lürfennn bakar mısınız? yardımm

60gelsin

minik patili
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
2.225
560
363
kızlarr haberim kötü

sata göre 5+4 lük hamileydim bugün kese göründü lakin doktor düşer dedi,
sanırım bozuk duruyormuş

çarşamba günü tekrar gideceğim kanamam yok, beni şimdi kürtaj mı yaparlar

ne olur şimdi bana

kese kendiliginden düsmezse yada parca kalma süphesi varsa kürtaj olursun canim

peki bu durumun düzelme ihtimali var mı canım

evet var tabiki moralini bozma beynine de düşecek diye emir verme. ben duydum bazı doktor bozuk duruyo düşer bu diyo başka doktor yok öyle bişey diyo. bence iyi bir doktora daha görün. kimi doktorlar da sırf kürtaj yapıpı para kazanmak için öyle diyo bu zamanda kimseye güven olmaz. anı sanı duyulmuş iyi bir doktora görün ama sakın vajinal ultrasona girme karnından baktır tamam mı canım moralini bozma inşallah düşmeyecek.

evet haklisin bir doktora daha görünmesinde fayda var ama eger bebek cok kücükse henüz karindan görünmez vajinadan baktirmasi lazim.

teşekkür ederim arkadaşlarım yorumlarınız içinn

Rabbim yardımcım olsun başka bir doktora daha görüneyim çarşamba günü

oncelikle hayirli olsun bebisin canim.
arkadaslarima katiliyorum baska Dr gorunmen konusunda.
kizima hamileyken Dr ban a alalim sakat dogacak olene kadar tuvaletini bilmeyecek dedi.6 ayim yatarak gecmisti zaten.birde bunu duyunca dunyam basima yikilmisti.aldirmadim yinede baska Dr gittim.as la Boyle bir ihtimalin olmadigini soyledi doktorum..kizim 3 yasinda simdi.insallah sense hayirli haberlerini verirsin bizlere

iyi de neden düşecekmiş? nedir yani sebebi ne dedi doktor tam olarak?
evet bence de başka doktora gitmelisin ama daha önce bir doktora gidip böyle bir yorum aldığını söylemeden tabi.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için

yarın başka doktora da görüneceğiz inş hayırlı haberler alırım

kesebozuk durduğu ve bebek gelişmediği için düşer dedi doktor,
kan testine bakacak yarın eğer beta düşerse bebekte giderdedi

umarim bi yanilma vardir canim haberlerini bekliyoruz yarin. benimde kesem bozulmustu malesef almak zorunda kalmislardir. umarim sende yanilma vardir yarin hersey güzel olur

kızlarr az önce geldim doktordan keseyi gördü büyümüş dedi, ama sağlıklı bir gebelik değil dedi, yavaş artıyor dedi

yani sonu parlak diyemem dedi bir hafta verdi bu durum devam ederse alalım dedi

kızlarr az önce geldim doktordan keseyi gördü büyümüş dedi, ama sağlıklı bir gebelik değil dedi, yavaş artıyor dedi

yani sonu parlak diyemem dedi bir hafta verdi bu durum devam ederse alalım dedi

Başka doktora göründün demi? Allahtan ümit kesilmez canım dua et inşallah tutunur yaşar psikolojini iyi tut sürekli gergin olma stres de çok önemli sen dua et inşallah evladını sana bağışlar Allahım...

yok canım haftaya başkadoktora görünelim dedik çok yoruldum dayanamadım haftaya görünelim dedil inş her şey yoluna girer

çok teşekkür ederim canım sağ olasın

bu yavaş artış düzelebilir mi sizce, yani haftaya gittiğimde her şey yolunda diyebilir mi doktor

bu şekilde olur düzelenyani kese büyümesi yavaş olup sonradan normal hızla büyüyen oldu mu

bu yavaş artış düzelebilir mi sizce, yani haftaya gittiğimde her şey yolunda diyebilir mi doktor

bu şekilde olur düzelenyani kese büyümesi yavaş olup sonradan normal hızla büyüyen oldu mu

Demek bi buyume var canim buda gelisme demek bebisin canli sen umutlu ol bebisin sana.tutunsun. ins haftaya hersey daha iyi olur. Ama yinede bi baska doktorada gorun

cnm hayırlısı olsun hakkında ılk bebekmı

ama sunu bılıyorum betahcg cok onemlı bu konuda her gun nerdeyse ıkıye katlaması lazım saglıklı olması ıcın

mesela ben doktora gıttımde tamam bellı bır seyın ustunde cıktı gebelık var ama daha bırsey demek ıcın erken tekrar kan testı ıstıyorum demıstı 3 gun nerdeyse kan verdım her seferınde degerım 2 katladı bın degerını gecınce doktor tamam saglıklı bır gebelık dedı senınkındede bu onemlı

gebelık kan testın kac cıktı tekrar yaptır eger ıkıye katlanıyorsa ıyı ama katlanmıyorsa sorun var demektır

ılk gebelıgımde degelerım yavas katlanıyordu ve bebegım dustu

anladım canım değerim 158 ile başladı, 684oldu, 1700 oldu sonra ve en son 2000 oldukesee göründüü yani normal giden durum son anda az artmış doktorda düşük olur kesin dedi...

yarın başka bir doktora gideceğiz inş hayırlı haberler alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…