Aslında hayır pek tv bile izlemem. Yoğun çalışıyorum. Hep böyleydim ergenlikten beri. Ailemde kırmamış hiç beni güçleri yettikçe geri çevirmemiz almışlar yapmışlar sağolsunlar. Ama ben çok abartabiliyorum isteklerim konusundaHerkes iyi şeyler giyip iyi yerlerde takılma ister. Ama seninki biraz.. nasıl desem? Çok mu Türk dizisi izliyorsun? Ya da magazin programı? Sukret ve senden daha iyileri değil de daha kötü durumda olanları gozlemlemeye çalış biraz.
Farkında olman güzel. Kendine engel olabilirsin diye düşünüyorum. O çantayı almaliyim diye krize girecek halin yok. Almıyorum diyeceksin kendi kendine. Arkadaş çevren maddi anlamda senden daha yukarıda kişiler mi? Ozeniyor olabilir misin acaba herhangi birine ya da birilerine? Aklıma bunlar geldiAslında hayır pek tv bile izlemem. Yoğun çalışıyorum. Hep böyleydim ergenlikten beri. Ailemde kırmamış hiç beni güçleri yettikçe geri çevirmemiz almışlar yapmışlar sağolsunlar. Ama ben çok abartabiliyorum isteklerim konusunda
o an o çantayı almayıp vazgeçsem ertesi gün erkenden mağazanın kapısında buluyorum kendimi. Hayır değiller hatta çoğu yapma etme vs diye telkinlerde bulunurlar. Ama kendime engel olamıyorum ve sonra da parasız kalıyorum ailemden destek alıyorum. Şuan bekarım ilerisi için çok korkuyorumFarkında olman güzel. Kendine engel olabilirsin diye düşünüyorum. O çantayı almaliyim diye krize girecek halin yok. Almıyorum diyeceksin kendi kendine. Arkadaş çevren maddi anlamda senden daha yukarıda kişiler mi? Ozeniyor olabilir misin acaba herhangi birine ya da birilerine? Aklıma bunlar geldi
O an
o an o çantayı almayıp vazgeçsem ertesi gün erkenden mağazanın kapısında buluyorum kendimi. Hayır değiller hatta çoğu yapma etme vs diye telkinlerde bulunurlar. Ama kendime engel olamıyorum ve sonra da parasız kalıyorum ailemden destek alıyorum. Şuan bekarım ilerisi için çok korkuyorum
Nefsini terbiye edeceksin.merhaba hanımlar. Üye olmadan bu formu sürekli takip ediyordum ama şuan arkadaşımın üyeliğinden yazıyorum. Lütfen yargılamayın hislerimi ve isteklerimi olduğu gibi aktaracağım. Ben 25 yasında özel Bi bankada çalışan gelir düzeyi orta halli olan Bi ailenin kızıyım. Sorunum şu ki ergenliğimden beri lüks olan herseye merakım. Fakir değiliz ama zengin de değiliz. Mesela pahalı mekanlarda yemek içmek, markalı kıyafetler ayakkabılar vs yada akla gelebilecek herseyde marka takıntısı. Bunu buraya yazıyorum çünkü bu durumdan gercekten rahatsızım. Bir ay eşşek gibi çalışıp kazandığım maaşımı gözümü kırpmadan Bi çantaya verebiliyorum. O an Mutlu oluyo muyum evet ama sonra sıkıntısını yine ben çekiyorum. Yada hep lüks mekanlara gitmek istiyorum. Kendime ne kadar Çek'i düzen vermeye çalışsam da yapamıyorum. Lütfen bana akıl verin yol gösterin
İşte inanın aynı ben. Ya giyemiyorum içimden gelmiyor. Kart borcumda var maalesef ama krediye bulaşmadım çok şükür. İyi kazanıyorum evet ama elimde hiç birşey olmuyor.Benim bir arkadaşımda senin gibi 26yaşında. Kız elde avuçta ne varsa harcıyor. Üstelik cebinde yoksa kredi çekiyor. Bir kaç bankaya kredi borcu ve ekstra kredi kartı borçları var. İyi kazanıyor ama iyide harcıyor. Elimde değil çakma ayakkabı giyince insanları kandırıyormuşum gibi geliyor diyor. Aileside bizim ailede böyle kimse yok kime çekti bu kız diyor.
İnşallah çok geç olmadan elindekinin kıymetini bilirsin. Bende 25 yaşındayım ufak da olsa buradaki ekonomi topiklei sayesinde birikime başladım. Çok motive edici oluyor. Sende gelsene
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birikim-yapabilmenin-yollari.852671/
çok derinleede. yaraların var terapiyle ortaya çıkarMesela Nasıl??
Evet onlar destek oluyor. Bide bekarım sorumluluğum yok. Etrafımdaki tipler de genelde benim düZeyim de mütevazi aynı gelirli insanlarNefsini terbiye edeceksin.
Maasini bir cantaya vermeyeceksin.
Gucun ne ise ona razi olacaksin.
Etradindakilere mi ozeniyorsun hani heosi
Luks yasayan insanlar ise etkileniyorsundur.
Peki maasini bitirince ailen mi destek oluyor?
Muhtemelen oyledir ve sen onlara guvenerek te harcamalarini abartiyor olabilirsin.
Yoksa borc bataginda yuzerdin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?