lütfeenn acil yardımm!! anne karnında boy kısalığı !!

gkgk7888

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
24
2
16
Hatay
arkadaşlar bugün girdiğim ayrıntılı ultrasonda bebeğimin uzun kemiklerinin normalin altında olduğu söylendi.cücelik boyutunda değil dedi,ölümcül asla değil dedi ama bi iskelet kas hastalığı mevcut dedi,buna sebebiyet verecek hiç bir neden de yokmuş üstelik,bebeğimin diğer organları kilosu ,testleri vs her şeyi temiz,sülalerimizde yok böyle bi rahatsızlık,mineral eksikliği yok..ama .. ama işte bi normalin altındalık mevcut dedi..eklem aralarındaki boşluklar genişmiş bi de. hiç bu sorunla karşılaşan oldu mu,lütfen yardım edin...

Canım çok geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasın ilk defa duydum keşke yardımcı olabilsem rabbe dua etmekten başka çağre yok umarım düzelir bu durum şu mübarek Ramazan ayında Rabbim yüzüne baksın inş amin

doktor da çok şaşırdı. buna sebebiyet verecek hiçbişe yok dedi. şaşkındı. lütfen ne olur yardımcı olun ,dua edin ne olur. 5 aydır bi rahat nefes alamadım 2 li testiydi amniyosenteziydi,tam ona sevindik temiz çıktı,şimdi bu...allahım kimseyi evladıyla sınamasın amin. araştırmadığım sayfa okumadığım sorun kalmadı ama bu yok yok yok. kimse duymamış bilmiyor. şu fl dir hl dir hiç onlardan da bahsetmedi doktor.

geçmiş olsun,kemikle ilgiliyse bol bol yogurt yiyin süt için güneş görün bence...

canım konuya cevap versemmı ermesemmı bılemedım ama benımde bebeğimde uzun kemıklerınde kısalık ve eğrılık vardı cuce olur demıslerdı gıtmedığım hastane doktor kalmadı ılk defa gorüyolar dı öyle bişeyi yeni bı hastalıktı benımkı ankara ıntergende genetık arastırma yaptırdım ısmı bıle yenı konuldu cok nadır bı hastalıkdı neler cekdım neler sonra bır ıkı kısıtanıdım benım gıbı yenı bunlarda onlarad doktor bısey dıyememıs onlarıda serdar ceylanere yonlerdırdım bu hastalığın adını o bılıyo bırde genelde erkek bbeklerde goruluyo ıns senınkı bu hastalıktan değıldır moralını bozmamak için yazmak ıstemedım ama benım gıbı caresızce bırının bısey söylemesıne ihtyacın olduğunu düşündüm hakkını helal et

canım konuya cevap versemmı ermesemmı bılemedım ama benımde bebeğimde uzun kemıklerınde kısalık ve eğrılık vardı cuce olur demıslerdı gıtmedığım hastane doktor kalmadı ılk defa gorüyolar dı öyle bişeyi yeni bı hastalıktı benımkı ankara ıntergende genetık arastırma yaptırdım ısmı bıle yenı konuldu cok nadır bı hastalıkdı neler cekdım neler sonra bır ıkı kısıtanıdım benım gıbı yenı bunlarda onlarad doktor bısey dıyememıs onlarıda serdar ceylanere yonlerdırdım bu hastalığın adını o bılıyo bırde genelde erkek bbeklerde goruluyo ıns senınkı bu hastalıktan değıldır moralını bozmamak için yazmak ıstemedım ama benım gıbı caresızce bırının bısey söylemesıne ihtyacın olduğunu düşündüm hakkını helal et
öncelikle ne olursa olsun cevp verdiğiniz için teşekkür ederim,ve çok üzüldüm,çok geçmiş olsun. bizim doktorumuz kemiklerde eğrilik çatlak kırık vs bi sorun görmedi.diğer organlarda falan da hiçbir anormallik yoktu,hatta şaşırdı kaldılar 2 doktor.cücelik değil dedi,sadece normalden standarttan kısa dedi. bugün bi doktora daha gidicem randevu ayarlayabilirsem. peki sizin hemileliğiniz devam ediyor mu şuanda.kaçıncı haftadasınız ve ne yapmayı düşünüyorsunuz? bunun doğduktan sonra tedavisi vs var mıymış,doktor bebeği alalım vs dedi mi hiç.. çok üzüldüm gerçekten,allahtan umut kesilmez.çok geçmiş olsun.

canım bebeğim erken doğdu ve kaybettım.oktorlar alırmamı cok ıstedıler fakat ben yapamadım kıyamadım nerde oturuyosun hangi doktora gıdıyosun

çok üzüldüm :( ve korktum ister istemez. bu hafta bi ayrıntılı ultrasona daha giricem farklı bi hastanede. adanadayım şimdilik.normalda iskenderunda yaşıyorum.

Geçmiş olsun. umarım sorunsuz doğar bebeğin ama doktorlar bu kadar kararsız ve bilgisiz konuştuğuna göre vakit kaybetmeden bir eğitim-araştırma ya da üniversite hastanesine gitmeni öneririm. yapılabilecek bişey varsa şimdiden çıksın ortaya,tıptaki yeni gelişmeleri üniv hastaneleri takip eder.

Merhaba kızlar.bebekleriniz nasıl? İnşallah sağlıkla doğmuşlardır.bilgi verirseniz çok sevinirimm.kafam çok karışık :(

Merhaba kızlar.bebekleriniz nasıl? İnşallah sağlıkla doğmuşlardır.bilgi verirseniz çok sevinirimm.kafam çok karışık :KK43:

Merhaba
Ben de 32 haftalık hamileyim ve bebegimin bacak boyu 27+1 görünüyor. Birçok doktora gittim iyi şeyler söylemediler. Bebeğinizin durumu nedir acaba bir sorun yaşadınız mı?

Merhaba,
Bende 29 haftalık ikizlere hamileyim. Benim de erkek olan için kemik boyunda kısalık var,kilo alımı olmuş ama boyu uzamamış, cücelikten şüpheleniyoruz dediler. Sizlerin nasıl sonuçlandı, önerebileceğiniz bir doktor vs var mı ? Benim tüm kontrollerimi perinatoloji uzmanı bir profesör yapıyor ve pek umut verici konuşmadı.

Back
X