- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
canım onlar orda olsaydı sen farkederdın yeşil yeşil çıkıolar boyle inşallah hamılesındırtabi yazarım inş. cnm allah hayırlı saglıklı versin inş. butun isteyenlerede banadaaa cok uzuldum kaybettıgın bebegın için gecmiş olsun cnm allah bebegını korusun inş. dıkkat et kedıne pekı nasıl oldu hamıle oldugunu bılmıyor muydun stresten mı? çünkü bende bundan sonra düşünmıyım strestense
ha bide gogus damarlarıma hiç boyle dıkkatlı bakmamıstım belkı oncedende vardır ama esım soyledı olustugunu
Merhaba hanımlar... canım inşallah hamileliğin pozitif çıkar... Hamilelik belirtisi herkezde cok farklı bence.. Kendimden bahsedersem bütün belirtileri Yedinci haftada çıkmaya başladı ama ilk belirtim göğüs ağrısıydi hamile oldugumu öğrenmeden önce...hamile oldugumu öğrenmeye gittiğimde altıncı haftada halsizlik ve iştahsızlık mide bulantisi.. Cok şükür kasık ağrısı çekmedim...
canım onlar orda olsaydı sen farkederdın yeşil yeşil çıkıolar boyle inşallah hamılesındır
bilmezmiyim canım hamıle olduumu 14 haftalıktı suyu geldı yabvrumun hastanede yattım o gece sabaha kadar ölmesini bekledı dr ölunce kendısı doğdu zaten sen merak etme kafanı boyle seylere takma daha şimdiden hiç bişiy olmaz olumlu dusunursen vucudun da sana olumlu ocevap verıo nıce arkadasımı bılıom ha dustu dusecek yok sakat denılen çocuklar sapasağlam dunyaya getirdıklerını
ben de çatlıorum yhaaaa hadi çabuk gecsın zamantekrardan gecmış olsun cnm atık hersey ögleden sonra bellı olacak catladım valla bılerek gec kalktım zaman gecsın dıye ama gecmedı
ben de çatlıorum yhaaaa hadi çabuk gecsın zaman
kaçta alıcan sonucu peki salık ocaaanda mı yaptırdın testı inşallah bekledığimiz sonuctur canım yhaaa :44:her zaman nasıl gectiğini anlamayız bugunde gecmıyor inş. beklediğimiz gibidir...
kaçta alıcan sonucu peki salık ocaaanda mı yaptırdın testı inşallah bekledığimiz sonuctur canım yhaaa :44:
merak ettim canım inşallah hamilesindir...
hadi bakalım hangı haberle donersen don ne cok uzul ne cok sevın öpuyorum ALLAH a emanet olbirazdan cıkarım cnm
ben de çatlıorum yhaaaa hadi çabuk gecsın zaman
hayırlısı olsun canım sana 3 gun uzulme suresı verıyorum sonrasında hemen kendını toparla veeeee onumuzdekı maçlara bakalım rabbım hayırlı zamanda versın üzünbtüsünede hiç göstermesınmaalesef sonuc negatif o kadar heyecan sevinç üzüntüyle geri döndü bı daha bu kadar kaptırmıycam kendımıüzülmemek elde degıl
hayırlısı olsun canım sana 3 gun uzulme suresı verıyorum sonrasında hemen kendını toparla veeeee onumuzdekı maçlara bakalım rabbım hayırlı zamanda versın üzünbtüsünede hiç göstermesın
sagol cnm.. ne yapalım kısmet boyleymiş ama keşke olsaydı bu ay cok umutluydum o belirtilerde psikolojıkmış demekkı bundan sonra boyle belirti falan aramıycam daha adet olmadım stresten
Cnm nolcak ya ben bebegimi 2 sene bekledim ... tabi zor olcak senin için bi an önce istiyosun melegini ama sabret cnm bidahaki ay sana gelir belki memegin olmadı ondan sonraki ay rabbim ne zaman nasip ederse o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?