P purple23 Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2013 1 0 16 İstanbul 11 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi purple23 #1 Merhaba, kazanlı ütü almak istiyorum. Aklımda 3 ütü var ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. Bilgisi olan ya da Farklı fikir vermek isteyen varsa lütfen cevap yazabilir mi? Tefal GV-7096 Ütüler | hızlıal.com Philips GC9220 Ütüler | hızlıal.com Delonghi 3D Buhar Kazanlı Ütü VVX1840 | hızlıal.com Sizce??*
Merhaba, kazanlı ütü almak istiyorum. Aklımda 3 ütü var ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. Bilgisi olan ya da Farklı fikir vermek isteyen varsa lütfen cevap yazabilir mi? Tefal GV-7096 Ütüler | hızlıal.com Philips GC9220 Ütüler | hızlıal.com Delonghi 3D Buhar Kazanlı Ütü VVX1840 | hızlıal.com Sizce??*
B Boncukkk34 Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2013 44 0 16 İstanbul 8 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi purple23 #2 Yalnız hızlıaldaki fiyatlar o kadar pahallıki ... Bu modelleri piyasada çok daha ucuza da bulabilirsiniz . Bile bile kazıklanmayın derim ben . Eğer alıcak olursanız size en az 10 firmanın linkini veririm en ucuz olarak ama yinede siz bilirsiniz.
Yalnız hızlıaldaki fiyatlar o kadar pahallıki ... Bu modelleri piyasada çok daha ucuza da bulabilirsiniz . Bile bile kazıklanmayın derim ben . Eğer alıcak olursanız size en az 10 firmanın linkini veririm en ucuz olarak ama yinede siz bilirsiniz.