama alıstım ya zaten esimde yapar bana ben gözümü kaparım delikafaduldencanım ya ben purugon alıcam arkadastan bise olmaz demi gonalfla o aynı ilac zaten icerikleri ayn ı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…