lucrine ihtiyacm var

• Konu Sahibi Konu Sahibi tomriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tomriss

Ziyaretçi
arkadaşlar lugrin arıyorum 9 deneme olacak.yüzdeli olursa sevinirmmm

canım merhaba nasılsın?elimde lucrin yok sadece Allah yar ve yardımcın olsun demek istedim.sizinde bizim gibi translokasyon problemi vardı yanlış hatırlamıyorsam.böyle problemi olupta çocuk sahibi olan sayısıda az değil aslında.umarın sende bunlardan birisi olursun.hangi merkezde başlıyorsun tedaviye?tekrar Allah yardımcın olsun cnaım sevgiler...

benim iğnelerim bugün bitti canım 22 mayısta lucrine başladım çarşmaba toplanacak kalan lucrinimi verebilrim istersen canım buzdolabında sakladım hep en son bugün vurdum canım halada buzdolabında ama sen hangi şehirdesin

ne zamana lazım. 18 haziran gibi istanbulda olacağım. o zaman olurmu. hiç açılmamış kutu var elimde. ücretsiz vereyim.

arkadaşlar kimsede yokmu gerçekten ya lütfennn ...

okumuyorsan yapacak bişim yokkk

bu lucrin ne kadar? benim ilki kısa idi lucrin yoktu. şimdi dr uzun diye tutturdu. 2,88 lik 5mg lik günlük doz uygulanacak diye yazıyor? :1shok:

arkadaşım farklı lugrinler var.mesala sadce bir defa enjekte edilen lugrinler var.birde gramları birbirinden farklı kullanulacak miktara göre yani.hergün enjekte edilen lugrinler var.genellikle reglinin 21 günü ilk lugrine başlanıyor.

Back
X