Lütfeen yardımcı olur musunuz? Hamıle miyim bilmiyorum!!!... :((

canım onlar orda olsaydı sen farkederdın yeşil yeşil çıkıolar boyle inşallah hamılesındır
bilmezmiyim canım hamıle olduumu 14 haftalıktı suyu geldı yabvrumun hastanede yattım o gece sabaha kadar ölmesini bekledı dr ölunce kendısı doğdu zaten sen merak etme kafanı boyle seylere takma daha şimdiden hiç bişiy olmaz olumlu dusunursen vucudun da sana olumlu ocevap verıo nıce arkadasımı bılıom ha dustu dusecek yok sakat denılen çocuklar sapasağlam dunyaya getirdıklerını

merhaba... allah hayırlı bi şekilde kucagına almayı nasıp etsın inş evt ya inşallah pozitif cıkar inş.

tekrardan gecmış olsun cnm atık hersey ögleden sonra bellı olacak catladım valla bılerek gec kalktım zaman gecsın dıye ama gecmedı

arkadaslar ben cıkıyorum dua edin lütfen gelince ilk işim size haber vermek olacak... heyecanlıyım kalbım nasıl atıyo bilsenız

maalesef sonuc negatif o kadar heyecan sevinç üzüntüyle geri döndü bı daha bu kadar kaptırmıycam kendımı üzülmemek elde degıl
hayırlısı olsun canım sana 3 gun uzulme suresı verıyorum sonrasında hemen kendını toparla veeeee onumuzdekı maçlara bakalım rabbım hayırlı zamanda versın üzünbtüsünede hiç göstermesın

sagol cnm.. ne yapalım kısmet boyleymiş ama keşke olsaydı bu ay cok umutluydum o belirtilerde psikolojıkmış demekkı bundan sonra boyle belirti falan aramıycam daha adet olmadım stresten

sagol cnm.. ne yapalım kısmet boyleymiş ama keşke olsaydı bu ay cok umutluydum o belirtilerde psikolojıkmış demekkı bundan sonra boyle belirti falan aramıycam daha adet olmadım stresten

Cnm nolcak ya ben bebegimi 2 sene bekledim ... tabi zor olcak senin için bi an önce istiyosun melegini ama sabret cnm bidahaki ay sana gelir belki memegin olmadı ondan sonraki ay rabbim ne zaman nasip ederse o zaman..

Cnm nolcak ya ben bebegimi 2 sene bekledim ... tabi zor olcak senin için bi an önce istiyosun melegini ama sabret cnm bidahaki ay sana gelir belki memegin olmadı ondan sonraki ay rabbim ne zaman nasip ederse o zaman..

haklısın cnm hayırlısı olsun saglıklı ve hayırlı olsunda gec olsun :) şimdi olupta hayırsız olsa yada allahım korusun sakat o zaman ne yapardım gec olsun da güüç olmasın (amın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…