lütfen acil yardım gebelik testinde beyaz çizgi????

dizzydizzy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
6
0
6
İstanbul
mrb biri bana yardımcı olsun lütfen adet olmadım 38.gun bu gun evde test yaptım bırı net kırmızı diger çizgi de var ama bembeyaz çok agrı çekiyorum kasıklarmda sancı bacaklarım kollarım tutmuyo uyuşmuş gibi hafif baş dönmesi ve dünden beri çook hafif leke kan degil ama bugun gıttım kan verdım yarın sonuc cıkıcak ama ben meraktan çatlıycam böyle olupda hamile kalan varmı bilgisi olan varmı

mrb biri bana yardımcı olsun lütfen adet olmadım 38.gun bu gun evde test yaptım bırı net kırmızı diger çizgi de var ama bembeyaz çok agrı çekiyorum kasıklarmda sancı bacaklarım kollarım tutmuyo uyuşmuş gibi hafif baş dönmesi ve dünden beri çook hafif leke kan degil ama bugun gıttım kan verdım yarın sonuc cıkıcak ama ben meraktan çatlıycam böyle olupda hamile kalan varmı bilgisi olan varmı

tatlım imkanın varsa bi test daha alıp yap. 38,günde testte bi bozukluk yoksa kesin çıkardı. bende çok kendimde tuhaflıklar hissedip test yaptım hatta testlerde dalgalanmalar falan da oldu ama bişe çıkmamıştı. yine de gönlünü ferah tutt allah hayırlısını eylesin

Diger çizgi dediğiniz silik cizgimi?
Hani zaten testte zemin beyaz, ikincisi nasıl bembeyaz oldu:44:
Ins ..Allahım gönlünüze göre versin. Hayırlı güzel haberlerinizi paylaşırsınız umarım:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Diger çizgi dediğiniz silik cizgimi?
Hani zaten testte zemin beyaz, ikincisi nasıl bembeyaz oluyo:44:
Ins ..Allahin gönlünüze göre versin. Hayırlı güzel haberlerinizi paylaşırsınız umarım:34:

valla bende anlamadım kabak gıbı bembeyaz çizgi acaba diyorum geç döllenme felanmı dün sancılardan sabaha karşı yattım butun belirtilerde var hiç bişey anlamadım yarına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum :18:

valla bende anlamadım kabak gıbı bembeyaz çizgi acaba diyorum geç döllenme felanmı dün sancılardan sabaha karşı yattım butun belirtilerde var hiç bişey anlamadım yarına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum :18:

Beklemek zor oluyor . haklısın:31:
Mümkünse baska marka bi test al yap evde
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz:34:

canım test bozuk olabilir hiç beyaz çizgi duymadım

Beklemek zor oluyor . haklısın:31:
Mümkünse baska marka bi test al yap evde
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz:34:

hayırlısı olsun inş ama şu beklemek çok sinir bozucu ya bakalım olursa ikinci olucak allah tüm isteyenlere nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş
yarın sabah erkenden alıcam test sonucunu su degerler hakkında hiç bılgım yok bılgısı olan varsa yazabılırmı

Merhaba sizin durumunuz ne oldu acaba bendede bembeyaz bi cizgi çiktu 2 gun once. Bugu adet olmam gerekiyordu ama olmadim dun tekrar gebeli testi yaptim ama negatif cikti ne yazikki :(( sizin sonucunuz nolmstu acaba

Back
X