lüfen biraz dinlenilmeye ihtayacm var

nnurefsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
151
90
38
kusura bakmayn gerçekten çok kötüyüm bunları ağlayarak yazyorum o yüzden biraz çok düşünüp söyleyin neler oluyo...hani insan içinde bulunduğu durumu göremez ya o yüzden size soruyorum..konuya geleyim
bugün eşim için hazırlandım son 3 gündür fln baya salmıştım sınava hazırlık birazda hasta gibiyim o yüzden bugün dedim hazırlnaym güzel bi gün olsun...neyse eşim geldi güzel konuştuk yemek vs sonra bir dizi var eski bölümleri tekrar baştan izliyoruz. yemekten sonra mutfağı toparladım eşimin yanında dizi izliyoruz eşim bana bu bölüm bitince derse başla dedi bende zaten çalışacağım dedim sonra bölüm çok heyecanlı bi yerde bitti ki diğer bölümün başı merakımı giderecek sadece 10-15 dkkalık bir bölüm dedim sadece şunu izleyim bu merakla ders çalışamam fln ama ben gülerek söylüyorum bunları... biraz olurdu olmazdı cebelleştik yok sana izletmem dedi bende izlerim dedim kalktı daha fazla senin yanında duramam dedi gitti..yok sözünü tutmuyosun fln filan.. kendiside sigarayı bırakacak aslında bu hafta içmeyecekti gitti bi paket aldı sözde bu hafta sonuna kadar o sın paket.. bende dedim önce sen sözünü tut sanki sen çok iyisin..sonra bi baktım hazırlanmış çıkıyo saat yedidie çıktı dokuzda yeni geldi şimdide yatak odasına gitti hiç yanıma gelmedi..gittim yanına ne oluyo diye konuşmak istemiyorum diyo...senin bu davranışlarının altında bişey var nasıl istersen öyle olsun dedim...ya o kadar saçma ki offf...bu arada sabah pcye girdim bugün çok ders çalşmadım bende skıldım, zaten ders çalışmayı sevmeyen bi insanım aöf ilahiyat okuyorum bu hafta sonu sınav var ve bu son sene eşim bitirmem için çok üstüme geliyo neyse pcye girdim demiştim eşimde her akşam ne kadar pc başında kaldım diye geçmişe bakıyo bende geçmişi sildim hem çok kaldım hemde gebelikle ilgili belirtiler araştırdım demiştim ya hasta gibiyim acaba hamile miyim diye onunda öğrenmesini umutlanmasını istemedim..bunu da taktı bence...off yaauzaktayım bi arkadaşımı arayıp anlatac kimsem yok oturmuş pc başında ağlayarak yazıyorum ne kötü bir durum....
hakkınızı helal edin uzun yazdım

normal şeyler bunlar, her evde olur tuzu biberi, ama büyütürsen sadece sizin evinizde olur....

Ne zamandir evlisiniz?

ya of bilmiyorum gerçekten çok güzel bi evliliğimiz var ve eşim eve hakim evet ama empati kuran bi insan şimdiye kadar bi sorun olduğunda o halleder o alırdı gönlümü ben hatalı olsamda şimdi böyle yapması çok garip

ayy o kadar tatlı bi dertmiş gibi geldi ki bana :)

Gençsiniz seni sevip kıskanıyordur
Çok derin anlamlar yüklemeyin bence sessizliğine.Okulunuzu bitirmenizi istiyor sizde her öğrenci gibi dersten kaçmışsınız hepsi bu
Ağlamayın yanına gidin her şey düzelir

senin ders çalışmanı istiyo demekki geçmişe bakmasının nedeni acaba dersmi çalıştı yoksa ınternettemi takıldı diye anlamaktır bence ben o konuda başka bişey düşünmedim , sizde dersinize çalışında bitirin sanki sınavı geçemezseniz baya sorun edicek kavga çıkarıcak gibi duruyor eşiniz.

belki başka bi derdi vardır da bunu bahane etmiştir. ben de bazen ilgi ve şefkate ihtiyacım olduğunda birşeyleri bahane edip triplere giriyorum gelsin de beni sevsin diye

Çok büyük bir sorun görmedim ben. Ben de ders çalışmayı arada sallayınca eşim kızıyor genelde. Ben de hak veriyorum ona kitabımı kapıp geliyorum. Müziği açıp birlikte çalışıyoruz, takıldığım yerlerde yardım ediyor. Böylece hem çalışmış hem de birlikte zamn geçirmiş oluyoruz. Erkekler bize göre ders çalışma konusunda daha becerikşi sanırım. Çalışmaları gerekiyorsa sallamıyorlar, oturup çalışıyorlar. Bizden de bunu bekliyorlar. Bizim de dikkatimiz pek çabuk dağılıyor naparsın. Üzmeyin birbirinizi böyle ufak şeyler için.

Iste büyümeden evlenince kavgalar böyle oluyor.... Bosverin ufak seyler bunlar, zamanla oturur evliliginiz...

valla ben anlamadım, sınavı geçince işin hazır mı neden bu konuda bu kadar küsecek kadar, evden çıkıp gidecek kadar baskı yapıyor?

Ders çalışmadığınız için kızmış, onu da sigara almaya bahane yapmıştır. Ben de ne zaman sigarayı bırakmaya karar versem takacak bir şey bulurum yalandan. Hani iradesizliğimi eşimin hareketiyle ilişkilendireyim de suçluluğum hafiflesin niyetiyle.
Ağlayacak bir şey yok, hiç üzülmeye değmez. Biz de birbirimizi derslerimiz ya da işlerimiz konusunda uyarırırız. Duruma göre kimi zaman tatlı kimi zaman sert.
Sınavlarınızda başarılar, hadi buralarda oyalanmayın, notlarınızı okuyun biraz :)

Adam okulu bıtırıp kendı ayakların ustunde durman ıcın ,iyiliğin için baskı yapıyo gayet normal buldum bunu ben..

hanımlar teşekkür ederim yardımınız için...dün size cevap yazarken eşim yanıma geldi kk hesabımı fln bildiği için hemen ismimi değiştirip çıkmak zorunda kaldım yazdıklarımı görmesin diye...velhasıl sonra eskisi gibi konuşup hallettik hamd olsun:) sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…