Luffen akıl verin çok kötüyüm 😓

1.5 sene önce bende de oldu anksiete den oluyor yoğum stresten kaynaklanıyor anksiete ilacı kullanıyorum iyi geliyor yoğun korku stres yaşayınca hafif bir sallıyor geçiyor psikiyatri yi deneyin tavsiyem 😉
Açıkçası ilaca bağlı yaşamaktan da korkuyorum . İnşallah normal bir şekilde geçer de gerek kalmaz 😏

Aşırı stres yapınca bas ağrısi falan yapıyormus. Bir arkadaşımdan duymuştum. O geldi aklıma paylaşmak istedim. Onu Dr bilir artık. Tedavisi nasıl bilmiyorum.
Daha yeni baktım da onda mide bulantısı da oluyormuş benim hiç öyle bir şikayetim yok hiç baş agrimda yok sadece istemsiz kasılma hissediyorum. İnşallah geçer . Rabbim kimseye vermesin

Aynen tik gibi istemsizce oluyor kontrol edemiyorum dışarıdan görünüşte bı sey yok ama ben içten hissediyorum
Zaten siz de öncelikle doktora gitmeniz gerektiğini biliyorsunuz ama 1 ay kadar önce bi yakınımda bu tarif ettiğiniz şeye şahit olduk. Depresyondaydı farkına varmadan yapıyormuş,nörolojide bişey çıkmamış anti depresan yazdı Dr ve geçti şükür. Muhtemelen sizinki de psikolojiktir.. Size de çok geçmiş olsun

Zaten siz de öncelikle doktora gitmeniz gerektiğini biliyorsunuz ama 1 ay kadar önce bi yakınımda bu tarif ettiğiniz şeye şahit olduk. Depresyondaydı farkına varmadan yapıyormuş,nörolojide bişey çıkmamış anti depresan yazdı Dr ve geçti şükür. Muhtemelen sizinki de psikolojiktir.. Size de çok geçmiş olsun
İnşallah psikolojik bı şeydir . Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 😘💐

Duygularınla değil mantığın ile yaşamaya calıs.. Ruh sağlığı corodan daha önemli Siz sağlıkcısınız, Psikoloji nin ne kadar önemli olduğunu hepimizden daha iyi biliyorsunuz. Toparla kendini Siz Bu devletin Kahramanlarındansınız 🤗 Rabbim başımızdan eksik etmesin İlk Asker ve Polislerimizi Sonra Doktor ve öğretmenlerimizi... Rahat ve serin ol ❤️

Canım bende birşeye canımı çok sıkmıştım kafamı takmıştım normalde hep böyleyimdir ama sanırım en son patlak vermişti. İnanmazsın tam 7 8 gün üst üste geçmedi sabah kalkıyorum gözlerime dişlerime kadar vuruyordu. Doktora gittim başımı komple film çektirdi şükür sonuçlar temizdi doktor stres yaptıysam olmuştur migren başlangıcıda olabilir dedi ne zaman birşeye sıkılsam başımın üstünde ya da tam altından üste bi ağrı başlar geçmiş olsun dikkat et kendine eşininde Allah yardımcısı olsun inşallah

Duygularınla değil mantığın ile yaşamaya calıs.. Ruh sağlığı corodan daha önemli Siz sağlıkcısınız, Psikoloji nin ne kadar önemli olduğunu hepimizden daha iyi biliyorsunuz. Toparla kendini Siz Bu devletin Kahramanlarındansınız 🤗 Rabbim başımızdan eksik etmesin İlk Asker ve Polislerimizi Sonra Doktor ve öğretmenlerimizi... Rahat ve serin ol ❤
Ya canım benim çok teşekkür ederim gerçekten böyle şeyler okumak bana çok enerji veriyor . Hepinizden Allah razı olsun. Allahım.tum çalışanların yardımcısı olsun inşallah .♥️🌺😘 Bazı musibetler insana güzel şeyler öğretir bana da bu sıkıntım güzel şeyler öğretti bundan sonra daha dikkatli olacağım

Canım bende birşeye canımı çok sıkmıştım kafamı takmıştım normalde hep böyleyimdir ama sanırım en son patlak vermişti. İnanmazsın tam 7 8 gün üst üste geçmedi sabah kalkıyorum gözlerime dişlerime kadar vuruyordu. Doktora gittim başımı komple film çektirdi şükür sonuçlar temizdi doktor stres yaptıysam olmuştur migren başlangıcıda olabilir dedi ne zaman birşeye sıkılsam başımın üstünde ya da tam altından üste bi ağrı başlar geçmiş olsun dikkat et kendine eşininde Allah yardımcısı olsun inşallah
Allah razı olsun inşallah canım benim 😘 peki doktor sana ilaç faaln verdimi

Allah razı olsun inşallah canım benim 😘 peki doktor sana ilaç faaln verdimi
Hayır canım vermedi birşey çıkmadığı için istersen ileride geçmezse pskyatrinin verdiği ilaçlar oluyormuş o tarz birşeylerden bahsetti ama o an almadım ama galiba ileride alıcam dün birşey için biraz tartıştık eşimle ve hala başım çatlıyor hap içiyorum kolay kolay kesmiyo çok zor

Hayır canım vermedi birşey çıkmadığı için istersen ileride geçmezse pskyatrinin verdiği ilaçlar oluyormuş o tarz birşeylerden bahsetti ama o an almadım ama galiba ileride alıcam dün birşey için biraz tartıştık eşimle ve hala başım çatlıyor hap içiyorum kolay kolay kesmiyo çok zor
Ala ala ya çok kötü bir şey bu Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim canım sıkkın olsun basım ağrımiyor hiç ama bu tarz kasılma oluyor

Ala ala ya çok kötü bir şey bu Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim canım sıkkın olsun basım ağrımiyor hiç ama bu tarz kasılma oluyor
Neden bilmiyorum ama geçenlerde benim başımda karıncalanma oldu birden yatarken ayağınızda olunca sanki ayağınıza dokununca birşey hissetmezsiniz ya öyleydi birden karınlacanları kafama dokundum aynı ayağım gibiydi çok değişikti korktum biraz açıkçası geçti hemen çok şükür.

Neden bilmiyorum ama geçenlerde benim başımda karıncalanma oldu birden yatarken ayağınızda olunca sanki ayağınıza dokununca birşey hissetmezsiniz ya öyleydi birden karınlacanları kafama dokundum aynı ayağım gibiydi çok değişikti korktum biraz açıkçası geçti hemen çok şükür.
Karıncalanınca* 😅

O bazen benim annemde de oluyor bı şeye sinirlendiyseniz. Ciddi bir şey yoktur inşallah

Ya canım benim çok teşekkür ederim gerçekten böyle şeyler okumak bana çok enerji veriyor . Hepinizden Allah razı olsun. Allahım.tum çalışanların yardımcısı olsun inşallah .♥🌺😘 Bazı musibetler insana güzel şeyler öğretir bana da bu sıkıntım güzel şeyler öğretti bundan sonra daha dikkatli olacağım
Kahramanımmmmm benim kalk ve ayağa dikil sana ihtiyacım ız var 😇😇😇😇😇
Tabi bende bu arada ağlıyorum gözlerimm yaşardı ...

Back
X