vallahı doktor önerdı evet burda bana ve tum hastalara yumurtaların gelişimine yardımcı oluyormus hemşire söylemişti gunde 1 mı 2 ne ıctım herhalde 1 hafta ıcmıstım öyle hatırlıyorm ıstersen sende ıc kafana göre takıl yanı ve bu arada balık tavuk eksik etme şuan bebegn oluşuyo annesı hadı yarın hayırlı haberlerle gelırsın inşiyi geceler
akrabalarım var orda bılıyorm 3 kez geldım melıkgazıye ve talasa bıde yunusemremıydı hatırlayamadam kalesı felan çok guzel
kısmet canm inşallah bir gün gelirsem needen olmasın sennde yolun buralara düşerse bende beklerımBen talastayım canım beklerim 😘
💗💗💗💗💗💗
kısmet canm inşallah bir gün gelirsem needen olmasın sennde yolun buralara düşerse bende beklerım
doktor randevun ne zaman canm ???Tamam anlaştık..olur olur.. 😉😉
💗💗💗💗💗💗
doktor randevun ne zaman canm ???
neden canımm stres yokk14:40 😔 stres dorukta..
💗💗💗💗💗💗
neden canımm stres yokk
yaa neden acaba hala lucrın sen sormadınmı hastanene bunu neden kullanıyorum dıye canm ? baska ıgne verdimi_?Oluyo işte elimde değil..bu arada ben lucrine devam ediyorum canım ..
💗💗💗💗💗💗
yaa neden acaba hala lucrın sen sormadınmı hastanene bunu neden kullanıyorum dıye canm ? baska ıgne verdimi_?
Canım tiroid baya yükselmiş ilaç kullanıyordum dozu ikiye katına çıkardı. Biraz değerin düşmesini bekleyelim sonra diğer iğnelere başlayalım dedi.lucrine devam şimdilik dedi.cmt bi daha gidicem.sen başkalarına sor en iyisi lucrini 😔 yardımcı olmak isterdim 😔😔
💗💗💗💗💗💗
tamam canm sen bana durumun hakkında haber ver olurmu hayırlı haberlerını beklıyorum inşş allah yardımcın olsun arkadasım
Saol canım çok tşk ederim..ben de senin güzel haberlerini bekliyorum tatlım 😘😘😘😘
💗💗💗💗💗💗
CANMM GÖZÜN AYDIN HAMILESINNNN TEBRIKLERR ALLAH TAMAMINI ERDIRSINN
amin canım çok tşk ederim.. Sen ne durumdasın naptın??
🌸🌸🌸
benım bu ay ertelendı kıst cıktı dogum kontrol kullanıyorm suan öbur ay baslıcamm sen yenımı ögrendın canmm
evet canım yeni öğrendim bi hafta oldu. Hadi hayırlısı bakalım..
🌸🌸🌸
aynen canım allah sagsalım kucagna almayı nasıp etsın inşallah
amin. Darısı isteyen herkesin başına..
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?