E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
arkadaşlar herkes tedavisinde lucrin kullanmış anladığım kadarıyla.ama ben kullanmadımm.kullanmayan varmı.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adedin 21. günü başlıyorsun. Uzun protokol içinarkadaşlar herkes tedavisinde lucrin kullanmış anladığım kadarıyla.ama ben kullanmadımm.kullanmayan varmı.....
arkadaşlar herkes lucrin kullanmış galiba yokmu söyliycekleriniz yardım edinn....
arkadaşlar herkes tedavisinde lucrin kullanmış anladığım kadarıyla.ama ben kullanmadımm.kullanmayan varmı.....
canım bende kullanmadım başka ilaç kullandım şimdi hamileyimarkadaşlar herkes tedavisinde lucrin kullanmış anladığım kadarıyla.ama ben kullanmadımm.kullanmayan varmı.....
selmacım lucrini kullanmamış olmanın bir sakıncası yok , hatta bence iyi bir şey bile denilebilir
çünkü lucrini östrojeni yüksek olanlarda ve/veya yumurtalık rezervi az olanlarda kullanılıyor uyarıcı olarak . bak bir arkadaş lucrin kullanmamış ve gonal f'i 150 doz vurulmuş , demekki onda rezerv sıkıntısı yokmuş .. ben lucrin kullandım 2. deneme hariç hepsinde ve gonal f yada puregon kullandığımda hep 450ye yakın dozlar vuruldum ..
star dust, günde 450 dozdan mı bahsediyorsun. kaç gün vuruldun bu dozda?