lüfen biraz dinlenilmeye ihtayacm var

Yokluktan çıkan dert anca bu kadar oluyor..

Zamanla daha güzel dertlerin olacaktır..bu kadar ağlama..bugunleri ozlıceksın..

Nıye bu kadar uzerınıze gelıyor
okul bıtınce hocalık fılanmı yapacaksınız?

Aslınd a bukadar üzüleceğiniz birşey yok ortada sizi de kırmamışki yani ders çalışmanızı istiyo okulunuzu bitirmenizi ne mutlu size bence bunun dışında belki tartışma büyümesin diye dışları çıkmış ki güzel ve mantıklı olanı yapmış geldiğinde odaya çekilmiş sanırım naz yapıyo bence üstelemeyin tatlı bir şekilde konuşmanızı tavsiye edrim ağlamın gerçekten kendinizi üzecek bir konu yok ortada hallolur rabbim yardımcınız olsun :)

bende abartılacak bir durum göremedim ya sıkıntı bende mi acaba incir çekirdeğini doldurmaz bence.. ya acaba burda dertleri okuya okuyamı böyle oldum

Canım böyle ufak sorunlara takilirsan ders de calisamazsinBirazda esin simartilmak istiyor galiba

Bu arada isim degistirdim derken kullanici adini degistirdi isen uyarmam gerek; esin google amcadan eski kullanici adini girerse yenisi de desifre olmus olur.

sigarayı bırakmaya çalışıyo ya ondan bence gerilmiş seni bahane edip tekrar sigara içmeye başlamaya çalışıyo.
takma kafaya geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…