LÜFEN ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN VARMI? KAN TESTİ DEĞERİM 75 ÇIKTI DEĞERE ÇOK DÜŞÜK DEDİLER 😢

Merhaba henüz reglime 6 gün kaldı beta hcg sonucum 1.20 acaba yükselme durumu olabilirmi daha önce 20 haftalık düşük yaşadım 8 aydır bebeğim olmuyor acaba bu degerde olup gebe kalan varmı lüyfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim

Yükselebilir de yükselmeyebilir de canım ben adete 5 gün kala kanda 1.20 görmüştüm gecikmenin ikinci günü 110du değerim Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah tedavi falan mı oldun bu ay normal yolla mi denedinz

Evet çok şükür canım 8+2 gebeyim amin insAllah ben bı buçuk senedir deniyordum olmuyordu düşük sebebin neydi Rabbim yeniden sağlıkla nasip eder insAllah
İnsallah düşük sebebinı bulamadılar herşey cok normaldi bi anda oldu hiçbirşeyim de yoktu allah kucagına almayıda nasip etsin saglıkla insallah

İnsallah düşük sebebinı bulamadılar herşey cok normaldi bi anda oldu hiçbirşeyim de yoktu allah kucagına almayıda nasip etsin saglıkla insallah
Amin canım insAllah sana da sağlıkla nasip etsin insAllah kanı niye erken verdin geç döllenme ihtimali de olabilir

Alt katın bölgemde segirme kramplar oluyor belimde agrıyor dedim belkı benim vardır dayanamadım yaptırdım kanda hemen belli oluyor dediler bana
Yok canım bence bekle gecikmen olursa bı daha ver kan çok erken bence kanda bile olsa yumurtlama tarihinden tam emin değilsen daha çok olabilir adetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…