lütfen acil cvplayın arkadaslar lütfennnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi yger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
ben yarın 40 hafta 3 gunluk olacam yarın kntrolum var doktora suni sancı verın dogurmak ıstıorum demek ıstıorum sızce bu dusunce dogrumu cevremde cok kısı cocuk cok kaldıgı ıcın bebegını kaybettı benım de basıma gelsın ıstemıorum :(

dogum sancım baslamadan sunı sancı verseler normal dogum yapabılırmıyım???

yapabilirsin ben iki cocuğumuda öyle yaptım..
ilkinde suyum geldi sancım yoktu öyle verdi.
ikincisinde kontrole gittim günün geçti artık doğumu başlatmak gerek dedi ve sunui sancıyı verdi ve öyle doğurdum
suni sancıyı takmaları ve doğurmam yaklaşık 5 saat sürdü.

ben yarın 40 hafta 3 gunluk olacam yarın kntrolum var doktora suni sancı verın dogurmak ıstıorum demek ıstıorum sızce bu dusunce dogrumu cevremde cok kısı cocuk cok kaldıgı ıcın bebegını kaybettı benım de basıma gelsın ıstemıorum :(

dogum sancım baslamadan sunı sancı verseler normal dogum yapabılırmıyım???

insAllah yarin ola hayir ola.belki yarin sanciyla gidersin.ya da bu gece )))))0

yapabilirsin ben iki cocuğumuda öyle yaptım..
ilkinde suyum geldi sancım yoktu öyle verdi.
ikincisinde kontrole gittim günün geçti artık doğumu başlatmak gerek dedi ve sunui sancıyı verdi ve öyle doğurdum
suni sancıyı takmaları ve doğurmam yaklaşık 5 saat sürdü.

ccvbınız ıcın tesekkr ederım ınsallah yarın kucagıma alırım mınıgımı

ben oglumu 40+3 de dourdum ama kendi geldi tabi
suni sanciylada dogurabilirisin tabiki amaci dogumu ba$latmak zaten ..
hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin in$allah ..

Suni sancı dediğimiz şey doğumu başlatan,rahimin açılmasını sağlayan oksitosin hormonu.Yani vücut zamanında o hormonu salgılamazsa yada yeterli salgılamazsa ek takviyeyle bu yapılıyor doğum sürecini hızlandırmak için.Suni sancının korkulacak birşeyi yok bana da vermişlerdi doğumu hızlandırmak için.İnşallah kolay doğumun olur ,Allah'a emanet olun.

Back
X