- Konu Sahibi ilknurlevent
-
Merhaba, hastalarıma mümkün olduğunca blastokist aşamasında yani 5. gün embriyo transferi yapmaktayım. Çünkü bu tip embriyolar seçilmiş ve diğerlerin arasından süzülmüş olanlardır. Eğer 5 güne bıraktıysak %90 ihtimalle blastokist aşamasına ulaşacaktır. Herşey gönlünüzce olsun
merhaba ulun bey,
cevabınız için teşekkür ederim bugün transferim yapıldı fakat kalan emriyoların dondurulması il ilgili kafama takılan bazı sorular var size danışmak istedim
bugün 5. gün ve 5 adet emriyomda sağlam olarak bu güne ulaştı bir tanesi transfer edildi kalan 4 adet embriyonun 6 güne ulaşıp ulaşmayacağı kontrol edilerek 6. güne ulaşırsa dondurulacakmış.
bu embriyolar yarına ulaşmazsa dondurulmuş emriyomuz olmayacakmı?
3.gün 14 adet emriyom vardı bunlardan 9 tanesi normal 5 tanesi ise çok iyi durumdaydı 3. gün ileriki günlerde bir aksilik olma ihtimaline karşı bir kaç tanesi dondurulamazmıydı?
kalan 4 adet emriyom yarına ulaşmazsa ve dondurulamazsa olası bir başarısızlıkta tekrar tüp bebek yaptırmak istersek herşeye yenidenmi başlayacağız?
merhaba ulun bey,
biraz önce emriyolog arkadaşlar aradı ve blastokist seviyesine gelen emriyorlarımızın dondurulacak seviyeye ulaşmadığını bildirdi çok üzüldük bu bana çok saçma geliyor nette yaptığım araştırmalarda forumlarda yazılan yazılarda 3. gün emriyosunu donduran ve daha sonra çözdürüp transferde başarılı olan bir çok insan varken bizim 14 tane emriyomuzdan 3. gün 14 üde sağlamken ve 5 tanesi 5. güne kadar sağlam olarak kalmışken bir tanesinin bile dondurulamaması kafamda soru işareti bıraktı bunun mantıklı bir açıklaması varmı? cevabınızı merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?