- 27 Mart 2019
- 61
- 73
- 8
Her şey büyük şehirlerde işlediği gibi işlemiyor küçük yerlerde. Benim bulunduğum ilçede hala pos cihazı olmayan yerler ve üstelik az da değiller. Ya da bazen büyük bir şey alındığı zaman, kart yerine nakit verince işyeri sahibi daha mutlu oluyor ödemeyi beklemek zorunda kalmadığı için. Geçen mobilya alışverişinde yaşadım aynı durumu mesela.
Bankacıyım, yarın iş saatinde en yakın şubeye gidin, hesabınıza iade edilir.verirler değil mi peki ne kadar zaman sürer
Neyivermezlerse kıracağım
Benim de başıma geldi.Yarin bankadan alırsınız paranızı.İyi akşamlar . Hiç iyi değilim. Biraz önce atm'den para cekecektim ( 2 bin ) . Tam kartı taktım miktarı girdim onay verdim sistem gitti atmde. Sonra bi 5 dakika bekledim sistem geldi ama paramı vermedi. Hesabıma baktım parayı çekmiş görünüyorum yani hesabımda 2 bin eksik. Müşteri hizmetlerini aradım inceleyip geri dönüş yapicaz dediler. Ama ben çok kotuym . Verirler mi paramı ne zaman dönerler. Lütfen yardım edin.
Aynen katılıyorum üzerimde fazla nakit taşıma taraftarı değilim. Daha önce benimde başıma gelmişti. Parayı vermeden kartı verdi bankamatik. Sistem gitti. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Haftasonuydu hem de. Paranız hesabınıza yatırılacak dediler ve yattı.Panik yapma verirler.
Bir de hep merak ederim niye büyük miktarlarda para çekiyorsunuz? Yani ödeme falan yapılacaksa hesaptan atılır, alışveriş kartla yapılır. Nakit 100 lira falan taşır insan yanında. Ben mi yanlış biliyorum?
Her şey zincir marketlerden halledilmiyor malum:) Ufak yerlerde mağazalarla ahbap oluyor insan, o yüzden çok da garip değil elden nakit vermek. Makbuzunu fişini alıyorsun nihayetinde. Demek istediğim, yüksek miktarda para çekmek, anormal bir durum değil.Kötü niyetle söylemedim, insanın yanında fazla parayla dolaşması tehlikeli bence o yüzden söyledim. İş yeri sahibinin mutluluğu umurumda olmaz valla, kabul ederse eft/havale yaparım hesabına ya da karttan çeker. Bildiğim kadarıyla neredeyse köylere kadar girdi zincir marketler ama...
Merak etme verirker benimde başıma geldi. Banka atm’siydi. Hemen bankaya girdim. Ev kredisinin son günüydü. Cuma günü. kitledim bütün bankayı. Adamlarda üzüldü yardımcı olmak istedi ama yine de Pazartesiye kalmıştı.İyi akşamlar . Hiç iyi değilim. Biraz önce atm'den para cekecektim ( 2 bin ) . Tam kartı taktım miktarı girdim onay verdim sistem gitti atmde. Sonra bi 5 dakika bekledim sistem geldi ama paramı vermedi. Hesabıma baktım parayı çekmiş görünüyorum yani hesabımda 2 bin eksik. Müşteri hizmetlerini aradım inceleyip geri dönüş yapicaz dediler. Ama ben çok kotuym . Verirler mi paramı ne zaman dönerler. Lütfen yardım edin.
Her şey zincir marketlerden halledilmiyor malum:) Ufak yerlerde mağazalarla ahbap oluyor insan, o yüzden çok da garip değil elden nakit vermek. Makbuzunu fişini alıyorsun nihayetinde. Demek istediğim, yüksek miktarda para çekmek, anormal bir durum değil.
O kadarsa cok iyi sağolun3iş gününde paranız yatırılır
Bir şey kısmetinizde varsa, ne tür aksilik çıkarsa çıksın o size gelir. Ama, kısmetinizde yoksa, kesin gözüyle baktığınız iş bile son anda bozulur, nasib olmaz. Her şerde bir hayır vardır diye bakın olaya. Belki parayı çektikten sonra çaldıracaktınız, düşürecektiniz. Bunu bilemezsiniz değil mi?Sabahtan zaten sürekli aksilik çıkıyor. En son bu olay da olunca bardak taştı ağladım. Eşim de vardır bi hayır vazgecip ev almayalım dedi
Olabilir mi acaba bu bir işaret mi
Supersiniz çok sağolunBankacıyım, yarın iş saatinde en yakın şubeye gidin, hesabınıza iade edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?