lütfen acil yardım

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar herkese şuan regl dönemindeyim ve 4. günüm. dün sancım arttığı için majezik attım bir tane fakat kananamda azalma oldu sizce bu normalmidir? aynı durumu yaşayanlar oldu mu şuan sancım yok kanananam çok azaldı

merhabalar herkese şuan regl dönemindeyim ve 4. günüm. dün sancım arttığı için majezik attım bir tane fakat kananamda azalma oldu sizce bu normalmidir? aynı durumu yaşayanlar oldu mu şuan sancım yok kanananam çok azaldı
Çok doğal ben banyo bile yapsam kesiliyor :)

Bende regl dönemimde ne zaman ağrı kesici içsem o gün ilk günden tamamen kesiliyor, bitiyor. Artık asla içmiyorum..

Ben ilk gun cok fazla agri duydugum icin mutlaka 1 2 tane iciyorum ama kanamam hicbir zaman cok yogun olmadi o yuzden bu durumu farketmedim sanirim:KK14:

Her içtiğim ilaç adetimi keser.adetten önce içmişsem gecikme yapar.kahve de kesiyir hatta bende.normaldir bunlar.zaten 4.gün diyorsunuz.

Benim cok ağrım olur dayanılmayacak şekilde doktora gittiğimde mazejik vermişti kesmez sulandırmaz demişti ama tabi her bünyeye göre değişir herhalde birde arveles kesmiyor diye biliyorum.

Back
X