Lutfeeeennnn yardim edin

Kesinlikle zorda değilseniz ulaşım olanağınız yoksa yüklü miktarlarda paraları atm ye yatırmayın veya atmden çekmeyin bankadan elden yapın. aynı şey bizimde başımıza geldi. Bazen uzun bazen kısa sürüyor vermeleri bilginiz olsun ama peşine düşün sürekli müşteri hizmetlerini arayın

Ev almayın diye nasıl bir işaret olabilir ki bu durum. Yani kredi çekecek zorlanacak mısınız? Evden mi emin değilsiniz? Bence hisettiklerinizi sorgulayın çünkü Bu tar bir durumdan eğer acaba işaret mi diye çıkarıyorsanız bence bu işin içine girmek istemiyorsunuz. Ayrıca banka paranızı verir tabiki

Kötü niyetle söylemedim, insanın yanında fazla parayla dolaşması tehlikeli bence o yüzden söyledim. İş yeri sahibinin mutluluğu umurumda olmaz valla, kabul ederse eft/havale yaparım hesabına ya da karttan çeker. Bildiğim kadarıyla neredeyse köylere kadar girdi zincir marketler ama...

Evet veriyorlar geri. Ama sürüyor biraz. Aynı şey arkadaşımın başına geldi 1 hafta sonra yüklediler parasini

atm nin kamerası var incelenir parayı alamadığınız görülür merak etmeyin zaten sayimdada çıkar fazlalık atm den..alirsiniz paranızı.

Benim de başıma geldi.Yarin bankadan alırsınız paranızı.

Aynen katılıyorum üzerimde fazla nakit taşıma taraftarı değilim. Daha önce benimde başıma gelmişti. Parayı vermeden kartı verdi bankamatik. Sistem gitti. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Haftasonuydu hem de. Paranız hesabınıza yatırılacak dediler ve yattı.

Öncelike geçmiş olsun daha önce benimde başıma geldi bir dilekçe yazmanız lazım sanırım mail olarakta kabul ediyolar sanırım sonra 1 hafta içinde paranız iade ediliyor gerçekten kötü bir durum ama rndişe etmeyin artı olarak şube atma si ise hemen güvenlikten yardim isteyebilirdiniz mesai saati sonuna paranızı iade edebiliyorlar

Her şey zincir marketlerden halledilmiyor malum:) Ufak yerlerde mağazalarla ahbap oluyor insan, o yüzden çok da garip değil elden nakit vermek. Makbuzunu fişini alıyorsun nihayetinde. Demek istediğim, yüksek miktarda para çekmek, anormal bir durum değil.

Merak etme verirker benimde başıma geldi. Banka atm’siydi. Hemen bankaya girdim. Ev kredisinin son günüydü. Cuma günü. kitledim bütün bankayı. Adamlarda üzüldü yardımcı olmak istedi ama yine de Pazartesiye kalmıştı.

Yani bence hala anormal. Bir asgari ücret kadar para... 300 lira için boğaz kesiyorlar bu memlekette.

Sabahtan zaten sürekli aksilik çıkıyor. En son bu olay da olunca bardak taştı ağladım. Eşim de vardır bi hayır vazgecip ev almayalım dedi
Olabilir mi acaba bu bir işaret mi
Bir şey kısmetinizde varsa, ne tür aksilik çıkarsa çıksın o size gelir. Ama, kısmetinizde yoksa, kesin gözüyle baktığınız iş bile son anda bozulur, nasib olmaz. Her şerde bir hayır vardır diye bakın olaya. Belki parayı çektikten sonra çaldıracaktınız, düşürecektiniz. Bunu bilemezsiniz değil mi?
Kısmette varsa, el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmette yoksa, el götürür, yel götürür, sel götürür demişler.
Her şeyin hayırlısını dilemek lazım.Hayırlı olan neyse Allah onu nasip etsin sizede inşallah.

atm benim 2 bin lirami yutsa o atm nin önüne çadir kurar orda yatarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…