• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen acil yardim edin esimin erken bosalma sorunu var....

haticenur22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
3
1
1
31
Arkadaslar artik canima tak etti yasim 19 ve 8 aydir evliyim kocami cok seviyorum ama evlendigimizden beri bunu yuzune soylemedim.. Opusme sevisme hersey guzel gidiyor giriyor girmesiyle cikmasi 4 dakika oluyor en fazla ilac kullandi ilacla 8 dakikaya cikiyor bu gercekten beni uzmeye basladi tam orgazm oluyorum derken esim bosaliyor isi bitiyor dusa giriyor ben ise oylece kaliyorum artik son iki uc aydir aglamaya basladim sinir krizleri geciriyorum ama ona belli etmiyorum cok iliskiden sonra sinirli oldugumu gorubce ne oldu mutlu olmadinmi neden sinirlisin diyor o esnada trip atiyorum anlamiyor diyor ki 14 yasindaki cocuk gibisin olgun ol az yazarken bile agliyorum nolur yardim edin sizdede bu sorun var mi varsa ne yapiyorsunuz benim ne yapmam gerekk :( :(

Arkadaslar artik canima tak etti yasim 19 ve 8 aydir evliyim kocami cok seviyorum ama evlendigimizden beri bunu yuzune soylemedim.. Opusme sevisme hersey guzel gidiyor giriyor girmesiyle cikmasi 4 dakika oluyor en fazla ilac kullandi ilacla 8 dakikaya cikiyor bu gercekten beni uzmeye basladi tam orgazm oluyorum derken esim bosaliyor isi bitiyor dusa giriyor ben ise oylece kaliyorum artik son iki uc aydir aglamaya basladim sinir krizleri geciriyorum ama ona belli etmiyorum cok iliskiden sonra sinirli oldugumu gorubce ne oldu mutlu olmadinmi neden sinirlisin diyor o esnada trip atiyorum anlamiyor diyor ki 14 yasindaki cocuk gibisin olgun ol az yazarken bile agliyorum nolur yardim edin sizdede bu sorun var mi varsa ne yapiyorsunuz benim ne yapmam gerekk :KK43: :KK43:
merhaba çaresini bulabildin mi korkarım bunun çaresi yok canım

Back
X