lütfen acil cevab.......

cindy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
80
0
36
İstanbul
slm kızlar

ben 14.6. ilk aşılamam oldu...dokt.15 gün sonra gebeliktesti yapalım dedi...ben dayanayamayıb dün evde gebeliktesti yaptım...negativ cıkdı...

sizce bu sonuc 15 gün sonra deyişebilirmi?????** sizde yaşadıklarınız paylaşın....bende pko var 2 senedir anne olmaya çalışıyıorum...

doktorun söylediği günden önce gebelik testi yapmayın. yanlış çıkabilir.

doktorun test yaptırın dediği gün sadece kan testi yaptırın.

idrar testleri, tedavi ile hamile kalan kişilerde yanlış çıkıyor.

boşuna kendinizi üzmeyin.

slm kızlar

ben 14.6. ilk aşılamam oldu...dokt.15 gün sonra gebeliktesti yapalım dedi...ben dayanayamayıb dün evde gebeliktesti yaptım...negativ cıkdı...

sizce bu sonuc 15 gün sonra deyişebilirmi?????** sizde yaşadıklarınız paylaşın....bende pko var 2 senedir anne olmaya çalışıyıorum...

Bence çok erken cnm. Değişebilir tabi.. Hayırlısı olsun;-) 14.6. Dogum günümde aşılaman olmus:-)
Peki sende neden aşılama yaptılar, direk tùp yapsalardi. Bendede PKO var o yüzden soruyorum.

bence de çok erken cnm dr nun söylediği gunu beklersen daha iyi olur beklerkende çok kafana takma arada çık dolaş eve bağlama kendini

Bence çok erken cnm. Değişebilir tabi.. Hayırlısı olsun;-) 14.6. Dogum günümde aşılaman olmus:-)
Peki sende neden aşılama yaptılar, direk tùp yapsalardi. Bendede PKO var o yüzden soruyorum.

bilmiyom ki...çok şey denedim yumurtalarım baya yavaş büyüyor...zaten eyer tutmasa bende tüp bebeyi düşünüyorum....ve ben şu anda eşim yüzünden doğudayım burda iyi bi doktor bulmak çok zor....

slm kızlar

bende pkoluyum cnm aynı seyle ugrasıyorum da acelen neydı anlamadım dogrusu ben 9 hazıranda transfer oldugum halde bugun 10. günüm negatıf cıktı kı kan testınde hersey degısebılır daha 5. günün ztn cıkmmazdı ki

bende pkoluyum cnm aynı seyle ugrasıyorum da acelen neydı anlamadım dogrusu ben 9 hazıranda transfer oldugum halde bugun 10. günüm negatıf cıktı kı kan testınde hersey degısebılır daha 5. günün ztn cıkmmazdı ki

haklısın ama inan 2 senedir her ay bi ümitle o cizginin çift olsun diye umutlanıyorum....ilk defa bu sefer olabilcek diye ümitlendim bekleyemedim....

Back
X