Lütfen 1 cümle dua

cnm seni o kadar iyi anlıyorumki aynı şey benim başımada geldi ve bu ay tekrar tedaviye başlıcam inş. rabbim yüzümüzü güldürür...cnm inş. embriyon döllenirde transfer olduğun günleride görürsün bebişine kavuşursun inş.
bu arada kaç yumurta toplandı ve işleme alınmıştı merak ettim ilk tedavinde?
ikinci tedavinde kaç yumurta toplandı işleme alındı??

Arkadaşım 36 yumurta topladık dedi doktorumuz ama, 2 si yeterli büyklükte. yine de tabi küçük falan ne varsa aldılar. Bakalım inş.

Arkadaşlar, gözlerimi doldurdunuz. Samimiyetiniz ve dualarınız için hepinze teşekkür ederim. Allah sizlerin de muradını versin. Hepimzin inş. Size haber vereceğim zamanı bekliyorum Rabbim nasip ederse inş.

rabbim dualarınızı kabul etsin inş TEZ ZAMANDA BEBEĞİNİZİ kucağınıza alırsınız inş. hz zekeriyanın duasınıda okyun derim

Arkadaşlar. Bugün ikinci Tüp bebek denememizin yumurta toplama işlemi yapıldı. İlkinde döllenme olmadığı için transfer iptal olmuştu. Kritik 24 saate girdik. Sizlerden birer cümlelik dua rica ediyorum. Müslümanın başka bir kardeşi için yaptığı dua geri çevrilmez. Şu Cuma günü hatrına rabbimden sizler de bizim adımıza bir temennide bulunursanız çok müteşekkir oluruz. Allah herkesi dilediğine HAYIRLISIYLA kavuştursun inşaAllah.

Rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım.

Senin ve senin durumda olan herkezin ALLAH işlerini kolaylaştırsın,her şey gönlünüze göre olsun,yüzleriniz gülsün inşllh......
Benim de çok yakınım bebek hasreti ile yanıp tutuşuyor lütfen sizde dualarınıza onu da katın.....
Burda hepinizin mutlu haberlerini alalım......(AMİN)

Arkadaşlar, gözlerimi doldurdunuz. Samimiyetiniz ve dualarınız için hepinze teşekkür ederim. Allah sizlerin de muradını versin. Hepimzin inş. Size haber vereceğim zamanı bekliyorum Rabbim nasip ederse inş.

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Ben de şu an tüp bebek tedavisindeyim. Çok zor durumlar yaşıyoruz. Rabbim inşallah meleklerini sana nasip eder.. Bu tedavinde meleğini ya da meleklerini sağlıkla kucağına almanı tüm kalbimle diliyorum.. Allah yardımcın olsun :16:

selam,bugün belli olacakti kac yumurtan döllendigi.haber alinca haber verirsen sevinirim.merak ettim.insaallah güzel haberler alirsin.

Back
X