lucrin kullanmayan var m

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar herkes tedavisinde lucrin kullanmış anladığım kadarıyla.ama ben kullanmadımm.kullanmayan varmı.....

arkadaşlar herkes lucrin kullanmış galiba yokmu söyliycekleriniz yardım edinn....

evet cnm bende lucrin kullanmıştım ama belki sana aynı işi gören başka ilaç vermişlerdir . önemli olan yumurtaların baskılanması bol şanslar!

merhaba arkadaşım ben tedavimde lucrin kullanmadım...sadece gonalf 150 doz kullandım 8 gün boyunca...ve bi problem yaşanmadı yumurta gelişiminde

slm canim ben kullanmadim lucrin onun yerine baska kullanmisimdir ben

arkadaşlar herkes lucrin kullanmış galiba yokmu söyliycekleriniz yardım edinn....

selmacığım uzun protokollebaşladım haziranda adetimin 21.ci günü kullandım 17 gün vuruldum ve başıma bela açtı hayatım o yüzden 5 ay tedavi gördüm ama tüp bebek yaptıracağım ay dr.um adetimin 2.ci günü gonal-f le başlattı direk yani kısa protokol ama sana başka ilaç vermiştir dr.un niye bukadar takıldın kaldınyerimseniben

arkadaşlar herkes tedavisinde lucrin kullanmış anladığım kadarıyla.ama ben kullanmadımm.kullanmayan varmı.....

slm canım bende kullanmadım lucrin açıkçası çokta neye yaradığını bilmiyorum ama tüp bebek yaptırdım 6 haftalık hamileyim

selmacım lucrini kullanmamış olmanın bir sakıncası yok , hatta bence iyi bir şey bile denilebilir ;)
çünkü lucrini östrojeni yüksek olanlarda ve/veya yumurtalık rezervi az olanlarda kullanılıyor uyarıcı olarak . bak bir arkadaş lucrin kullanmamış ve gonal f'i 150 doz vurulmuş , demekki onda rezerv sıkıntısı yokmuş .. ben lucrin kullandım 2. deneme hariç hepsinde ve gonal f yada puregon kullandığımda hep 450ye yakın dozlar vuruldum ..

lucrin uzun tedavide kullanılıyor kısa protokol da ise lucrin yerine cetrodite veya orgulatron kullanılıyor

selmacım lucrini kullanmamış olmanın bir sakıncası yok , hatta bence iyi bir şey bile denilebilir ;)
çünkü lucrini östrojeni yüksek olanlarda ve/veya yumurtalık rezervi az olanlarda kullanılıyor uyarıcı olarak . bak bir arkadaş lucrin kullanmamış ve gonal f'i 150 doz vurulmuş , demekki onda rezerv sıkıntısı yokmuş .. ben lucrin kullandım 2. deneme hariç hepsinde ve gonal f yada puregon kullandığımda hep 450ye yakın dozlar vuruldum ..

star dust, günde 450 dozdan mı bahsediyorsun. kaç gün vuruldun bu dozda?

star_dust 150- 200 civarlarından bahsediliyor da buralarda. ben 325 yaptırdığım için ne oluyoruz dedim bir an. ama normalmiş demek ki. :)

Back
X