Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim benim çocugumda yok hamilede degilim ve hiç hamilelik gecirmedim bat günüm geçti 2 gün ama bazen böyle gecebiliyo ve şuan sadece adet sancim var adet olacak gibiyim yani
Benim de 1 gün sonra silik çizgi çıkmıştı. İhtimal vermeyip ertesi gün tekrar denedim bu sefer hemen ikinci çizgi silik çıkmıştı. Büyük ihtimal hamilesin sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın inşallah :) ha bi de iştah açılması falan için daha çok erken belirtilere fazla takılma
Benim de 1 gün sonra silik çizgi çıkmıştı. İhtimal vermeyip ertesi gün tekrar denedim bu sefer hemen ikinci çizgi silik çıkmıştı. Büyük ihtimal hamilesin sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın inşallah :) ha bi de iştah açılması falan için daha çok erken belirtilere fazla takılma
Canim cok teşekkür ederim belkide iştah açıklığı benim psikolojik yaptığım bişeydir biraz fazla takıyorum açıkçası kafama ondan dolayı olabilir normalde de adet zamanlarıma yakın çok iştahım açılırdı