Lutfen akil verin biraz uzun

Serenay1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
11
2
1
İstanbul
Merhaba ben bu sene 12. Sinifa gectim, hoslandigim bi cocuk vardi bizim dershanedendi cocuk uniye gecti. Biz dershanenin son zamanlari arkadasim sayesinde yakinlasmaya basladim her karsilastigimizda konusmaya birbirimize selam vermeye basladik tabi o siralar numaralarimiz yoktu konusmuyorduk. Beni foursquareden snapchatten falan ekledi daha sonra dershane icin mesaj atti bana twitterdan oyle konusmaya basladik, lys zamaniydi o siralar lysden istedigi yerlerden konustuk ara sira bi ara hep konusmaya basladik ve normal arkadasca gibi degildi, flortlesme gibiydi. Mesela bana mesaj atmayi unutmamak icin telefonuna alarm kurmustu hergun konusurduk bi sey yapicak olursa haber verirdi falan. Daha sonra tatile gitti yazliklari var oraya, hala orda ve su siralar pek konusmuyoruz mesela konussak yakin konusuyoruz ama ordayken yazliktaki arkadaslari varken beni cok umursamiyor. Gecen iliskilerden konu acildi, farkli sehir olayindan falan bahsetti cunku biz artik farkli sehirlerdeyiz uni yuzunden ama uzak degiliz. Orda bana gonderme falan yapti. Sonra yine iyi sekilde konusmaya devam ettik suan konusmuyoruz en son yazmadi muhabbet bitti, ne yapmaliyim kizlar vazgecmek istemiyorum ama sonu ne olucak korkuyorum bu kadar iyiyken kotu bitmesini istemiyorum kaybetmek de istemiyorum ne yapmaliyim😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ortada kaybetmek istemeyeceğiniz bir durum yok ki...

Size göndermeler yaptığından bahsediyorsunuz ama ilginizi fark ettiği için konuşuyor sizinle...

Daha fazlası olsaydı arkadaşları varken umursamaz olmazdı...

Siz de üniversiteye gittiğinizde hoş bir anı olur bu...

Üstelik o yaşlarda bir ilişkiyi başlatmak ya da yürütmek için tek başınıza çaba göstermek zorunda olmadığınızı da anlayacaksınız...

Gerçekten seven, ilgilenen bir erkeğin siz hiçbir şey yapmadan birlikteliğiniz için gerekli şartları oluşturacağını göreceksiniz...
:ssz:

Haklisiniz aslinda bu yaslardaki iliskilerden kimse bi sey bekleyemez, ama o kadar ilgiliyken sonra tatile gidip boyle konusamiyor olmamiz uzuyor beni ve ben duygularimi icinde yasayan biriyim ve zor severim, suan ona hissetigim sevgi degil biliyorum ama iyi hissettiriyordu. Yani napmaliyim uzaklasmali ve bi daha konusmamali miyim?

Haklisiniz aslinda bu yaslardaki iliskilerden kimse bi sey bekleyemez, ama o kadar ilgiliyken sonra tatile gidip boyle konusamiyor olmamiz uzuyor beni ve ben duygularimi icinde yasayan biriyim ve zor severim, suan ona hissetigim sevgi degil biliyorum ama iyi hissettiriyordu. Yani napmaliyim uzaklasmali ve bi daha konusmamali miyim?

Öyle sanıyorum ki yaşıtız, ihtimali büyüktür ki sizde ki takıntı onda ki muhakkak ego tatminidir benim sizinkinden daha büyük bi insanla ilişkim oldu, ya da sizinde olduğu gibi ilişki sandığım biri oldu. 2 gün önce yazdım buraya ve bana olabildiğince en acık şekilde dalga geçmiştir dediler. Suan zor biliyorum ama biri yüzünüze yüzünüze vururken anlamak kaçınılmaz duruma geliyor. Sevseydi böyle laçkalaşmaz, uzamazdı. Vazgeçin

Back
X