Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyor olsaydim olabilir mi acaba böyle bir şey diye de yazmazdım herhalde değil mi?
şu yorumları yarım yamalak okuyorsunuz sonra bilmiş oluyorsunuz böyle
İyi akşamlar . Hiç iyi değilim. Biraz önce atm'den para cekecektim ( 2 bin ) . Tam kartı taktım miktarı girdim onay verdim sistem gitti atmde. Sonra bi 5 dakika bekledim sistem geldi ama paramı vermedi. Hesabıma baktım parayı çekmiş görünüyorum yani hesabımda 2 bin eksik. Müşteri hizmetlerini aradım inceleyip geri dönüş yapicaz dediler. Ama ben çok kotuym . Verirler mi paramı ne zaman dönerler. Lütfen yardım edin.
konuda yarim yamalak anlanacak bir sey yok atm bozulmus para icerde kalmiş bu kadar işteTek bildiğim gereksiz varsayımınızla konu sahibini korkuttuğunuz burda bankacı bir çok üye var benim gibi bazı konularda bence boş yapmamak gerekir sizin konuyu yarım yamalak anlamanız gibi mesela
Lütfen eğitimini almadığınız konularda bilirkişi gibi yorumlarda bulunmayın örneğin ben avukatlık bir konuda bir avukata fikir beyan etmiyorum haddimi biliyorum yani kültür başka bişey tabi sizde haklısınız iyi günlerkonuda yarim yamalak anlanacak bir sey yok atm bozulmus para icerde kalmiş bu kadar işte
yorumunuzu okuyanda konuda vatan kurtariliyo da benim haberim yok heralde diyecek
ha bir de var saymadım sordum
egitiminizin ne seviyede oldugu hala israrla bilirkisi gibi yorum yapmayin demenizden belli oluyor acikcasiLütfen eğitimini almadığınız konularda bilirkişi gibi yorumlarda bulunmayın örneğin ben avukatlık bir konuda bir avukata fikir beyan etmiyorum haddimi biliyorum yani kültür başka bişey tabi sizde haklısınız iyi günler
Benim mesleğimle ilgili bir konuda yorum yazmam çok normal sizin konu sahibini eğitimini almadığınız bir konuda üstelik korkutmanızın yanlış olduğunu söylüyorum eğitim seviyemi bankacı olduğum için bilmeniz gerekirdi çok eğitimli birisiniz ya siz :) güldürdünüz beni sabah sabah teşekkür ederimegitiminizin ne seviyede oldugu hala israrla bilirkisi gibi yorum yapmayin demenizden belli oluyor acikcasi
burasi bir platform ve insanlarin dusuncelerini yazabilmesi icin bir engel yok
sizinde bankaci olmaniz burda kimsenin fikrini sunmasina engel degil haddinizi bildiginizi bu konuda da gormek isterdik sizede iyi günler
aaa duydunuz mu bayan bankacıymış her yorumda bunu uzerine basa basa belirtiyorBenim mesleğimle ilgili bir konuda yorum yazmam çok normal sizin konu sahibini eğitimini almadığınız bir konuda üstelik korkutmanızın yanlış olduğunu söylüyorum eğitim seviyemi bankacı olduğum için bilmeniz gerekirdi çok eğitimli birisiniz ya siz :) güldürdünüz beni sabah sabah teşekkür ederim![]()
aaa duydunuz mu bayan bankacıymış her yorumda bunu uzerine basa basa belirtiyor
bayan BANKACIYMIŞ arkadaşlar![]()
merak etme benimde başıma geldi öyle bir durum parayı hesabına geri yatırıyorlarİyi akşamlar . Hiç iyi değilim. Biraz önce atm'den para cekecektim ( 2 bin ) . Tam kartı taktım miktarı girdim onay verdim sistem gitti atmde. Sonra bi 5 dakika bekledim sistem geldi ama paramı vermedi. Hesabıma baktım parayı çekmiş görünüyorum yani hesabımda 2 bin eksik. Müşteri hizmetlerini aradım inceleyip geri dönüş yapicaz dediler. Ama ben çok kotuym . Verirler mi paramı ne zaman dönerler. Lütfen yardım edin.
Ne garip insanlar var değil mi ama işleri gücü yok burada insanların sıkıntılarindan eğlence çıkarıyorlar akıl fikir diliyorumTek bildiğim gereksiz varsayımınızla konu sahibini korkuttuğunuz burda bankacı bir çok üye var benim gibi bazı konularda bence boş yapmamak gerekir sizin konuyu yarım yamalak anlamanız gibi mesela