Rüya Yorumları Lutfen acil yardim edin

Laila667

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
40
11
18
34
Kizlar merhaba, dun aksam koltuk ta uyuya kalmisim bi ruya gordum ama etkinsinden cikamiyorum ruyamda kayinvalidemi le sokakta karsilasiyoruz nereye gidiyosun fln diyorum ama cevap vermiyo veya ben duymuyorum ama yuzune nur inmis resmen cok mutluydu gulucukler atiyodu neyse bende geliyorum dedim o an esim beni uyandirdi
Ruya tabirlerine baktim cagirilmak altinda sadece ecelimin geldigi yaziyo ve baya korktum acikcasi Panik atak hastasiyim dunden beri cok korkuyorum allah rizasi icin biri su ruyami yorumlayabilir mi biliyorum allahtan baska kimse bilemez ama korkuyorum..

her rüya böyle düz yorumlanmamalı ve kötü olduğunu düşündüğünüz rüyayı kimseye anlatmamalısınız.
hayra yoracak kişilere anlatın bir de. çok kafanıza takmayın. rüya bu etkilendiğiniz bir şeyden ötürü de görmüş olabilirsiniz.

Hic korkmadiniz mi kafaniza takmadiniz mi ama onun anlami farklidir benimkinde direk eceliniz yaklasiyo dedi
Yav bana ayrıntı verdi babaannem allah rahmet eylesin
Dediki seni allah cennete sokacak çünkü kurani ezbersin korkma dedi yakinda geleceksin dedi daha buralardayım ölsem de elimden ne gelecek

Rüya bu gerçek değil yani niye korksun 1 saat sonrasına garantimiz varmı
Her rüyayla benimizi kalbimizi meşgul edersek çok sürmez kafayı yeriz
Orasi oyle de iste korkan biri icin oyle olmuyo maalesef surekli ecelimin yakinda gelecegini dusunuyorum her site farkli bisey soyluyo

Kayinvaliden hayattami? hemde cagirmamiski seni sadece görmüssün kendisini eger ölmüsse iyi bir yerde oldugunu söylemek istiyordur ondandir o nur.
Hayatta yasiyo.. Biyere gidiyodu sende gel dedi acaba onun suretindemi gozukduler arkadaslar cok korkuyorum

Orasi oyle de iste korkan biri icin oyle olmuyo maalesef surekli ecelimin yakinda gelecegini dusunuyorum her site farkli bisey soyluyo
Yok yaf öyle rüyayla strese girmeye gerek yok yani
Bende arada rüyamda altın para görüyorum anlamına bakıyorum miras zengin olacaksın iyi bi mevkide olacaksın diyor yine ayni yerdeyim parada yok mirasda mevki olarak evin içinde dolanıyom çoğunluk mutfakta yemek yapmakla geçiyo

Hayatta yasiyo.. Biyere gidiyodu sende gel dedi acaba onun suretindemi gozukduler arkadaslar cok korkuyorum
Kesin öyle açıklamanız çok mantıklı geldi bana. Mezar yeri beğenin bir de vasiyeti hazırlayın çocuklarınız varsa kavga çıkmasın sonra.
Ciddi ciddi soruyorsunuz bir de . Rüya işte sadece rüya. Unutun gitsin. Boş yere endişelenip kendinizi üzmeyin.

Kayın validen için Kuran okuya bilirsin canım bilmiyorsan onun adına sadaka vere bilirsin hayır olur inş Allah

Konu Sahibi eğer kayinvalidenizi ölmüş olarak gördüyseniz bu onun ömrüne eklendiğinde işaret eder herseyi kötüye yormayin.

İyi de yaşayan kadın size gel demiş, ölü değilki çağırdığında bişe olsun.
Gidelim dediği yer neresiydi
Ben de sabah rüyamda akrep parçalayıp muhallebi süslüyodum. Şimdi internetteki tabirlere baksam neler neler yazıyodur.
O tabirler çok güvenilir tabirler değil.

Iste onu bilmiyorum cami olabilir arasinda sanki cami vardi evet annem de oyle dedi ölmüs olsaydi oyle olabilir di dedi nebileim eceliniz yaklasti yazisini gorunce urperdim cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Hahaha ay guldur dun beni inan bugun hic bisey yiyemedim korku Dan moralim sifir di

yanı bende ruyamda kayınvalıdemı gorsem bende ruyamı ecele yorardım tovbe yarabbım
allah saglıklı guzel omur versın ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…