Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ismini duymuştum :) Sizde mi hamilesiniz acabaMerhaba, Ahmet Salih Altıntaş :)
Merhaba evet :)Çok teşekkür ederim ismini duymuştum :) Sizde mi hamilesiniz acaba
Armağan ayyıldız trakyanın en i….Merhaba evet :)
Merhaba :) nipt testini nerede yaptırmayı düşünüyorsunMerhaba, Ahmet Salih Altıntaş :)
Merhaba :) doktor randevum 9 ağustos günü doktoruma bir soracağım. Ama kendi araştırmama göre en iyisi eurofins gibi gözüküyor. Siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?Merhaba :) nipt testini nerede yaptırmayı düşünüyorsun
Bende doktorum dan geldim şimdi bende natera firmasına yaptırmayı düşünüyorum araştırdım içime sinen o oldu amerikaya gönderiyorlar bakalım yinedeMerhaba :) doktor randevum 9 ağustos günü doktoruma bir soracağım. Ama kendi araştırmama göre en iyisi eurofins gibi gözüküyor. Siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Evet ben de duymuştum ama araştırmamıştım eurofinste amerikaya gönderiyordu. Buna da bir bakacağım. Müsmükemmel sonuçlar alalım inşallahBende doktorum dan geldim şimdi bende natera firmasına yaptırmayı düşünüyorum araştırdım içime sinen o oldu amerikaya gönderiyorlar bakalım yinede![]()
Amin inşallahEvet ben de duymuştum ama araştırmamıştım eurofinste amerikaya gönderiyordu. Buna da bir bakacağım. Müsmükemmel sonuçlar alalım inşallahkaçıncı haftada yapacaksınız
Sen nezaman yaptırmayı düşünüyorsun peki nipt testini birde senin düşündüğün firmanın fiyatı nekadarEvet ben de duymuştum ama araştırmamıştım eurofinste amerikaya gönderiyordu. Buna da bir bakacağım. Müsmükemmel sonuçlar alalım inşallahkaçıncı haftada yapacaksınız
Günaydınn :) ben 12. haftaya girmeden düşünmüyorum bazen erken verince tekrarlama durumları olabiliyormuş. Ortalama fiyatlar 450-500 euro. Seninkinin fiyatı ne kadardır? Bakalım asıl 9 ağustos randevumdan sonra netleşecek benim :)Sen nezaman yaptırmayı düşünüyorsun peki nipt testini birde senin düşündüğün firmanın fiyatı nekadar![]()
Merhaba :) hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi inşallah memnun kalırsınızMerhaba ben de Lüleburgazdayım ve 12 haftalık hamileyim hala doktorumu tam anlamıyla bulamadım. İlk hamileliğimde Armağan beye gittim ama özellikle hastaneden hiç memnun kalmadım şahsen bu sefer devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum doğumu kısmetse. Nipt testi için de medikente başvurduk Gökçem hanıma, artık hayırlısı:)
İnşallah sağlıkla sıkıntısız gelsinler :) siz hangi doktora gidiyorsunuz LüleburgazdaMerhaba :) hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi inşallah memnun kalırsınız![]()
amiin inşallah sağlıkla gelsinler :) ben ahmet salih altıntaşa gidiyorum.İnşallah sağlıkla sıkıntısız gelsinler :) siz hangi doktora gidiyorsunuz Lüleburgazda
Duydum onun adını, 7 haftalıkken kanamam olduğu için o gün de sadece Gökçem hanımda randevu bulunca ona gittik 2 kez. Yani olumsuz hiç bir şey yaşamadım ama en son plasentanın normalden büyük olduğunu söyledi perinatologa gitmemi söyledi ama başka birinden daha fikir almak istiyorum. Daha detaylı, tatmin edici bir açıklama beklerdim :) Belki ben de Ahmet beyle devam edebilirim.amiin inşallah sağlıkla gelsinler :) ben ahmet salih altıntaşa gidiyorum.
ahmet beyi tüm ihtimalleri değerlendirdiği için seviyor ve güvende hissediyorum. bir deneyebilirsin bence :) bu arada perinatolog bulabildim mi en yakın tekirdağda buldum benim de ihtiyacım var da... umarım kese boyutu iyi bir gelişim habercisidir ve sorun değildir.Duydum onun adını, 7 haftalıkken kanamam olduğu için o gün de sadece Gökçem hanımda randevu bulunca ona gittik 2 kez. Yani olumsuz hiç bir şey yaşamadım ama en son plasentanın normalden büyük olduğunu söyledi perinatologa gitmemi söyledi ama başka birinden daha fikir almak istiyorum. Daha detaylı, tatmin edici bir açıklama beklerdim :) Belki ben de Ahmet beyle devam edebilirim.
Edirnede Cenk bey var detaylı ultrasona da buradan genelde ona giderler. Çorluda da Cihan bey varmış. Ben de burada bir kaç doktora daha görünüp ciddi bir şey derlerse öyle giderim diye düşünüyorum. Çünkü şehir dışına doktorlara gitmek zor oluyor. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım bir sorun yoktur. Senin bir sorunun yoktur inşallah detaylı için mi ihtiyacın var perinatologaahmet beyi tüm ihtimalleri değerlendirdiği için seviyor ve güvende hissediyorum. bir deneyebilirsin bence :) bu arada perinatolog bulabildim mi en yakın tekirdağda buldum benim de ihtiyacım var da... umarım kese boyutu iyi bir gelişim habercisidir ve sorun değildir.