• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin bana arkadaşlar :(

Eve geldiklerinde mi öyle söylemeliyim yada bi şekilde onlara haber mi ulaştırayım acaba olmaz ben vazgectim diye bide gelirlerse bunuda erkek arkadasım öğrenirse cok sorun olur

Canım onlar gelmeden haber ulaştırsan iyi olur bence ben yanlış anlamışım sızı fln dersin bunun için gelmeyin bana kusura bakmayın fln dersın

Gelmezler dimi ya çünkü burda bi kıza bakmaya geldiklerinde herkes duyuyor bunu erkek arkadaşımın aileside duyar yakın oturuyoruz

ailenizin haberi olmadan pat diye gelmeleri ayıp kaçar bikere. ne öle büyüklere sormadan istememi olurmuş. ağaç kovuğundan çıkmadın ya. ama sen yinede o amcayı takipte kal. görünce şaka yaptınız dimi dersin. ciddi olduğunu söylemediği sürece sevgilim var da deme. sonra sevgilisi var diye de dedikodu çıkarır bu millet :) :):52:

Ettim valla açık açık gösterdim babamın adını bile söyledim. İstemeye gelcez diyince o an içimde bi hoşluk oldu ohh ne güzel taliplerim var diye iki dk havaya girdiğim anda herbişeyi söyledim

:64::64::64::64::64::64::64:
düğüne bizide çağırırsın demi:60::60:

ay canım ya bırak işte şaka yaptım ben size dersin ..
şaka gibi konuşmuşsun zaten :1::1:

Tatlı tatlı ne iyi kızım ben hemen koşun gelin edasında konusmusum tek tek düşününce o anı aklıma geliyor işte. Sırıta sırıta konuştum benimde isteğim var diye düşünmüştür kesin

Tatlı tatlı ne iyi kızım ben hemen koşun gelin edasında konusmusum tek tek düşününce o anı aklıma geliyor işte. Sırıta sırıta konuştum benimde isteğim var diye düşünmüştür kesin

şu söylediklerinden sonra kesin öyle düşünmüştür canım benim :1::1:

Daha gelmeden gelcez demelerinde bile kendimi kaybettim gelirlerse evlenip gitmekten korkuyom o anın atmosferi beni etkiliyor

Hakkınızda en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah :) Hayırlısı için dua edin, sakinleşmenize de yardımcı olur.

.

ailenizin haberi olmadan pat diye gelmeleri ayıp kaçar bikere. ne öle büyüklere sormadan istememi olurmuş. ağaç kovuğundan çıkmadın ya. ama sen yinede o amcayı takipte kal. görünce şaka yaptınız dimi dersin. ciddi olduğunu söylemediği sürece sevgilim var da deme. sonra sevgilisi var diye de dedikodu çıkarır bu millet :) :):52:

Daha öncede böyle olmuştu başkaları gelcez demişti gene aynı saf tepkileri verdim olur dedim cesaret edememişlerdi bunlar kesin gelir amcanın gözünde o cesareti gördüm valla

o nasıl iş ya... biri bana gelip bi tanıdıgım var seni ona istiyicem gelicem dese ne münasebet canım der azarlardım birde sevgilim varmışş üstelik!!! hangi devirde yaşıyoruz çat kapı kız istemeye gelmeler daha oglan kızı görmemiş etmemiş baya güldüm bu işee tuhaf vallahi :53:

Hakkınızda en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah :) Hayırlısı için dua edin, sakinleşmenize de yardımcı olur.

.

İnşallah sağolun umarım gelmezler bida amcayı görürsem şakaydı ya o hehehe diyip gecicem bu korku bana yeter :1:

o nasıl iş ya... biri bana gelip bi tanıdıgım var seni ona istiyicem gelicem dese ne münasebet canım der azarlardım birde sevgilim varmışş üstelik!!! hangi devirde yaşıyoruz çat kapı kız istemeye gelmeler daha oglan kızı görmemiş etmemiş baya güldüm bu işee tuhaf vallahi :53:

Olmaz zaten olmamalıda ama şaka yapıyor sandım eve gelince anladım şaka değilmiş :53: Burda yani benim oturduğum bölgede önce kızla konuşulur ok alınır sonra erkek tarafının kadınları çat kapı gelir kız bakarlar nasıl bişey diye sonra oğlanıda alıp geldiklerinde isteme olur

Arkadaşlar ben çok boşboğazım daha doğrusu saf mı demeliyim bilmiyorum. Aynı mahallede karşılaştığım bi tanıdık amca var beni çok sever her gördüğünde halimi hatırımı sorar. Neyse beni gecen gün gördüğünde evimi falan sordu sonra bi tanıdığım var sana gelmeyi düşünüyoz istemek için dedi. Ben güldüm geçtim hayır olmaz sevgilim var bile demedim resmen tamam olur dedim sanki. Koskoca insanlar ya çat diye evime gelirse ben ne derim sevgilim var desem ee neden söylemedin o kadar zaman der. Ne yapcağımı bilmiyorum gelirlerse eve almasam direk kapıdan mı söylesem acaba ?

kııızzzzz belki de bu bir kader oyunu. belki istemeye gelene yıldırım aşkına tutulacan belli mi olur :52: ( dalga geçmiyorum ha olur mu olur ) . aşk tesadüfleri sever.
sevgilinde varmış ama işte kime niyet kime kısmet bazen işte böyle insanın basireti bağlanıyor hayır diyeceğin şeye cevap veremiyorsun.
kapına gelen misafiri döndürmek olmaz . olmuş artık..

Canım onlar gelmeden haber ulaştırsan iyi olur bence ben yanlış anlamışım sızı fln dersin bunun için gelmeyin bana kusura bakmayın fln dersın

Nerde oturuyorlar bilmiyorum ki haber ulaştırabilceğim kimse yok ben ulaşamadan onlar ulaşcak bana bide kalkıp aileme ee sizin kızınıza söyledik tamam demişti dalga mı geçiyosunuz falan derler diye korkuyorum

Yanimda oglum uyuyor ve ben kikir kikir gulmemek icin kendimi zor tutuyorum:) konu sahibi yorumların bitirdi beni dikkat et de senin bu tutum evlilige goturmesin seni ha:)

Daha öncede böyle olmuştu başkaları gelcez demişti gene aynı saf tepkileri verdim olur dedim cesaret edememişlerdi bunlar kesin gelir amcanın gözünde o cesareti gördüm valla

ooo amca kararlıysa sen gelinlik aramaya başla o zaman :1::1: amca seni takip etmiş boş anında yakalayıp hayır diyene kadar cevabı almıs gitmiş, bu hızla nikahını da kıyar o seninn :52::52:

kııızzzzz belki de bu bir kader oyunu. belki istemeye gelene yıldırım aşkına tutulacan belli mi olur :52: ( dalga geçmiyorum ha olur mu olur ) . aşk tesadüfleri sever.
sevgilinde varmış ama işte kime niyet kime kısmet bazen işte böyle insanın basireti bağlanıyor hayır diyeceğin şeye cevap veremiyorsun.
kapına gelen misafiri döndürmek olmaz . olmuş artık..
Şaka sanmıştım aslında ondan cevap veremedim :52: Gelsinler tamamda bu sefer gene salaklık yapıp evlenip gidicem ya aslında bak doğru söylüyosunuz sevgilim çok üzüyo beni acaba bu bi işaret mi :26:

Nerde oturuyorlar bilmiyorum ki haber ulaştırabilceğim kimse yok ben ulaşamadan onlar ulaşcak bana bide kalkıp aileme ee sizin kızınıza söyledik tamam demişti dalga mı geçiyosunuz falan derler diye korkuyorum

ben şaka yapıyosunuz sanmıştım dersin cnm korkma bişiycik olmaz kolaymı öyle cnm. :9::9::9:

ooo amca kararlıysa sen gelinlik aramaya başla o zaman :1::1: amca seni takip etmiş boş anında yakalayıp hayır diyene kadar cevabı almıs gitmiş, bu hızla nikahını da kıyar o seninn :52::52:

Hep konuşurdu benimle demek ki aklında ki konu buymuş meğer :1: Hadi benim aklıma gelmedi o niye sormadı bi sevdiğin var mı falan diye valla bu amcanın marifeti çok :52:

Back
X