- 20 Ağustos 2024
- 985
- 256
- 23
- Konu Sahibi Rozalinnda
-
merhaba neden lucrin kullandınız ? Ben tüp bebğe başlamadan önce 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist sebepli e2 yüksek dendi.Lucrin iğnesinin 10 gün sonrası regl oldum ve tüp bebeğe başladım 2. Günün de kontrolün 7. Günün de e2 243 çıktı 150 menopur 150 gonalf kullandım. Doktor bir dominant yumurta ardından gelen 3-4 yumurta var dedi. Moralim çok bozuldu opuyu iptal mı etmeliyim yoksa başka yumurtalar da büyür mü. Reglin 7. Günü böyle çıkması normal miLucrin yüzünden oldu diye düşünüyorum
Bende çikolata kisti var sol da 7 cm regl olunca gittim e2 79 çıktı doğum kontrol hapı verdi 15 gün sonra Lucrin vuruldum. Yumurtaları baskılamak için iğnelere başlayınca tüm yumurtalar birlikte büyüsün diye geçici menepoza sokuyor bu iğne. Ama dün kontrol de biri dominant toplam da 5 yumurta saydı aşırı üzüldüm.merhaba neden lucrin kullandınız ? Ben tüp bebğe başlamadan önce 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist sebepli e2 yüksek dendi.
sonra size benzer 150 gonalf 150 meriofert kullandım. Opu oldum 20 yumurtradan 9 olgun cıktı maalesef. Baskılama sonrası yüksek dozda asenkron büyümüşler. Embriyo da 3 kaldı ikisi transfer oldu ne negatif.
Geriden gelenler de yetişir inşallah doktorunuz ne öneriyor.? Bence iptal etmeyin büyüklükleri belli bir mm üzerindeyse. AMH kaç? yani kullandığınız doz yüksek . Benim pcos varken bu dozları verdiler ve ortalık karıştı biraz.Bende çikolata kisti var sol da 7 cm regl olunca gittim e2 79 çıktı doğum kontrol hapı verdi 15 gün sonra Lucrin vuruldum. Yumurtaları baskılamak için iğnelere başlayınca tüm yumurtalar birlikte büyüsün diye geçici menepoza sokuyor bu iğne. Ama dün kontrol de biri dominant toplam da 5 yumurta saydı aşırı üzüldüm.
Arkadaşım da pcos 20 yumurta toplandı 1 tane embriyo oluştu sonra ohss oldu zaten. Ama benim amh 1.89 ve kistim var yumurtalar baskılanıyor ama toplam da 300 doz iğne oluyorum bu kadar az tepki vermeleri sorun. Üstüne bir de doktorum değişebilir durumlar karışık yani ne yapacağımı şaşırdımGeriden gelenler de yetişir inşallah doktorunuz ne öneriyor.? Bence iptal etmeyin büyüklükleri belli bir mm üzerindeyse. AMH kaç? yani kullandığınız doz yüksek . Benim pcos varken bu dozları verdiler ve ortalık karıştı biraz.
Ben negatif transferim sonucu baska bir doktordan bilgi alırken bu bilgileri edindim acıkcası. Hangisi haklı bilmiyorum ama bana söylenilen baskılama üzerine pcosta yüksek doz asenkron büyümelerine sebep olmuş..
Ameliyat olmam gerekiyor transferden önce çikolata kistim alınacak ve sol tüpüm alınacak sıvı var ve şiş ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar iyi benim için çünkü ameliyattan sonra rezerv düşecek.5 yumurtaya niye üzüldünüz ki? Size lazım olan bir yumurta bir sperm. Çikolata kistinde yumurta dokusu etkilendiği için çok fazla yumurta çıkmayabiliyor zaten. Önemli olan yumurtanın olgun olabilmesi. Sayılar, yumurta kalitesi... bunlar süreç içinde çok önemli değil. Yumurta toplanıp oluşan embriyolar dondurulabilir. Havuzlama yöntemiyle bir yumurta toplama daha yapılır. Kistleriniz baskılanarak rahim hazırlığı yapılıp transfer olabilir.
Lucrinle beraber doğum kontrol hapı verdi mi çünkü regl olmanızı isteyecek Lucrinle regl olunmuyorAynı durumdayız. Benim de e2 85 çıktı lucrin yazdı doktor reglin 21. Günü gel tekrar bakacaz aynı gün lucrin iğneyi yapacaksın dedi. Sonra opu ilaçlarına başlayacaz dedi.
2 kere çikolata kisti ameliyatı oldum iki yumurtalıkta da kist vardı. İki ameliyatımda da çok büyümüşlerdi yaklaşık 10 santimlerdi. Ameliyattan sonra rezervler korkuttukları kadar azalmıyor. Onlar tüm olumsuz ihtimalleri söylemek zorundalar. Her şey olacağına varıyor.Ameliyat olmam gerekiyor transferden önce çikolata kistim alınacak ve sol tüpüm alınacak sıvı var ve şiş ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar iyi benim için çünkü ameliyattan sonra rezerv düşecek.dominant olan bir tane ardından gelen 3-4 dedi onlar da büyür mü hiç bilemiyorum
Bende bir kez oldum ikinciye hazırlanıyorum. Gebelik elde edebildiniz mi acaba2 kere çikolata kisti ameliyatı oldum iki yumurtalıkta da kist vardı. İki ameliyatımda da çok büyümüşlerdi yaklaşık 10 santimlerdi. Ameliyattan sonra rezervler korkuttukları kadar azalmıyor. Onlar tüm olumsuz ihtimalleri söylemek zorundalar. Her şey olacağına varıyor.
Evet, son teknolojileri kullanan, iyi bir laboratuvarı olan bir kliniğe gitmenizi tavsiye ederim. Bol bol antioksidan, bol takviye, sağlıklı beslenme önemli bana göre. Doktorla bir plan oluşturulması lazım. Allah, gönlünüze göre versin.Bende bir kez oldum ikinciye hazırlanıyorum. Gebelik elde edebildiniz mi acaba
Ekmeğe kadar çok dikkat ediyorum. Doktorum Prof inşallah sonuç alırız siz gebe kaldınız mıEvet, son teknolojileri kullanan, iyi bir laboratuvarı olan bir kliniğe gitmenizi tavsiye ederim. Bol bol antioksidan, bol takviye, sağlıklı beslenme önemli bana göre. Doktorla bir plan oluşturulması lazım. Allah, gönlünüze göre versin.
EvetEkmeğe kadar çok dikkat ediyorum. Doktorum Prof inşallah sonuç alırız siz gebe kaldınız mı
Çok sevindim cevabınız için de teşekkür ederim
Yok hiçbişey söylrmedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı belki o zaman yazar. Zaten üç aydır doğum kontrol hapı içiyorum kistim varmış. 2 ay önce dienille hapı verdi bi kutu içtim sonra regl olmadım nir ay geçen hafta regl olunca gittim doktora ama bu sefer de e2 yüksek çıkmışLucrinle beraber doğum kontrol hapı verdi mi çünkü regl olmanızı isteyecek Lucrinle regl olunmuyor
Allah kolaylık versin her ay bizim için kayıp ama sonu güzel olur inşallahYok hiçbişey söylrmedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı belki o zaman yazar. Zaten üç aydır doğum kontrol hapı içiyorum kistim varmış. 2 ay önce dienille hapı verdi bi kutu içtim sonra regl olmadım nir ay geçen hafta regl olunca gittim doktora ama bu sefer de e2 yüksek çıkmış
Amin inşallah güzel ve olumlu sonuçlar alırız tez zamandaAllah kolaylık versin her ay bizim için kayıp ama sonu güzel olur inşallah
Nerede yaşıyorsunuz genelde zor bulunmuyor ovitrelle gibiAmin inşallah güzel ve olumlu sonuçlar alırız tez zamandaGerçi iğneyi hala bulamadık zor bulunan bir ilaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?