Lutfen uzme kendini.. bu kacinci denemen? Hem kanda hem idrarda negatif olup sonradan pozitif cikan cok az oluyor..Kızlar olumsuz sonucta olsa yazın lütfen. İnanın darmadağınık haldeyim
Merhaba çok erken sonuç bekliyorsunuz sonucun doğru ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorum o yüzden lütfen üzülmeyin kendinize ve bebeklerinize zarar veriyorsunuzKızlar coğunuz görmüssünüzdür zaten bicok yere yazdm. Ama belki görmeyen arkadaslar varsa belki Benm gibi olan olduysa diyede konu acmak istedim. Hakkınızı helal edin
2 adet orta kalite 5. Gün embriyosu gecen salı transver edildi. Bugün 7. Günüm ilk sabah idrar testi yaptm negatifti. Sonra duramadım gidip kan testi verdim. 0,100 cıktı negatif anlıcanız. Hiç böyle olup daha sonra pozitf olan oldu mu
Kalbi yanls koydm. Sürekli gözlerm yaşlı öyle bi oraya bi buraya yazıyorm
Ah inşallah canm. Mucize olsnmutluluk gozyaslarin olsun
Ama olsaydı cıkmazmıydı az cok en azından bi 10 20 falanMerhaba çok erken sonuç bekliyorsunuz sonucun doğru ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorum o yüzden lütfen üzülmeyin kendinize ve bebeklerinize zarar veriyorsunuz
Canm bu benimde ikinci. İlki dıs gebelk oldu. 3. Gün embriyosu idi. Sonra acıbademde tedaviye basladm ben. Histereskopi yapıldı. Rahime cizik atıldı. Embriyolar 5. Güne getirildi. Ama sadece iki embriyom vardı canm. İkiside transver edildiHala olabilir evet. 10.gün baktırıp 10 cıkıp sonrasında sağlıklı doğuran var. Yani geç tutunmuş oluyor embriyolar. Olumsuz da olsa üzülmeyin. 2.3.denemelerinde pozitif alan da çok kadın var. Benim ilki negatifti mesela 2.denemem bu.
İnşallah sağlıkla en kısa zamanda alırız bebişlemizi kucağımıza.
Canm bu benimde ikinci. İlki dıs gebelk oldu. 3. Gün embriyosu idi. Sonra acıbademde tedaviye basladm ben. Histereskopi yapıldı. Rahime cizik atıldı. Embriyolar 5. Güne getirildi. Ama sadece iki embriyom vardı canm. İkiside transver edildi
Ama suan negatf işte canımİyi ya benim de dış gebeliğim var bu iyi bir şey. O an için hiç öyle olmuyor ama sonuçta gebelik oluşturacak sağlıkta embriyo üretebiliyorsunuz demek ki. İnşallah doğurabilirsiniz de :)
ve geride embriyoda kalmadı malesfİyi ya benim de dış gebeliğim var bu iyi bir şey. O an için hiç öyle olmuyor ama sonuçta gebelik oluşturacak sağlıkta embriyo üretebiliyorsunuz demek ki. İnşallah doğurabilirsiniz de :)
ve geride embriyoda kalmadı malesf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?