Lütfen acil cevap bekliyorum sizce hangisi daha olası?

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Ben ovulasyondageri çekilme yöntemi kullandım ve hiç hamile kalmadım. Ama riskli bir durum olduğunu biliyorum.
Regle 1 hafta kala korunmadim içe bırakıldı.
Şimdi kara kara düşünüyorum.
Ovulasyonda mı hamile kalmış olurum 1 hafta kala tam birleşme de mi?

Canım bu snn ovulasyon dönemine göre değişir yani ovulasyon dönemi dyosun ama herkesin başka test mi kullandın yoksa başka yöntem mi eğer geç olduysa yumurtlama olabilir 1 hafta önce

Canım bu snn ovulasyon dönemine göre değişir yani ovulasyon dönemi dyosun ama herkesin başka test mi kullandın yoksa başka yöntem mi eğer geç olduysa yumurtlama olabilir 1 hafta önce
21indeydi ovulasyon ağrısı hissettim her yumurtlama günümde olduğu gibi.
Çoklu yumurtlama olmadiysa hamile kalmış olamam gibi geliyor ama belli de olmaz ki.
Ay içim daralıyor. Ovulasyondan 12 gün sonra test yaptım negatif. Yani o gün hamile kalsam muhtemelen çıkardı diyorum. Şimdi 10 gün daha geçmesini beklicem ki test yapabileyim ha o da regl olmazsam

Bat geçtikten sonra yapman daha iyi olur bazı kadınlar iki kere yumurtlayabiliyo akıntıya göre tahmin edilir ama keşke test veya ateş ölçme yöntemini denesen günleri bilirdin ama adete bi hafta kala hamile kalman bnce dha zor çünkü geri çekilme yöntemi pek önerilmez çünkü her zaman risk vardır

Sarı renkli kokusuz kaşıntı olmayan hafif akıntı regl oncesi akıntı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…