Lutfeeeennnn yardim edin

biliyor olsaydim olabilir mi acaba böyle bir şey diye de yazmazdım herhalde değil mi?
şu yorumları yarım yamalak okuyorsunuz sonra bilmiş oluyorsunuz böyle

Tek bildiğim gereksiz varsayımınızla konu sahibini korkuttuğunuz burda bankacı bir çok üye var benim gibi bazı konularda bence boş yapmamak gerekir sizin konuyu yarım yamalak anlamanız gibi mesela

Kamera incelemesi yapıp veriyorlar. Ev arkadaşımın başına gelmişti. Kira için çekeceği parayı ATM vermemiş .. hemen aramış söylemiş ama 1-2 haftaya yakın sürmüştü diye hatırlıyorum

Tek bildiğim gereksiz varsayımınızla konu sahibini korkuttuğunuz burda bankacı bir çok üye var benim gibi bazı konularda bence boş yapmamak gerekir sizin konuyu yarım yamalak anlamanız gibi mesela
konuda yarim yamalak anlanacak bir sey yok atm bozulmus para icerde kalmiş bu kadar işte
yorumunuzu okuyanda konuda vatan kurtariliyo da benim haberim yok heralde diyecek
ha bir de var saymadım sordum

konuda yarim yamalak anlanacak bir sey yok atm bozulmus para icerde kalmiş bu kadar işte
yorumunuzu okuyanda konuda vatan kurtariliyo da benim haberim yok heralde diyecek
ha bir de var saymadım sordum
Lütfen eğitimini almadığınız konularda bilirkişi gibi yorumlarda bulunmayın örneğin ben avukatlık bir konuda bir avukata fikir beyan etmiyorum haddimi biliyorum yani kültür başka bişey tabi sizde haklısınız iyi günler

Aksam mesai sonrası sayım yapılıyor ertesi gün de teslim ediyorlar parayi. Basıma geldigi icin biliyorum verirler geri merak etmeyin ☺

egitiminizin ne seviyede oldugu hala israrla bilirkisi gibi yorum yapmayin demenizden belli oluyor acikcasi
burasi bir platform ve insanlarin dusuncelerini yazabilmesi icin bir engel yok
sizinde bankaci olmaniz burda kimsenin fikrini sunmasina engel degil haddinizi bildiginizi bu konuda da gormek isterdik sizede iyi günler

Benim mesleğimle ilgili bir konuda yorum yazmam çok normal sizin konu sahibini eğitimini almadığınız bir konuda üstelik korkutmanızın yanlış olduğunu söylüyorum eğitim seviyemi bankacı olduğum için bilmeniz gerekirdi çok eğitimli birisiniz ya siz :) güldürdünüz beni sabah sabah teşekkür ederim

aaa duydunuz mu bayan bankacıymış her yorumda bunu uzerine basa basa belirtiyor
bayan BANKACIYMIŞ arkadaşlar

aaa duydunuz mu bayan bankacıymış her yorumda bunu uzerine basa basa belirtiyor
bayan BANKACIYMIŞ arkadaşlar

Yazık çocuklara bakmaktan beyin dengeniz bozulmuş sanırım :) evet bankacıyım devlet memuruyum ip adresimden nerden girdiğimde belli :) ayrıca yazmayı unuttum ben genel müdürlükteyim kendime ait ofisim filan var daha da neler neler D

merak etme benimde başıma geldi öyle bir durum parayı hesabına geri yatırıyorlar

Alırsınız,sayım yapilinca fazla çıkar zaten.
Benim mükerrer işlem olmuştu kartımdan kasada 3 kez çekilmiş,slipte onay vermedi göründü,3 kez denendi o ara üçünü de çekmiş banka. 2 hafta sonra ekstrede farkettim,iade edildi.
Sorun olmaz ama takibini yapın siz yine de.
Ha birde kamera var orda,her türlü görürler parayı alamadığınızı.
Geçenlerde bankanin önündeki atmden para çekecektim,bir gittim para gozünde para duruyor,benden önceki müşteri çekmiş ama almadan gitmiş,verdim içeriye güvenliği cağırıp,kameradan ve kayıtlardan bakar ararız müşteriyi demişlerdi. Bulunur yani her türlü,sıkmayın canınızı.

Son düzenleme:
Bende para mı cekiyordum yatıriyormuydum hatırlamıyorum ama lütfen paranızı alınız dedi fakat vermemisti parayı. Aradim bende fazla çikarsa sayımda geri iade edilecek demişti ve 1 hafta sonra 200 tl hesabıma yatırılmıştı

Ne garip insanlar var değil mi ama işleri gücü yok burada insanların sıkıntılarindan eğlence çıkarıyorlar akıl fikir diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…