LÜTFEN ACİL OKUYUN BETA HCG DEĞERİ.

ninanur

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
216
57
648
43
Arkadaşlar 17..mayısta hamile kaldım bunu net bir şekilde biliyorum..24 silik çizgi gördüm 26 sında kan testinde 33.7 gördüm 29 mayısta 77.7 3 haziran da 317... 4 haz. 420 5..haziran da 460. 7 haziran da 660.. 8 haziran 720.. 20 haziran 880. 12 hazi. 1160 yükseldi son.. doktorum ilk günden bu yana vajinal.ulstrosan da dahil olmak üzere dış gebelik dedi hatta sol yumurtalığımda karartıdan dolayı artım iğne ile düşürmeyi söyledi. Ağladığım isyanlarımı üç aşağı beş yukarı hepiniz tahmin edersiniz. Sonra bana radyolog da görsün dedi ben hayır vur iğneyi bitsin dedim aradı aldı randevuyu canım doktorum beni melek o sonra antalyanın en iyi radyoloji uzmanı hasan urcuya gittim önce karından sonra vijinal ultrsonla baktı bu arada ağlaya ağlaya anlatıyorum hayatımı dur dedi sende dış gebelik yok dedi nasıl dedim bak kesen var sen normal gebesin dedi. Ne dedi evet kesinlikle dış gebelik yok dedi. Sadexe sol yumurtalığında over kist var dedi nasıl ağlıyorum hasan bey bile ağlıcaktı düşünün. Ve doktoruma döndüm oda şokta tabi yolksac denilen şey yok ama şuanda tam 4+0haftalığım vu zamanda zaten oluşmuyormuş.rahim duvarı kalınlığım 10mm yakın içinde kese var ve dış gebe değilsin dediler bu arada hiç kanama lekelenme filan yaşamadım şimdi 1 hafta sonra gel dedi doltorum o yolksac görmek için çok korkuyorum. Görüyosunuz değerlerim berbat artıyor. O kadar form o kadar yazı okudum ki anlatama burda beta az yğkseşip sağlıklı doğum yapanlar olmuş yalvardım yazdım mesaj attım kimse dönmedi acılar bitince silinmiş aklındakiler sizlere söz eğer bebeğim bana tuttunsun sizi benim gibi olanları bırakmıcam
.ama şimdi yalvarıyorum böyle bişey yaşayan varsa ne olur iki satır yazın çokkkkk ihtiyacım var ne olur

Arkadaşlar 17..mayısta hamile kaldım bunu net bir şekilde biliyorum..24 silik çizgi gördüm 26 sında kan testinde 33.7 gördüm 29 mayısta 77.7 3 haziran da 317... 4 haz. 420 5..haziran da 460. 7 haziran da 660.. 8 haziran 720.. 20 haziran 880. 12 hazi. 1160 yükseldi son.. doktorum ilk günden bu yana vajinal.ulstrosan da dahil olmak üzere dış gebelik dedi hatta sol yumurtalığımda karartıdan dolayı artım iğne ile düşürmeyi söyledi. Ağladığım isyanlarımı üç aşağı beş yukarı hepiniz tahmin edersiniz. Sonra bana radyolog da görsün dedi ben hayır vur iğneyi bitsin dedim aradı aldı randevuyu canım doktorum beni melek o sonra antalyanın en iyi radyoloji uzmanı hasan urcuya gittim önce karından sonra vijinal ultrsonla baktı bu arada ağlaya ağlaya anlatıyorum hayatımı dur dedi sende dış gebelik yok dedi nasıl dedim bak kesen var sen normal gebesin dedi. Ne dedi evet kesinlikle dış gebelik yok dedi. Sadexe sol yumurtalığında over kist var dedi nasıl ağlıyorum hasan bey bile ağlıcaktı düşünün. Ve doktoruma döndüm oda şokta tabi yolksac denilen şey yok ama şuanda tam 4+0haftalığım vu zamanda zaten oluşmuyormuş.rahim duvarı kalınlığım 10mm yakın içinde kese var ve dış gebe değilsin dediler bu arada hiç kanama lekelenme filan yaşamadım şimdi 1 hafta sonra gel dedi doltorum o yolksac görmek için çok korkuyorum. Görüyosunuz değerlerim berbat artıyor. O kadar form o kadar yazı okudum ki anlatama burda beta az yğkseşip sağlıklı doğum yapanlar olmuş yalvardım yazdım mesaj attım kimse dönmedi acılar bitince silinmiş aklındakiler sizlere söz eğer bebeğim bana tuttunsun sizi benim gibi olanları bırakmıcam
.ama şimdi yalvarıyorum böyle bişey yaşayan varsa ne olur iki satır yazın çokkkkk ihtiyacım var ne olur
Burada bir arkadaşla yazışmıştık şimdi hatırlayamıyorum. Hatta onun değeri bırakın artmayı düşüyordu. Sonra birden yükselmeye başladı değeri ve başka bir konuda kalp atışını duyduğunu bile okudum. İçinizi iyi tutun ki sonucu iyi olsun. Herşey Allah ın takdiri. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben hiç bhcg takibi yapmadım dolayısıyla kendimden örnek veremiyorum. Ama inşallah devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ya kimsemi bişey demicek yaaa
Uzgunum canim ben anlamiyorum boyle seyden.ama nolursun kendini yipratma icinde bir minik var insAllah insAllah deyerin iyi olur bebeyine sag salim kavusursun.ama olacaga care yok heyecan yapma dua et iyi olucak tamammi.istersen bi baska doktorada gorun bence.ama ne olursada uzulme herseyde bir hayir vardir.yorum yazma sebebim içim cok burkuldu uzuldum oyuzden yazdim Allah yardkmcin olsun insAllah

Değerim 1100 den iki gün somra 1030 a düştü düşük yapıyorum sanırım kanamam hala yok

Doktor iki gün bekle dedi ama beklemek istemiyorum çokkk yıprandım çok
Belkide sen stress yapdigin icin oluyor.bence boyle yapma daha iki gun var dua et.ve dusunmemeye calis bence.biliyorum cok zor ama seninle kalmasini istiyorsan bunu yapmalisin.doktor dememiski bebek dusmus oyle dememis.oyuzde 2 gun var Allah isterse hersey olur bekle

Merak ettim sonunu yazmamışsınız umarım düşmemiştir başıma gelmedi ama burada cok okudum dengesiz artıp saglıkla kucagına alan bende 17 mayısta kaldım

Ne oldu son durumunuz?

Hiç hamile kalmadığım için konuyla ilgili en ufak bir fikrim yok bebeğinizin size sıkı sıkı tutunabilmesi için ve sağlıkla kucağınıza alabilmeniz için bütün kalbimle dua ediyorum.

Back
X