tedavisi bitip elinde lucrinden kalan varmı arkadaşlar ovitrellede olabılır bana çok az lazım
satında alabılırım????
ben gecen denemede aldım yarısını çöpe attım yazık oldu?? bu seferde aynısı olsun istemiyorum
yok adetten sonra baslıyorum ben 10 gun kadar kullanmıştım adetle başlamıştım gecen sefer aldım yarısından fazlası kaldı burda herkeze söyledım ama isteyen olmadı bedava yollayacaktım ben hatta sonucta çöpe atmaktansa bırınn işine yaraması daha iyidir dimi ? dondurulmuş deneyecem ben sen nedurumdasın tupdemı kullanacaksınCanım kaç doz kullanacaksın??ben yarın Dr a gitcem adetten bi hafta önce lucrin başlamıştı. Adetin 3. günü gel dedi. Eğer ona devam etmiceksem sana yardımcı olabilirim sanırım.sen de mi adetten önce başlıyorsun??
💗💗💗💗💗💗
yok adetten sonra baslıyorum ben 10 gun kadar kullanmıştım adetle başlamıştım gecen sefer aldım yarısından fazlası kaldı burda herkeze söyledım ama isteyen olmadı bedava yollayacaktım ben hatta sonucta çöpe atmaktansa bırınn işine yaraması daha iyidir dimi ? dondurulmuş deneyecem ben sen nedurumdasın tupdemı kullanacaksın
bide ovıtrelle aldım 70 tl sadece 10ml ne kulladnm 4de bırını gerısını hastaneye verdımhep boşa gıdıyo aklıma bu geldı bu sefer
ben tüpde kullanmadm ben donmuşda yumurtalıkları baskılamak ıcın sanırım senn doktorunda adetten önce yumurtaları baskılayıp sonra yumurtlama ilaçlarından verecek cunku ben bu ıgne neıcın dıye sorunca hemsıre yumurtalıkları basklılamak için bir nevi menepoza sokuyo dedı ben mersındeyım sen kayserımı buyuk ıhtımal bırak der sana ben adet olmadm baslm doktora soracak kaç ml lazımsa haberleşelm ben senden alım ovıtrelle aldırmadımı doktorun sana ...??Ben de tüp ilk deneme canım. Dediğim gibi yarın Dr bunu bırak artık başka başlıcaz derse boşa çıkacak lucrin. Bana adete bi hafta kala başlattı ve lucrin kullanan pek duymadım açıkcası..hangi şehirdesin??
💗💗💗💗💗💗
ben tüpde kullanmadm ben donmuşda yumurtalıkları baskılamak ıcın sanırım senn doktorunda adetten önce yumurtaları baskılayıp sonra yumurtlama ilaçlarından verecek cunku ben bu ıgne neıcın dıye sorunca hemsıre yumurtalıkları basklılamak için bir nevi menepoza sokuyo dedı ben mersındeyım sen kayserımı buyuk ıhtımal bırak der sana ben adet olmadm baslm doktora soracak kaç ml lazımsa haberleşelm ben senden alım ovıtrelle aldırmadımı doktorun sana ...??
evet ovırelle çatlatma ignesi canım gonelf aldırır buyuk ıhtımal işte o çok pahalı yaa :18:Ovitrelle iğne dimi çatlatma iğnesi?onu daha önceki drum aldırmıştı. Ama o drla tedaviye devam etmedim yani elimde var o ancak yarın başka iğne aldıracak sanırım ama o ne bilmiyorum..
💗💗💗💗💗💗
evet ovırelle çatlatma ignesi canım gonelf aldırır buyuk ıhtımal işte o çok pahalı yaa :18:
ama sanada lazım ovıtrelle kaç ml yapılacagnı ögren eger kı artarsa onuda alırım senn yarın kaçıncı gunn ?? olacak adetten
sen hangi şehirdesin?? sen raporlamı yaptırıyosun
yok canm bnmde raporla degıl burda raporsuz yaptırınca ilçaları felan verıyolar sen ılaçları yarı hastaneye ayrımı para verıyosun .? bende raporsun donmuşa 2000 tl alıyo geçen sefer öyle olmuştu ılaçlar harıç tabı tup suan 6400 sennBen kayserideyim canım. Yarın adetin 3. günü..ben lucrin bu ikinci alışım ilkini arkadasın oğlu ac sen şişeyi camdan aşağı fırlat.. Lucrin bana 280 e maloldu yani 😔😔 ovitrelle sorarım yarın. Yok ya ne raporu çok şartları var uğraştırdıkça uğrastırıyolarmış raporla.senin??
💗💗💗💗💗💗
yok canm bnmde raporla degıl burda raporsuz yaptırınca ilçaları felan verıyolar sen ılaçları yarı hastaneye ayrımı para verıyosun .? bende raporsun donmuşa 2000 tl alıyo geçen sefer öyle olmuştu ılaçlar harıç tabı tup suan 6400 senn
canm bnm 2. deneme olacak ben 2 kez kendılınden 1 asılama 1 tup bırde donmus oldu ama hespis düştü maalesef bızım 1 sene önce dondurulmuş bu 2. seneye yenı gırdık yanı dondurulacak kadar olursa onlar zaten söyluyolar sana ve bunada şans dıyolar canm dondurulmuşa 800 dondurma işlemeine verdık 1 senelık ama sen benm yaptıgm hatayı yapma bnmkı 4+4 şeklınde dondurdular bu son donmusum sen 2+2 şeklınde dondurmalarını ıste yada sor nasıl donduruyosunuz kaç kaç dıyeBen de 4500 ilaç hariç iğnelerde sanırım 1000-1500 tutuyomuş. İğneye raporlu hali bu kadar dedi.. Ne zaman dondurmuştunuz siz? Kaçıncı deneme?ben de yarın dondurma işlemini de sorsam diyorum şartları ne vs ne kadar tutuyo?
💗💗💗💗💗💗
canm bnm 2. deneme olacak ben 2 kez kendılınden 1 asılama 1 tup bırde donmus oldu ama hespis düştü maalesef bızım 1 sene önce dondurulmuş bu 2. seneye yenı gırdık yanı dondurulacak kadar olursa onlar zaten söyluyolar sana ve bunada şans dıyolar canm dondurulmuşa 800 dondurma işlemeine verdık 1 senelık ama sen benm yaptıgm hatayı yapma bnmkı 4+4 şeklınde dondurdular bu son donmusum sen 2+2 şeklınde dondurmalarını ıste yada sor nasıl donduruyosunuz kaç kaç dıye
baktırdık hayatım bırsey yok dedılerAnladım hayatım..genetik filan baktırmışsınızdır muhakkak..inşallah bu sefer mutlu son olur. Yarın sorarım 4 ve 2 leri 😜 anlamıyorum ya 😀
En kısa zamanda güzel haberini alırız inşallah..
💗💗💗💗💗💗
baktırdık hayatım bırsey yok dedıler
pıhtılaşma var bıde benm kanama problemm oluyo gebelıktee
ya kalıyo ya düşüyo işte
neyse senn güzel haberlerını beklıyoruz daha bana sıra çokk senn kaçıncı denemeydı :26: sende problem ney ???
bu arada bol bol kuru incir ye çörekotu bal ye ananas ye bıde bana enerji içecegi içirmişlerdi günde 2 tane sanada içirdilermi hiçAnladım hayatım..genetik filan baktırmışsınızdır muhakkak..inşallah bu sefer mutlu son olur. Yarın sorarım 4 ve 2 leri 😜 anlamıyorum ya 😀
En kısa zamanda güzel haberini alırız inşallah..
💗💗💗💗💗💗
allah yardımcın olsun enfometriozis ne bılmıyorum ama allah emeklerımızı yemesın inşallah aslende kayserılımısın kayserıyı ben çok severımBenim de ilk.. Bende enfometriozis var elimde hareket-morfokoji sorunu.. Bakalım artık bekleyip görecez.. 😕😕
💗💗💗💗💗💗
bu arada bol bol kuru incir ye çörekotu bal ye ananas ye bıde bana enerji içecegi içirmişlerdi günde 2 tane sanada içirdilermi hiç
özellıkle transferden sonra bol su elınden geldıgınden daha fazlasını yumoşlar sıvı toplamasın dıye aklında bulunsun senden haber beklıyorumallah yardımcın olsun arkadasımm güzel haberlerını beklıyorum allah hıcbırımızın emeklerını yemesın al gel bebişini inşallah hep sennle olsun annesii
allah yardımcın olsun enfometriozis ne bılmıyorum ama allah emeklerımızı yemesın inşallah aslende kayserılımısın kayserıyı ben çok severım
vallahı doktor önerdı evet burda bana ve tum hastalara yumurtaların gelişimine yardımcı oluyormus hemşire söylemişti gunde 1 mı 2 ne ıctım herhalde 1 hafta ıcmıstım öyle hatırlıyorm ıstersen sende ıc kafana göre takıl yanı ve bu arada balık tavuk eksik etme şuan bebegn oluşuyo annesı hadı yarın hayırlı haberlerle gelırsın inşAynen incir bal çörekotu tarçın oldu içim dışım.. Enerji içeceğini hiç duymadım ne alaka yaaa hayret daha neler öğrencez.. Dr mu tavsiye etti ki? Normal de de zaten balık gibi su içerim 😬😬 ay ne güzel dileklerde bulunmuşun canııımmm inşallaaahhh... Hepimizin yüzü gülsünün. Çok tşk ederim m 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️
💗💗💗💗💗💗
akrabalarım var orda bılıyorm 3 kez geldım melıkgazıye ve talasa bıde yunusemremıydı hatırlayamadam kalesı felan çok guzelÇikolata kisti deyim.. Doğma büyüme kayseri aslen izmir.. Güzel yer burası..
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?