lüks lokantadaki nişana ne giyilir?

narint

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
13
4
37
arkadaşlar yarın kuzenimin nişanı var .kuzenim kankam nikah sahidim yakınız yani ben su ana kadar salon diye bildiğimden sıkışmasın diye gidip gecen hafta abiye bi elbise satın aldım.su an öğrendimki lüks bi lokantada eğlenceli yemekli olcakmış nişan :KK57: şimdi cok kararsızım elbise giyilirmi giyilmezmi diye o kadar hazırladım ayakkabısına kadar şimdi napıcam bilmiyorum :KK43: elbisenin kol uçları bide belinde taşlar var onun dışında balık siyah etek üst kısmı somon bi elbise. naapsam lokantaya abiye olurmu sizce?

arkadaşlar yarın kuzenimin nişanı var .kuzenim kankam nikah sahidim yakınız yani ben su ana kadar salon diye bildiğimden sıkışmasın diye gidip gecen hafta abiye bi elbise satın aldım.su an öğrendimki lüks bi lokantada eğlenceli yemekli olcakmış nişan :KK57: şimdi cok kararsızım elbise giyilirmi giyilmezmi diye o kadar hazırladım ayakkabısına kadar şimdi napıcam bilmiyorum :KK43: elbisenin kol uçları bide belinde taşlar var onun dışında balık siyah etek üst kısmı somon bi elbise. naapsam lokantaya abiye olurmu sizce?
lokanta derken şık ve lüks bir restorant mı ? eğer öyleyse elbise abes kaçmaz ama çok abiye de sırıtabilir o_O

nasıl bi lokanta olduğuna bağlı, bazı lokantalarda düğün bile yapılabiliyor (eşimin kuzeni yapmıştı) eğer o tarz bi yerse abiye de gayet uygun olur

ümraniye çakmaktaki bursa kebapçısı :KK70: gitmedim ama lüks dediler giden varsa fikir verebilir ?

Canım oraya abiye olmaz bana kalırsa. Evdeki elbiselerden birini giy bence dizlerle olan, kalem tarzı bir şeyler olabilir. Topuklu platformsuz ayakkabı, küçük bir çanta ya da cüzdan, fönlü ya da kırık maşalı saçlar, hafif bir makyaj tamam.

Bence olur neden olmasın kebap yemeğe değil nişana gidiyorsun canım :KK45:

Lokanta olurmu hiç , restaurant dır kız o Allah seni:KK45:
Ayrıca abiye olur niye olmasın. sonuçta nişan.

ayy abiye çok sırıtıyor ya. bence düz sade bir elbise giyin üstüne dağınık bir şekilde saçınızı toplatın. ben olsam öyle yapardım. ama uzun elbise böyle

Abiyeden çok sade bir kıyafet daha güzel yakışır diye düşünüyorum.

tüllü kabarık falan değilse giyilir, saçınızı kabarık topuz yaptırmayın, makyajı takıları sade tutun, olur. neticede kebapçıda da olsa nişana gidiyorsunuz.
en önemli olan kuzeniniz ne giyiyor. nişan tuvaleti giyecekse sorun yok ama sade bir elbise giyecekse, siz ondan gösterişli olmayın.
olmazsa saklayın düğüne giyersiniz.

Ne istersen olur, sıkma canını diyorum. Nişan sonuçta, her telden giyinen olacak, restauranda dışarından normal müşteri almayacak :)

ne farkeder ki, olur yani..

O değil de oranın yemekleri çokk guzell:rolleyes:lüks bir yer, abiye de olabilir aslında nisan Sonuçta Ama daha sade birsey giysen daha rahat edersin

X