LUTFEN ACIL YARDIMMM

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
Merhaba arkadaslar biz uzun zamandir cocuk dusunuyoruz ama henuz Allah nasip etmedi hayirlisi boyleymis. Bugun adet olmam gerekiyordu henuz olmadim, oglen 2 de gebelik testi yaptim negatif cikti simdi copu bosaltirken gordum boyleydi. Nedir sizce hamile olma ihtimalim var mi

Eklentiler

• image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 113
Hep yazıyrm yine yazıcam.Olmayınca kesinlikle cıkmıyr canım.ister 20 dk bekle,ister saatlerce.Bence büyük ihtimal var.Allahım gönlüne göre versin inş.

Copu onu oraya attiktan kac saat sonra bosalttin? 5 kimi testlere gore yarim yada 1 saat sonra cikan sonuç dogru değil. Ilk 5 dakka icinde cikan dogru. Birde sabah yapılan test saha doğru sonuc verir. Ilk idrar.

Bendede ayni boyle olmustu hatta ben gece cope attim sabah baktigimda silik cizgi vardi bende cok yeni hamileymisim
Insallah hamilesindir

Ay vaaaar ya var cok guzel cok sevindim ablaminda oyleydi ayyyyaaaaaaaa bizede olsun lutfen yaaa

Ay vaaaar ya var cok guzel cok sevindim ablaminda oyleydi ayyyyaaaaaaaa bizede olsun lutfen yaaa
Bendede ayni boyle olmustu hatta ben gece cope attim sabah baktigimda silik cizgi vardi bende cok yeni hamileymisim
Insallah hamilesindir
Bana da var gibi geldi insallah oyledir canim.. bence hemen kan testine kos ya da yarin sabah ilk idrarla bi daha dene testi.. sonucunu bize de soyle
Copu onu oraya attiktan kac saat sonra bosalttin? 5 kimi testlere gore yarim yada 1 saat sonra cikan sonuç dogru değil. Ilk 5 dakka icinde cikan dogru. Birde sabah yapılan test saha doğru sonuc verir. Ilk idrar.
bencede var ayyy sanki bende heeycan yaptım Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın ne olurrr o kadar güzel ki
Bana da var gibi geldi insallah oyledir canim.. bence hemen kan testine kos ya da yarin sabah ilk idrarla bi daha dene testi.. sonucunu bize de soyle
Hep yazıyrm yine yazıcam.Olmayınca kesinlikle cıkmıyr canım.ister 20 dk bekle,ister saatlerce.Bence büyük ihtimal var.Allahım gönlüne göre versin inş.
ben çöpte 2 gün sonra gördüm aynı böyleydi :)
ben çöpte 2 gün sonra gördüm aynı böyleydi :)
negatif değil o cnm çok yeni var sanki benmde böyleydi 3 haftalıkmış bi kan ver hemen

Kanda baktirdim simdi negatif cikti malesef

belli bir süreden sonra geçersiz oluyo testler.

Canim beninde 10 dakka bekledim birsey çıkmadı yattım kalktım seninki gibi olmuş sonra kann tahlili yaptirdim negatif çıktı senin yaptığın gebe testinden kullandım 5 dakkadaki verdiği sonuç gecerliymis hemen 5 dakka içinde olan presodurunu okumasını icindeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…