Merhaba ben bu sene 12. Sinifa gectim, hoslandigim bi cocuk vardi bizim dershanedendi cocuk uniye gecti. Biz dershanenin son zamanlari arkadasim sayesinde yakinlasmaya basladim her karsilastigimizda konusmaya birbirimize selam vermeye basladik tabi o siralar numaralarimiz yoktu konusmuyorduk. Beni foursquareden snapchatten falan ekledi daha sonra dershane icin mesaj atti bana twitterdan oyle konusmaya basladik, lys zamaniydi o siralar lysden istedigi yerlerden konustuk ara sira bi ara hep konusmaya basladik ve normal arkadasca gibi degildi, flortlesme gibiydi. Mesela bana mesaj atmayi unutmamak icin telefonuna alarm kurmustu hergun konusurduk bi sey yapicak olursa haber verirdi falan. Daha sonra tatile gitti yazliklari var oraya, hala orda ve su siralar pek konusmuyoruz mesela konussak yakin konusuyoruz ama ordayken yazliktaki arkadaslari varken beni cok umursamiyor. Gecen iliskilerden konu acildi, farkli sehir olayindan falan bahsetti cunku biz artik farkli sehirlerdeyiz uni yuzunden ama uzak degiliz. Orda bana gonderme falan yapti. Sonra yine iyi sekilde konusmaya devam ettik suan konusmuyoruz en son yazmadi muhabbet bitti, ne yapmaliyim kizlar vazgecmek istemiyorum ama sonu ne olucak korkuyorum bu kadar iyiyken kotu bitmesini istemiyorum kaybetmek de istemiyorum ne yapmaliyim😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi