lütfen acil cevap :(

hknhu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
18
0
33
Mrb ben 9 aylik evliyim ve evlendigimden beri iki ayda bir adet gecikmesiyle doktora gidiyorum ve sol yumurtaligimdakist oldugunu soyleyip dogum kontrol hapi veriyo ve oda bende asiri kilo yapti evlendigimde 60 kiloydum suan 76 oldum bunalima giriyom suan yine kasiklarim agriyo ve kistten supeliyim sogan kürü kullanip fayda goren var mi :KK43:

Mrb ben 9 aylik evliyim ve evlendigimden beri iki ayda bir adet gecikmesiyle doktora gidiyorum ve sol yumurtaligimdakist oldugunu soyleyip dogum kontrol hapi veriyo ve oda bende asiri kilo yapti evlendigimde 60 kiloydum suan 76 oldum bunalima giriyom suan yine kasiklarim agriyo ve kistten supeliyim sogan kürü kullanip fayda goren var mi :KK43:
benimde basit kisstim vardı soğan suyu ile gitti canım iltihapta vardı o da gitti çok şükür sana tavsiyem ilaç kullanma hem daha yeni evlisin adet gecikmesi düzensizliği normal bunlar bendede olmustu hamileyim sanmıstım :KK61: doktora gittim bir yıla kadar normal olmazsan gel söktürücü veriyim demişti gitmedim sonra düzeldi zaten hem soğan suyu vücuttan fazla toksini de atıyo zayıflamayada yardımcı ayrıca tokluk hissi veriyo

bide ilerde
çocukta isteyecen bu ilaçlar vücut dengesini bozuyo bir ay soğan suyu dene bakalım ilacı bırakıp ama soğan suyu belli aralıklarla içiliyo netten arastır oyle basla

Cok tesekkurler ederim ya icim rahatladı ciddi bunalimdaydim cok saol :)

Canım banada kaç defa kistin var dediler. Doğum kontrol hapı verdiler.kullanmadım.adetle birinde Atmasa ikinci adette atıyor kisti.bende dün soğan kürüne başladım öğlen ve akşam.ben kist için yapmıyorum bunu bitirip incir havuç kürüne başlayacam

Canım banada kaç defa kistin var dediler. Doğum kontrol hapı verdiler.kullanmadım.adetle birinde Atmasa ikinci adette atıyor kisti.bende dün soğan kürüne başladım öğlen ve akşam.ben kist için yapmıyorum bunu bitirip incir havuç kürüne başlayacam
kistin varsa onuda atıyo bende çocuk için kullanmıstım kist kayboldu çok şükür

Canimdan bezdim dogum kontrol hapi yuzunden cok aagolun yoksa yine o ilactan kullanmak zorunda kalacaktim ben maydonoz kuru uyguluyorum da 7.gunumdeyim birakmak istemiyom bitirmeden acaba sogan kurunude ayni anda yapsam bi zarari olur mu kizlar

Canimdan bezdim dogum kontrol hapi yuzunden cok aagolun yoksa yine o ilactan kullanmak zorunda kalacaktim ben maydonoz kuru uyguluyorum da 7.gunumdeyim birakmak istemiyom bitirmeden acaba sogan kurunude ayni anda yapsam bi zarari olur mu kizlar
Sanmıyorum bir zararı olsun kist için soğan faydalı.maydonoz iltihap için

bende yeni evliyim henüz bir yılı doldurmadım son 3 aydır falan adetlerin düzensizleşti neden olduğunu bilmiyorum her ay düzenli olurdum en fazla 3-4 gün geciktiği oldu şimdiye kadar ama son 3 aydır 10-15 gün gecikiyor. doğum kontrol hapı kullanmıyorum eşim korunuyor. adet ağrım hiç bi zaman olmazdı yine yok. 3ay öne jinekoloğa muayene olmuştum kistim falanda yoktu. geçen ay hamileyim sandım test yaptım negatif çıktı birkaçgün sonrada adet oldum. bu ay yine gecikti bugünle 1hafta gecikti.bende 3 gündür soğan kürü uyguluyorum ama hala bi belirti yok.ne olcaka bakalım böyle:KK43:

Bende adet gecikmesi yüzünde n gidiyom iste hep sol yumurtlaigimda kist olusuyo dogm kntrol hapi kullanyom gidiyorum patlamis diyo 2 ay gevmeden bi daha olusuyo valla evlendikten sonra insanin ne oluyorsa artik hep bi problem oluuo böyle herkes aynı seyi söylüyor hayatmda doktora bu kadar gitmemistm

canım benim kanaatice doğum kontrol hapı kullanmak biz yeni evliler için pekte doğru bir şey değil ama bu düzensizliğede bir şekilde çözüm bu malesef. başka doktorlarada gittinmi? belki başka bir problem vardır hormonaldir ne bileyim..?
ya bende hamile olabilirmiyim diye korkuyorum 3 aydır hep böyle, gerçekten hamile kalsam bilmeden soğan suyuda içicem antibiyotikte ya neden böyle düzensizleşti birden bilmiyorumki:KK17:

Test yap supheleniyosan canim bende eger bi daha gecikmem olursa baska doktora gtcm artk dogm kntrl kullanmak istemyorm kesinlikle

Kafam oldu corba neyse ki bu gun hasta.oldum inşallah bi daha kist olayi yasamam once kilo verip sonra cocuk istiyom inşallah cevaplar icin cok tesekkur ettim :)

X