• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen acil yardim edin kizlar:((

yusbusmel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
8
0
1
32
Kizlaaaarrr.25 haftalik gebeyim bugune kadar tum testleri yaptirdim allahima sukur bebegin herseyi cok iyo ve duzgundu.ama pazartesi doktora gittim hicbirsey yoktu carsamba baska bi doktora gittim ve bebegin kalbinde parlaklik gordu bu ne demek down sendromu falan deniliyor boyle bisiy yasayan varmi? Bugunr kadar olmayan sey neden birden oldu ve ne oluyor bu geciyormu? Nolur yardim edin kac gundur helak oldum aglamaktan bebegimi kaybedicem diye cok korkuyorum:"(

Kizlaaaarrr.25 haftalik gebeyim bugune kadar tum testleri yaptirdim allahima sukur bebegin herseyi cok iyo ve duzgundu.ama pazartesi doktora gittim hicbirsey yoktu carsamba baska bi doktora gittim ve bebegin kalbinde parlaklik gordu bu ne demek down sendromu falan deniliyor boyle bisiy yasayan varmi? Bugunr kadar olmayan sey neden birden oldu ve ne oluyor bu geciyormu? Nolur yardim edin kac gundur helak oldum aglamaktan bebegimi kaybedicem diye cok korkuyorum:"(
canım sıkma canını böyle şeyler bir sürü insanın başına geliyor down sendromlu falan olmuyor merak etme. Sen kendini yer bitirirsen o çocuk ne olur bir düşün. Ben bu testlere bile güvenmiyorum tamamen annenin psikolojisini bozmak için kurgulanmış bir şey sanki bütün bunlar.
Her doktorun ağzına bakma başka doktora git. Dediğim gibi bu çoğu insanın başına geliyor içini rahat tut

Sağol canım ya allah razı olsun ne dusunecegimi sasirdim elimden birsey gelmiyor falan tuhaf bi hamilrlik geciriyorum sayelerinde:( rabbim hayirlsiini versin herseyin.

Sağol canım ya allah razı olsun ne dusunecegimi sasirdim elimden birsey gelmiyor falan tuhaf bi hamilrlik geciriyorum sayelerinde:KK43: rabbim hayirlsiini versin herseyin.
bak canım bu bebekler bize Allah in emaneti . Onlara karnimizdayken hem beslenerek hem moralimizi yüksek tutarak bakabiliriz başka onları koruyacak bir şeyimiz yok.

Lütfen stres yapma olurmu çok çok dua et ya şafi diye tesbih çek.adini söylersen bende okuyuveririm canım içini ferah tut inşallah bişey olmaz Allahım korusun

Demin okudum canım benim
Benimde gebeliğim çok Riskliydi ben hergün ağla ağla mahvoldum stres erken doğum u tetikledi kızlarım küv9zde daha uzun kaldılar küçük doğdukları için
Üzülme stres yapma şükret dua et inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebeğini
Hem Allah korusun da ya evlatlarımıza doğduklarından çok sonra başlarına bişey gelse nolur??Onlara ağlayarak hiçbir faydamız olmazki
Dik durmalıyız dua etmeliyiz Allahımda sesimizi işitip bize şifalar vermeli

Back
X