Lütfeen yardımcı olur musunuz? Hamıle miyim bilmiyorum!!!... :((

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
398
30
merhabalar.. ben gecen ayın 19 da adet oldum bu ayda 16 sında olmam lazımdı ama olmadım bugun 3 gun olcak ve 1. gunde idrar testi yaptım ama akşam yapmıştım negatif cıktı... gebeelık belırtılerımde var mesela cabuk acıkıyorum sofradan kalkınca hemen acıkıyorum gecikmem olduğundan beri. 1 hafta once falan gogus ucları fena kasınıyordu etrafında tepecıkler oluştu ve midem yanıyo gibi oluyo dunde bacaklarım agrıdı... normalde adet olacagım zaman karnım şişerdi ama şimdi o şişlik yok sizce ne yapmalıyım hamıle mıyım acaba??? ha bide 1 dönem önceki adetimde 1 ay gecikti yani o ay hiç adet olmadım lütfen yardımcı olur musunuz?

Cnm karın acikmasi falan hemen olmaz ilk uc ay iştah kapanikligi olur.. tepeciklerde öyle..bence seninki psikolojik.bende bi ay hamilemiyim diye adetim 10 gün gecikti hiç sasmazdi üstelik.. idrar testinde belli olmayabilir gec döllenme olmuş olabilirama kanda çıkar.. en iyisimi git bi saglik ocağına kan testi yaptir...

bılmıyorum ne yapcagımı ama gogus ucları kasıntısından cok şüphelenıyorum ama yarın sabah kalkınca idrar testını bı daha yapcam sonrada saglık ocagına gidicegim belli olur degıl mı? bu arada allah bebişini kucagına almanı nasip etsın inş. allah tamamına erdirsin :)

Saolasin :) idrar testi yapma bence yarın git kan tahlili yaptir. Benim 7 gün gecikti idrarda çıkmamıştı.eğer hamileysen kanda% 100 çıkar.

Saolasin :) idrar testi yapma bence yarın git kan tahlili yaptir. Benim 7 gün gecikti idrarda çıkmamıştı.eğer hamileysen kanda% 100 çıkar.

öyle mi dersin ben en iyisi öyle yapıym ama o çift çizgiyi gormeyı cok istiyorum anlatamam çabam ondan :) inşallah kanda çıkar bi sorunumda yok adetimin gecıkmesi için...

öyle mi dersin ben en iyisi öyle yapıym ama o çift çizgiyi gormeyı cok istiyorum anlatamam çabam ondan :) inşallah kanda çıkar bi sorunumda yok adetimin gecıkmesi için...

Kan tahlili yaptırdıktan sonra pozitif çıkarsa idrar testide yap ben çift çizgiyi görmek için yapmıştım nasi bişey die :)))) haberdar et beni mutlaka sonucunu alır almaz merak ederim .....

Kan tahlili yaptırdıktan sonra pozitif çıkarsa idrar testide yap ben çift çizgiyi görmek için yapmıştım nasi bişey die :)))) haberdar et beni mutlaka sonucunu alır almaz merak ederim .....

bu sabah kan verdim cnm yarin alacagim haber veririm insallah hayirli haber veririm :44:

cnm senin bebişin var benım bu sabah mıdem cok fena yandı ve bacaklarım cok agrıdı sence gebelik belirtisi mi yardımcı olursan sevinirim

selam tatlım nasılsın umarım hamılesındır kendımdekı belırtılerı yazayım sana bacak bel ağrısı yoğun oldu yerımden kalkmak ıstemıodum midem çok yandı kabız oldum zaten gebelık hormonlarından ılk sındırım sıstemı etkılenıor resmen duruyor yanı göğus ucları çok hhassastı acıolardı ve yesıl damarlar cıktı su anda damarlar şişmiş durumda :)) bıde çok ilginçtır vajınamda renk değişimi oldu morardı sankı boyle alt tarafı banyodn çıkınca ayna karsısında losyon surerken farkettım sonra aynayla bakaıyım dedım alt tarafı mordu resmen ordan anladım hamıle olduuumu ertesı gun test yaptırdım 116 çıktı :))) sen de yarın alıcan sonucu heralde ınsallah pozıtıfle donersın negatıfse de hiç canını sıkma ALLAH en hayırlı zamanda versın

selam cnm iyiyim sen nasılsın bebişini allah kucagına almayı nasip etsin inş. allah tamamına erdirsın... evet benımde goguslerım hassaslastı ve bacaklarım ara ara agrıyo mıde yanmasıda var bugun benı mahvetti ben en cok gogus ucu kasıntısı ve bacak agrısından suphelenıyorum ama yarın sonucumu alacagım insallah hayılısıyla pozitif cıkar ya bide benım 1 donem onceki donemde adet olmadım ya heralde o durum vücudu hamılelıge hazırlıyormuş nette gördüm ama yine boyle sevindim her ayki gibi negatif olur sanmıyorda degılım bakalım kısmet haber veririm yarın duanıza ihtiyacım var ha bide göğsümdede damarlar oluştu

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm senin bebişin var benım bu sabah mıdem cok fena yandı ve bacaklarım cok agrıdı sence gebelik belirtisi mi yardımcı olursan sevinirim

Tatlm bacak ağrısı yanma vs olmadi bende.. hamile olduğumu anlamıştım çünkü goguslerim çok erken sizlamaya başlardı .. genelde adete yakın 4 5gün once agrmaya başlarken 20 gün boyunca agrdigini hatrliyorum adet olcam sanmıştım he bide adet olcakmisim gibi kask agrim vardı her an sokulecekmisim gibi...

heralde bunyeden bunyeye degişiyor bu durum bazı arkadaslarda oldu bende diyor...

Allah razı olsun canım inşallah sağlıklı kucağıma alırım yavrumu güzel duan içinb sana çok tesekkur ederım senın de ne muradın varsa versın rabbimiz ewet canım bı arkadasıma da aynısı olmustu bebek ıstıodu başladı çalışmalara ılk ay adetı gelmedı ertesı ay gebe olduunu örendı dru oyle demıs onada vucut bebeğe hazırlıormus kendını ınşallah hayırlısı olur canım pozıtıf haberını beklıorum şimdi almısındır sonucu hadı hemen soyle de merak ettırme benı :)))

sagol cnm senınde bu guzel duan için tesekkurler yok cnm ya almadım daha ögleden sonra ya inş. pozitif cıkar hayırlısıyla dahada adet olmadım ve adet olmadan gögsümun koltuk altı kısmında ağrı olurdu yok hala heralde olmayacağım ama negatif cıksa cok uzulurum heralde

canım sakın üzülme üzülürsen belkı onumuzdekı ay gelecek bebişi kaçırırsın ben ıkı gebelııım içinde 1 yıl bekledım bılıorum çok zor o bekleyıs bekleyıs kendını dınlemeler herseyı hamılelık belırtısıne yormalarrr ahhh ne çok yasadım bunları ama ıkı bebeğim de hiç aklımda bebek fikri yokken geldı ilkini kaybettım şimdikini kaybetmiycem inşallahhh heveslendırmek ıstemem senı ama göğuste damar çıktı dedin bana hamılesın gıbı gelıo çunkum normal zamanda o damarlar şişmez ufff ben de şimdi çok meraklandım hemen yaz buraya tamam mı güzel arkadaşım

tabi yazarım inş. cnm allah hayırlı saglıklı versin inş. butun isteyenlerede banada aa cok uzuldum kaybettıgın bebegın için gecmiş olsun cnm allah bebegını korusun inş. dıkkat et kedıne pekı nasıl oldu hamıle oldugunu bılmıyor muydun stresten mı? çünkü bende bundan sonra düşünmıyım strestense
ha bide gogus damarlarıma hiç boyle dıkkatlı bakmamıstım belkı oncedende vardır ama esım soyledı olustugunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar... canım inşallah hamileliğin pozitif çıkar... Hamilelik belirtisi herkezde cok farklı bence.. Kendimden bahsedersem bütün belirtileri Yedinci haftada çıkmaya başladı ama ilk belirtim göğüs ağrısıydi hamile oldugumu öğrenmeden önce...hamile oldugumu öğrenmeye gittiğimde altıncı haftada halsizlik ve iştahsızlık mide bulantisi.. Cok şükür kasık ağrısı çekmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…