lütfeen!!! merhaba hocam eşimin sonuçlarına bakar mısınız???

Merhaba sperm değerlendirmesinde sayı ve yapı iyi. Ancak hareketlilikte yavaşlık sözkonusu. Sigara ya da alkol alışkanlıkları var ise bırakmanızı öneririm. Bir de gebelik beklediğiniz süre 1 yılı geçmiş ise doktora başvurmanız doğru olacaktır. Sevgiler.

ph:8
sayı mil/ml: 24
total sayı 60 000 000
total motillite:% 23
progressif hareket + 4 : % 5
yavaş hareket +3 : %10
yerinde hareket + 2: % 8
hareketsiz+ 1 : % 77
morfoloji: %6
şimdiden çok teşekkürler...

hocam cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim,çok memnun ve mutlu oldum, eşim sigara ve alkol kullanmıyor.1 yıllık evliyiz 3 aydır bebek istiyoruz daha öncede korunmuyorduk ama düzenli olarak bir çalışma gösteremedik, (3 aydır düzenli olarak bebek için çalışıyoruz)eşimle beraber muayene olalım istedik herşey normal mi diyesonuçlar bu şekilde çıktı.eğer 1 yıl içinde gebelik olmazsa doktor proxeed önerdi,Sizce proxeed spermleri hareketlendirir mi hocam siz ne tavsiye edersiniz?Bir de ilişki öncesinde ilk girişte esterol krem kullanmak hamileliği engel olur mu?

hocam biliyorum ne kadar çok soru sordun diyeceksiniz ama inanın gece uykularım kaçıyor,sizin 1 cümle bile bir cevap yazmanız bana çok büyük bir umut olacak çok teşekkür ederim hoşçakalın...

Merhaba tekrar proxeed kullanabilir eşiniz ancak bunlar mucizavi ilaçlar değildri. Belli bir oranda yardımcı olacaktır. Gebeliğinizin önündeki tek engel olmayabilir. Kullandığınız krem gebeliği engellemez ancak fazlac kullanmayınız rahim dokusunu gereksiz kalınlaştırabilir.

hocam cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim,çok memnun ve mutlu oldum, eşim sigara ve alkol kullanmıyor.1 yıllık evliyiz 3 aydır bebek istiyoruz daha öncede korunmuyorduk ama düzenli olarak bir çalışma gösteremedik, (3 aydır düzenli olarak bebek için çalışıyoruz)eşimle beraber muayene olalım istedik herşey normal mi diyesonuçlar bu şekilde çıktı.eğer 1 yıl içinde gebelik olmazsa doktor proxeed önerdi,sizce proxeed spermleri hareketlendirir mi hocam siz ne tavsiye edersiniz?bir de ilişki öncesinde ilk girişte esterol krem kullanmak hamileliği engel olur mu?

Hocam biliyorum ne kadar çok soru sordun diyeceksiniz ama inanın gece uykularım kaçıyor,sizin 1 cümle bile bir cevap yazmanız bana çok büyük bir umut olacak çok teşekkür ederim hoşçakalın...

hocam kremin adını yanlış yazmışım kusura bakmayın "estriol" olucak estriol vajinal krem.Bir sıkıntı yaratır mı bu arada cevabınınz için teşekkürler ...

farketmez aynı krem içerk olarak östrojen içeriyor, size kremi kim verdi bilmiyorum eğer kendi başınıza alıp kullanıyorsanız bırakınız. doktorunuz verdi ise ona sorarark kullanmaya devam edebilirsiniz. sevgiler.

hocam kremin adını yanlış yazmışım kusura bakmayın "estriol" olucak estriol vajinal krem.Bir sıkıntı yaratır mı bu arada cevabınınz için teşekkürler ...

sevgili hocam,bu kremi bana doktorum verdi.Evliliğimin ilk aylarında (5.6. ayları)ilişki sırasında acı hissediyordum doktor muyane etti birşey olmadığını söyledi ve bu kremi verdi.Ben de bu kremi sadece ilk girişte kullanıyorumkayganlık sağlasın diye az bir miktar.

saygı ve sevgiyle ...
teşekkürler...

Back
X