Hayır kötü bişey degil geç yumurtlamaşsındır kaç günlük olduğunu bilemeyiz son adet tarihi ile hasaplanıyor normaldeGeç döllenme kötü bir şey mi şuan kaç gatlık sizce
Çarşamba incez çarşıya ordan vericem kan kese ne zaman görünür Kaç haftalıksa gözükürTekrarlayacak diye bişey yok merak etmeyin. Uzun süre mi kalacaksınız köyde? Gidince kan tersi verip kadın doğuma görünürsünüz merak etmeyin inşallah olmaz bisey
Rabbim hevesini kırmasın ama madem o kadar bekliyorsun bi şekilde doktora gitmen lazım belki ek ilaç kullanman gerekecek bence bi yolunu bulmalısınAllah razı olsun çok sağolun inşallah 2 yıldır istıyoruz
Son adet tarihim 20 eylül düHayır kötü bişey degil geç yumurtlamaşsındır kaç günlük olduğunu bilemeyiz son adet tarihi ile hasaplanıyor normaldeson
Çarşamba gidicem doktora allahın izni ile inşallah 2 haftalık var mı suan bebek kesesi ne zaman görünüyorRabbim hevesini kırmasın ama madem o kadar bekliyorsun bi şekilde doktora gitmen lazım belki ek ilaç kullanman gerekecek bence bi yolunu bulmalısın
4 haftalık falandır 5 6 haftalıkken gözükürÇarşamba gidicem doktora allahın izni ile inşallah 2 haftalık var mı suan bebek kesesi ne zaman görünüyor
Peki nereye gitmem lazım özel güzel bakar mı4 haftalık falandır 5 6 haftalıkken gözükür
Geçikmez hiç 20 21 olurum muhakkak kimyasal gebelik geçirdiğimde bile etiki ay 20sinde oldum hiç geçmediNormalde adetin gecikirmiydi hic var gibi duruyor
Pandemi süreci zaten özel iyi bakar özele git kadın doğum uzmanınaPeki nereye gitmem lazım özel güzel bakar mı
Peki o zaman 2 hafta sonra gitmem şazım dimi çünkü kese 6 haftalıkken gözüküyorPandemi süreci zaten özel iyi bakar özele git kadın doğum uzmanına
Öyle 2 hafta sonra gitmen gerekir ama hamileliğin saglıklı olup olmadığını takip etmen gerekmezmi daha önce de kimysal geçirmişsin bence 2 haftayı beklemePeki o zaman 2 hafta sonra gitmem şazım dimi çünkü kese 6 haftalıkken gözüküyor
hiç korkma ben 2 kez üst üste kimyasal geçirdim. çok şükür şu an 5 haftalık sağlıklıyızVeremiyorum köy uzak hastaneye baya beklemem lazım bide korkuyorum yine aynı şeyi yaşıcam diye kimyasal gebelik geçirdim 2 ay önce
Sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallahhiç korkma ben 2 kez üst üste kimyasal geçirdim. çok şükür şu an 5 haftalık sağlıklıyız
Oyle tabi ama şehir çok uzak hemen gidemeyiz çarşamba sağlık ocagına gidicem kan vericem bakalımÖyle 2 hafta sonra gitmen gerekir ama hamileliğin saglıklı olup olmadığını takip etmen gerekmezmi daha önce de kimysal geçirmişsin bence 2 haftayı bekleme
Çok tşk ederimVar maşallah
Çarşamba gidicemsağlık ocağı falan da mı yok. Kan testi yaptırsan daha iyi olur var gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?