- Konu Sahibi almagester06
-
hele şu ballı sabuna bayıldım hepsinin şekli bi acayip güzel kokusunu tahmin edemiyorum...
Jojoba yağı karıştırılmış rhassoul çamuru ve portakallı kakao yağı ile manevi rahatlığa ulaşın. İster dondurun, ister soğutun, ister banyo sıcaklığında saklayın. Tüm vücudunuza sürün, durulayın.
sex bomb
Erotik, pembe, yasemin kokulu ve şampanyanın köpükleri gibi! Küveti sıcak su ile doldurun, içine atın. Parfümün ve kabarcıkların keyfini çıkarın.
walla mersinde the body shopta lushta yok biz açalım bence =) yves rocher var oda güzel değil bence..bütün ürünlerinde doğal yağlar var şekilleride çok güzel...ben haftaya vercem siparişimi galiba artık ilk biz kullanır arkadaşları bilgilendirirz =)
burda magazasi var cnm ama iceri girdigimde 2dkdan fazla duramiyorum cunku cok agir sabun kokuo burnumu yakio ama guzel olduklarini bilmiyodum. bi aliyim yazarim sonuclari a.s.
aahhh ahhh ne güzel işte sen hertürlü markayı bulabiliyosun. gez anacım gez bizim yerimize de gez:teytey::1hug:
cnm ben baktim sitesine arkadaslar yazmis sabunlari icin 19 ytl fln burdakiler 3-5 pound :lepi:
maskeleri kargoyla yollanmıyormuş sitesnde öyle yazıyor bozuluyormuş..=( siyah dişmacunu varmış lushın çok merak ettim..lush timedan ürün kataloğunu indirirseniz..orda herşeyi ayrıntılı koymuşlar..tasarımıda çok güzel yapmşlar renk renk:icecream::içelim:
yok yok sen beni getirtcen oralara .senağlama dur bakalım bi yüksek lisans programına bakayım oaralarda :sm_cool: şey seçermişim kozmetk üstüne seçermişim :roflol:
tatile gel cnm topla gotur. ben new york a gitmeyi istiyorum orada daha ucuzmus sırnaşık şey gel beraber gidelim :lepi:
ilk defa bu forumda duydum markayıı
şimdi google a yazıp baktım
bisürü sitede hakkında çok iyi şeyler okudum, hepsi olumlu a.s
araştırmaya devam:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?