Lucrin Ignesi hakkinda

Arkadaşlar merhaba,ben lucrin kullanırken adet olmayı bekliyordum ama olmadım.Kan testimdede hamile olduğumu öğrendim.Doğal yollardan hamile kalmıştım.Oğlum doğdu hatta 4.ayımızı bitirdik.Darısı sizlere olsun inşallah.

MERHABA... ben de bundan korkuyorum aslında. neden bilmiyorum içimde garip bir his var sanki doğal yoldan hamile kalmışım gibi. lucrin hamileyken kullanılmaması gereken bir ilaç ... sorun olmadı inşallah sende... cevaplarsan biraz rahatlayacağım. mutluluk ve sağlıklar bebeğinle...

mesajınızı yeni gördüm.Oğlum 3 yaşını bitirdi.Hiçbir sıkıntı yaşamadım hamileliğimdede ,doğduktan sonra oğlumdada.Şu an 2. kez hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.O dönemde bende endişeliydim.Dr bana sağlıklı bir bebeğe hiçbiir şey zarar vermez,ama sağlıksızsa bağlasak durmaz demişti.yaşayarak tecrübe ettim.İçiniz rahat olsun..

slm arkadaşlar bana da uzun protokol tedavisi uygulayacağız. dediler. ben adet olamıyorum ya banada adet söktürücü için ilaç verdiler 21 günlük( bugünden başlıyorum). 2 mayısta Sulandırılmış Lucrin Protokol ( OC-Mikrodoz Protokolü): uzun süreç derken 1 ay mı sürüyormuş

Arkadaşlar merhaba,ben lucrin kullanırken adet olmayı bekliyordum ama olmadım.Kan testimdede hamile olduğumu öğrendim.Doğal yollardan hamile kalmıştım.Oğlum doğdu hatta 4.ayımızı bitirdik.Darısı sizlere olsun inşallah.
Bende lucrine basladim bugun adetim bitmesi gerekirken hala olmadim. Idrar testim pozitif ama yaniltici olabilir , kan testini almadim daha . Yarin alicam. Lucrin kullanirken hamile kalanda cok sanirim.

Back
X