kızlarr haberim kötü
sata göre 5+4 lük hamileydim bugün kese göründü lakin doktor düşer dedi,
sanırım bozuk duruyormuş
çarşamba günü tekrar gideceğim kanamam yok, beni şimdi kürtaj mı yaparlar
ne olur şimdi bana
kese kendiliginden düsmezse yada parca kalma süphesi varsa kürtaj olursun canim
peki bu durumun düzelme ihtimali var mı canım
evet var tabiki moralini bozma beynine de düşecek diye emir verme. ben duydum bazı doktor bozuk duruyo düşer bu diyo başka doktor yok öyle bişey diyo. bence iyi bir doktora daha görün. kimi doktorlar da sırf kürtaj yapıpı para kazanmak için öyle diyo bu zamanda kimseye güven olmaz. anı sanı duyulmuş iyi bir doktora görün ama sakın vajinal ultrasona girme karnından baktır tamam mı canım moralini bozma inşallah düşmeyecek.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için
yarın başka doktora da görüneceğiz inş hayırlı haberler alırım
kesebozuk durduğu ve bebek gelişmediği için düşer dedi doktor,
kan testine bakacak yarın eğer beta düşerse bebekte giderdedi
kızlarr az önce geldim doktordan keseyi gördü büyümüş dedi, ama sağlıklı bir gebelik değil dedi, yavaş artıyor dedi
yani sonu parlak diyemem dedi bir hafta verdi bu durum devam ederse alalım dedi
Başka doktora göründün demi? Allahtan ümit kesilmez canım dua et inşallah tutunur yaşar psikolojini iyi tut sürekli gergin olma stres de çok önemli sen dua et inşallah evladını sana bağışlar Allahım...
bu yavaş artış düzelebilir mi sizce, yani haftaya gittiğimde her şey yolunda diyebilir mi doktor
bu şekilde olur düzelenyani kese büyümesi yavaş olup sonradan normal hızla büyüyen oldu mu
cnm hayırlısı olsun hakkında ılk bebekmı
ama sunu bılıyorum betahcg cok onemlı bu konuda her gun nerdeyse ıkıye katlaması lazım saglıklı olması ıcın
mesela ben doktora gıttımde tamam bellı bır seyın ustunde cıktı gebelık var ama daha bırsey demek ıcın erken tekrar kan testı ıstıyorum demıstı 3 gun nerdeyse kan verdım her seferınde degerım 2 katladı bın degerını gecınce doktor tamam saglıklı bır gebelık dedı senınkındede bu onemlı
gebelık kan testın kac cıktı tekrar yaptır eger ıkıye katlanıyorsa ıyı ama katlanmıyorsa sorun var demektır
ılk gebelıgımde degelerım yavas katlanıyordu ve bebegım dustu
ozel msj yazmmıssın ama kutun dolu yazamadım cnm o yuzden buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?