Hic korkmadiniz mi kafaniza takmadiniz miölen babaannem yakinda alicam seni yanıma dedi rüyamda
Her cagiranla gitseydim ooo
Kafaniza takmayin rüyayla amel edilmez .
her rüya böyle düz yorumlanmamalı ve kötü olduğunu düşündüğünüz rüyayı kimseye anlatmamalısınız.Kizlar merhaba, dun aksam koltuk ta uyuya kalmisim bi ruya gordum ama etkinsinden cikamiyorum ruyamda kayinvalidemi le sokakta karsilasiyoruz nereye gidiyosun fln diyorum ama cevap vermiyo veya ben duymuyorum ama yuzune nur inmis resmen cok mutluydu gulucukler atiyodu neyse bende geliyorum dedim o an esim beni uyandirdi
Ruya tabirlerine baktim cagirilmak altinda sadece ecelimin geldigi yaziyo ve baya korktum acikcasi Panik atak hastasiyim dunden beri cok korkuyorum allah rizasi icin biri su ruyami yorumlayabilir mi biliyorum allahtan baska kimse bilemez ama korkuyorum..
Yav bana ayrıntı verdi babaannem allah rahmet eylesinHic korkmadiniz mi kafaniza takmadiniz miama onun anlami farklidir benimkinde direk eceliniz yaklasiyo dedi
Rüya bu gerçek değil yani niye korksun 1 saatHic korkmadiniz mi kafaniza takmadiniz miama onun anlami farklidir benimkinde direk eceliniz yaklasiyo dedi
Orasi oyle de iste korkan biri icin oyle olmuyo maalesef surekli ecelimin yakinda gelecegini dusunuyorum her site farkli bisey soyluyoRüya bu gerçek değil yani niye korksun 1 saatsonrasına garantimiz varmı
Her rüyayla benimizi kalbimizi meşgul edersek çok sürmez kafayı yeriz
Hayatta yasiyo.. Biyere gidiyodu sende gel dediKayinvaliden hayattami? hemde cagirmamiski seni sadece görmüssün kendisini eger ölmüsse iyi bir yerde oldugunu söylemek istiyordur ondandir o nur.
Yok yaf öyle rüyayla strese girmeye gerek yok yaniOrasi oyle de iste korkan biri icin oyle olmuyo maalesef surekli ecelimin yakinda gelecegini dusunuyorum her site farkli bisey soyluyo
Kesin öyle açıklamanız çok mantıklı geldi bana. Mezar yeri beğenin bir de vasiyeti hazırlayın çocuklarınız varsa kavga çıkmasın sonra.Hayatta yasiyo.. Biyere gidiyodu sende gel dediacaba onun suretindemi gozukduler arkadaslar cok korkuyorum
Kayın validen için Kuran okuya bilirsin canım bilmiyorsan onun adına sadaka vere bilirsin hayır olur inş AllahKizlar merhaba, dun aksam koltuk ta uyuya kalmisim bi ruya gordum ama etkinsinden cikamiyorum ruyamda kayinvalidemi le sokakta karsilasiyoruz nereye gidiyosun fln diyorum ama cevap vermiyo veya ben duymuyorum ama yuzune nur inmis resmen cok mutluydu gulucukler atiyodu neyse bende geliyorum dedim o an esim beni uyandirdi
Ruya tabirlerine baktim cagirilmak altinda sadece ecelimin geldigi yaziyo ve baya korktum acikcasi Panik atak hastasiyim dunden beri cok korkuyorum allah rizasi icin biri su ruyami yorumlayabilir mi biliyorum allahtan baska kimse bilemez ama korkuyorum..
Kayınvalide ölmemişki yaşıyoKayın validen için Kuran okuya bilirsin canım bilmiyorsan onun adına sadaka vere bilirsin hayır olur inş Allah
Pardon ya korktum diyince rahmetli falan zannettim bide yüzüne nur inmiş diyince ben öyle algıladımKayınvalide ölmemişki yaşıyo
İyi de yaşayan kadın size gel demiş, ölü değilki çağırdığında bişe olsun.Hayatta yasiyo.. Biyere gidiyodu sende gel dediacaba onun suretindemi gozukduler arkadaslar cok korkuyorum
Iste onu bilmiyorum cami olabilir arasinda sanki cami vardi evet annem de oyle dedi ölmüs olsaydi oyle olabilir di dedi nebileim eceliniz yaklasti yazisini gorunce urperdim cok tesekkur ederim yorumunuz icinİyi de yaşayan kadın size gel demiş, ölü değilki çağırdığında bişe olsun.
Gidelim dediği yer neresiydi
Ben de sabah rüyamda akrep parçalayıp muhallebi süslüyodum. Şimdi internetteki tabirlere baksam neler neler yazıyodur.
O tabirler çok güvenilir tabirler değil.
Hahaha ay guldur dun beni inan bugun hic bisey yiyemedim korku Dan moralim sifir diYok yaf öyle rüyayla strese girmeye gerek yok yani
Bende arada rüyamda altın para görüyorum anlamına bakıyorum miras zengin olacaksın iyi bi mevkide olacaksın diyor yine ayni yerdeyim parada yok mirasda mevki olarak evin içinde dolanıyom çoğunluk mutfakta yemek yapmakla geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?