selam bayanlarr:) bu ay ya bismillah dedik başladık tedaviye.. pcoluyum uzun protokol uygulanıyo adetin 21. günü yani 14 şubatta lucrine başladım. iğnenin 8. günü akşamı pembe lekelenme oldu az bişi. daha bişi yok dün akşamda akıntıyla karışık kan geldi. bgnde adet günüm ama olmadım. adetin 21. günü gittiğimde doktor rahim temiz yumurtan çatlamış 7-8 gün sonra adet olursun dedi. acaba kist mi olduda böle lekelenmem oldu. aradım bgn doktoru yoğun bi şekilde kanaman başlayınca gel dedii sinir oldum bnde biliyorum zaten onu.bgn iğnenin 12. günü hala beklemedeyim böle bi durum yaşan var mı nolur yardım edin. akıl verin
ben de lucrin kullanmıştım
günü gününe adet olurdum lucrin bende adeet gecikmesi yapmıştı yaklaşık 3-4 gün sarkıtmıştı adeti
sende de öyle olmuş olabilir.
İnşallah hayırlısı olur
Ben de PCO luyum. Adetin 21. gnü başladık Lucrin'e(dondurulmuş tedavisi için). İğnenin 20. günü pembe bir akıntı oldu, Cumartesi geceydi. Pazartesiye kadar damla damla sürsü ama çom azdı, pedi kirletmiyordu bile. Pazartesi aradım doktoru, kan verdim, ultrasona girdim ve başladık tedavye. Yani adet oldum saydı doktor. Çünkü ultrason da, e2 de bunu gösteriyordu. Neden yoğun kanama bekliyor doktor anlamadım. Tahlil yapmalıydı bence. Ben yoğun kanama bekleyecek olsaydım daha çok beklerdim, çünkü bugün 31. iğnemi oldum ve hala yoğun kanamam olmadı, yani 20. gün olduğum adetti. Hem doktor Lucrin böyle bir etki yapabilir, normal dedi.Umarım yardımcı olmuşumdur. Geç kalmadan bence bir daha git doktora.
öle hayırlısı. peki adetine kadar yettimi lucrin bi kutu daha aldın mı. lekelenme oldumu sendede
yrn gidicem bakalım ne dicek. teşk ederim cnm cvpldığın içinne2 yaptırmadan bilemezzsin, benim e2 14 çıktı, endometrium da 2 mm. Yani değerler başlamaya uygundu. Ben baktır derim.
benimki yetti zaten ml olarak çok az vuruyordum sadece yedek şırınga almıştım onlar bitince
kızlar bn hala adet olmadm doktora gttm bgn rahm kalınlaşmış iki güne gelr dedi. yinede kanda gebelk baktı negatf tabili herzamanki gibi... öle iğnelere devm edicem gelir inşaAllah en kısa zamanda başlarım tedaviye
bende donmuş tedavisine başladım senin son durumun ne arkadasım bende lucrinin 10.günü adet oldum aynı yollardan geçiyoruz anlicağın inşallah transferin yapılmıştır ve pozitifi almışdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?