- 11 Aralık 2022
- 17
- -23
- 16
- 32
- Konu Sahibi benimtatlikuzum
Sela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama zorlandım. ZorKendi isteğinizle mi tesettüre girdiniz?
Tepkilerden, bakıslardan, insanların yorumlarındanNeyden korkuyorsunuz? Eşinizle beraber gitmeyecek misiniz zaten? Haberi olacak. Bence de ikilimde kalmak kadar saçma şey yok. Ya doğru düzgün kapanın ya da açılın.
Bugün olmazsa sonra daha çok zorlanabilirsin. Aklına koyduğun gibi yap hemen. Düğün gibi toplu bir merasime gidip bir sürü insanla bir anda karşılaşınca üzerindeki o çekinmeyi daha kolay atarsın.Selamlar herkesearkadaslar uzun zamandır 2 sene önce ğirdigim tesettürden cıkmak istiyordum. Ama eşimi ikna edemedim. Denize giderken veya arabada seyahat ederken basımı hep açardım. Bıktım bu ikilemden. Yarın akrabanın kınası var. Direk açık gitsem, eşim ve eşimin ailesi garipseyecek ama artık bi yerden baslamam lazım. Cok korkuyorum, ne önerirsiniz.
Tesettürden çıkışınızı akrabanızın kınasına denk getirip, gelinden de rol çalmayın bence. Millet kınanın büyük bir bölümünde sizi konuşur, gelinin kınasının da tadı kaçar.Selamlar herkesearkadaslar uzun zamandır 2 sene önce ğirdigim tesettürden cıkmak istiyordum. Ama eşimi ikna edemedim. Denize giderken veya arabada seyahat ederken basımı hep açardım. Bıktım bu ikilemden. Yarın akrabanın kınası var. Direk açık gitsem, eşim ve eşimin ailesi garipseyecek ama artık bi yerden baslamam lazım. Cok korkuyorum, ne önerirsiniz.
Evet ama zorlandım. Zor
Yaşamadan ne bileyim. Müneccim miyim?Sizin gibi kendi isteğiyle kapanıp sonra açılmak isteyen kadınlara ne demeli gerçekten bilmiyorum. Yani çevrenizde açılınca dünyanin lafı ve tepkisi ile karşılaşan kadınların neler yaşadığın hepimiz görüyoruz. Etrafta bu kadar yobaz insan varken kapanmak gibi bir karar verirken bin defa düşünmek lazım. Kapanmak çok kolay ama açılmak maalesef çok zor oluyor. Umarım isteğiniz gibi açılırsınız.
Niye bin defa düşünsün, o zaman yapabileceğini düşünmüş kapanmış. Çevresine sınır çizecek bir şekilde. Bu sınır yoksa zaten tek karıştıkları başörtüsü de değildir, tüm hayatına karışıyorlardır.Sizin gibi kendi isteğiyle kapanıp sonra açılmak isteyen kadınlara ne demeli gerçekten bilmiyorum. Yani çevrenizde açılınca dünyanin lafı ve tepkisi ile karşılaşan kadınların neler yaşadığın hepimiz görüyoruz. Etrafta bu kadar yobaz insan varken kapanmak gibi bir karar verirken bin defa düşünmek lazım. Kapanmak çok kolay ama açılmak maalesef çok zor oluyor. Umarım isteğiniz gibi açılırsınız.
Eşinizle tanıştığınızda tesettürlü müydünüz?Selamlar herkesearkadaslar uzun zamandır 2 sene önce ğirdigim tesettürden cıkmak istiyordum. Ama eşimi ikna edemedim. Denize giderken veya arabada seyahat ederken basımı hep açardım. Bıktım bu ikilemden. Yarın akrabanın kınası var. Direk açık gitsem, eşim ve eşimin ailesi garipseyecek ama artık bi yerden baslamam lazım. Cok korkuyorum, ne önerirsiniz.