S sony_vaio Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2014 42 5 16 35 Kırklareli 25 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sony_vaio #1 merhaba arkadaşlar ben buraları pek bilmiyorum ve yeni hamileyim lüleburgaz da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı
merhaba arkadaşlar ben buraları pek bilmiyorum ve yeni hamileyim lüleburgaz da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı
kkimsee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.097 135 88 Diğer 25 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sony_vaio #2 sony_vaio .!.: merhaba arkadaşlar ben buraları pek bilmiyorum ve yeni hamileyim lüleburgaz da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı Genişletmek için tıkla... ben luleburgazlıyım..bır nefes gogus hastanesınde armagan bey ben ona gıdıyordum cok ıyıdır ve yenı bır bayan doktorda gelmıs ıyı dıyorlar..derman hastanesınde sezer bey ıyı dıye duymustum..
sony_vaio .!.: merhaba arkadaşlar ben buraları pek bilmiyorum ve yeni hamileyim lüleburgaz da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı Genişletmek için tıkla... ben luleburgazlıyım..bır nefes gogus hastanesınde armagan bey ben ona gıdıyordum cok ıyıdır ve yenı bır bayan doktorda gelmıs ıyı dıyorlar..derman hastanesınde sezer bey ıyı dıye duymustum..
S sony_vaio Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2014 42 5 16 35 Kırklareli 25 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sony_vaio #3 çok teşekkür edrim babaeskide yok ben aslında babaeskide kalıyorum ama olmadığı için her doktorada gidilmez o yüzden gerçekten çok teşekkürler
çok teşekkür edrim babaeskide yok ben aslında babaeskide kalıyorum ama olmadığı için her doktorada gidilmez o yüzden gerçekten çok teşekkürler
kkimsee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.097 135 88 Diğer 25 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sony_vaio #4 sony_vaio .!.: çok teşekkür edrim babaeskide yok ben aslında babaeskide kalıyorum ama olmadığı için her doktorada gidilmez o yüzden gerçekten çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... onemlı degıl cnm..allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsın
sony_vaio .!.: çok teşekkür edrim babaeskide yok ben aslında babaeskide kalıyorum ama olmadığı için her doktorada gidilmez o yüzden gerçekten çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... onemlı degıl cnm..allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsın
S sony_vaio Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2014 42 5 16 35 Kırklareli 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sony_vaio #5 amin canım rabbim herkese hayırlı şekilde almayı nasip etsin
O ozusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2016 2 0 1 36 27 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sony_vaio #6 İsmet Tosun'a kesinlikle gitmeyinde gerçekten ilgisiz ve işgüzar yalnış ilaç yazabiliyor...